خواندن نظراتمعرفی کتاب پروانهای که سوخت؛ روایتی داستانی از زندگی شهید سید مجتبی نواب صفوی (قهرمانان انقلاب ۴)
«پروانهای که سوخت» به قلم سارا عرفانی، روایتی داستانی از زندگی شهید سیدمجتبی نواب صفوی از کودکی تا زمان شهادت او است.
در بخشی از کتاب میخوانید:
وزیر دربار به طرف سیدمجتبی رفت. سلام کرد و گفت: «جناب نوّاب، میدونید که ملاقات با اعلیحضرت، تشریفات خاصّی داره. اوّلاً خدمت ایشون که رسیدید، تعظیم کنید. یادتون نره. ثانیاً با سربازهایی که به شما سلام نظامی میدن، طوری رفتار کنید که افسرهای ما دلسرد نشن. ثالثاً به ساعت و وقت ملاقات دقّت داشته باشید. نباید زیاد وقت اعلیحضرت همایونی رو بگیرید.»
سیدمجتبی بدون تأیید حرفهای او گفت: «زودتر بریم. من فرصت زیادی ندارم. خیلی کار دارم.»
هر دو به راه افتادند. وقتی سربازها به سیدمجتبی سلام نظامی میدادند، جواب سلام آنها را میداد و میگفت: «سرباز اسلام باشید. در راه اسلام حرکت کنید.»
از ساختمان کاخ بیرون رفتند. باغی بزرگ با درختهایی سرسبز روبهرویشان قرار داشت. صدای آواز پرندگان از هر طرف شنیده میشد.
شاه در باغ ایستاده و دستش را به درختی گرفته بود. هر دو جلو رفتند. وزیر دربار که دید سیدمجتبی با اقتدار مقابل شاه ایستاده، آرام گفت: «تعظیم کن!»
سیدمجتبی گفت: «تو ساکت شو!»
رو کرد به شاه و سلام کرد. شاه که دید سیدمجتبی خیال تعظیم کردن ندارد، جلو آمد و با او دست داد و گفت: «آقای نوّاب، ما از فعّالیتهای شما در نجف آگاه هستیم؛ همینطور از شلوغکاریهایی که در فلسطین و مصر به راه افتاد.»
تجلی بصیرت: مروری بر اقدام انقلابی جریان دانشجویی و مواضع امام خمینی (قدسسره) در تسخیر لانه جاسوسی
علی جعفری هُرستانی
بگذار اسبت بتازدمحبوبه زارع
من و کتابسیدعلی خامنهای
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۶,۵۰۰۵۰%
کلا مطالعه در مورد زندگی و اقدامات شهید نواب به شدت پیشنهاد میشود.این کتاب رو نخوندم.اما کتاب"جوان ترین رهبر" در مورد زندگی ایشان مطالعه کردم.شگفت آور بود. جملات رهبر انقلاب ، سیدعلی خامنه ای درباره این شهید بزرگوار به خوبی نشانگر
پیشنهاد میکنم حتما این کتاب را مطالعه کنید. شخصیت، افکار و اقدامات شهید نواب صفوی خیلی برای ما تبیین نشده. مثلا قبلا مطالعاتی در زمینه ملی شدن صنعت نفت داشتم، نقش اینچنین موثر شهید نواب صفوی در زیر سایه اسامی دکتر
بسیار مفید مخصوصا برای جوانان انقلابی، البته از کتاب نوشته شده خود شهید نواب هم غافل نشید به نام "رهنمای حق" البته سعی کنید نسخه قدیمی رو گیر بیارید که ویرایش نشده😉
من این کتاب رو کامل نخوندم ولی یه کتاب دیگه هم هست اسمش سومین پرچمدار هم هست از نشر سوره هم هستش و تقریبا شبیه هم هستند
خیلی دوست داشتم از وضعیت ایران در زمان محمدرضا پهلوی مطلع بشم خوشبختانه این کتاب خیلی کمک کننده بود👌🏻 شهید نواب حقیقتا دلسوز واقعی ملت ایران بودند و شجاعانه در برابر وابستگی به غرب ایستادگی کردند و خار های مسیر پیشرفت
عالی بود پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش
کتاب خوبی بود.
کتاب فوق العاده ای بود. کلمه به کلمه کتاب هیجان انسان رو به شور میاره
بی نظیر بود
چه زیباست در خفقان و دیکتاتوری؛عده ای معدود با امکانات محدود؛برای دفاع از اسلام و قرآن؛جانانه جنگیدند و جان دادند.🌷 شاید با اعدام آنان ؛در ظاهر همه چیز تمام شد؛اما نواب💐 و یارانش🌸؛ آتشی شدند در دل های ما. هیچ وقت خاموش