کتاب آنجا که زنبقها میشکفند
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب آنجا که زنبقها میشکفند
«آنجا که زنبقها میشکفند» اثر ورا و بیل کلیور، رمانی جذاب برای نوجوانان است. ماجرای کتاب، داستان بلوغ دختری به نام «مری کال» و گذر او از دوران کودکی به بزرگسالی است تا برای همیشه با بهشت و رویاهای کودکیاش خداحافظی کند. نویسندگان در این داستان مسایل دوران بلوغ را با دیدی روانکاوانه به تحریر کشیدهاند آنها حتی برای ملموستر شدن داستانشان به کارولینای شمالی که ماجرای کتاب در آنجا میگذرد، سفر کردند و مدتی را با خانوادههای آن منطقه گذراندند. این اثر، کتاب برجسته سال کودکان و نوجوان و نامزد جایزه ملی کتاب ادبیات کودکان امریکا شده است:
«من برای دولا خیلی نگرانم. برای بقیه هم نگرانم. برای پدرمان، ریلوتر، برای امادین و رمی و برای خودم. این ترس و نگرانی برای من تازگی ندارد. اینها ترسهای قدیمی هستند.
من میترسم، وقتی به دولا نگاه میکنم و او را چنان بیخیال و آرام، با هیکلی زنانه اما قلب و مغزی بچگانه، میبینم، خیلی میترسم. من میترسم، وقتی امادین و رمی را میبینم که چگونه بازیهایشان را جدّی میگیرند.»
«آنجا که زنبقها میشکفند» طنزی دارد که در زوایای پنهان خود با رویاهای کودکانه درهم میآمیزد و سبب ارتباط گیری بیشتر کودکان و نوجوانان با داستان میشود.
مینو و رز
آهسته روی درمانیلاینس ماندی
گام به گام هشتم؛ قرآنزهرا شریعتی
قصه های مامان جونی و زیارت؛ کبوتری که حرف می زدمجید ملامحمدی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
خب میتونم بگم بد نبود، و حتی اگه کتاب ادامه داشت بهتر هم میشد. حس میکنم یا کتاب چند جلدیه، یا نویسندهها حوصله ادامهش رو نداشتن.. بهر صورت داستان نسبتا خوب بود..اما محاورهای نبودن دیالوگها کمی اذیت میکرد.. ما عادت کردیم