کتاب اختاپوس قاتل
خواندن نظراتمعرفی کتاب اختاپوس قاتل
«اختاپوس قاتل» رمانی پلیسی-جنایی، نوشته حمیدرضا فیض اللهی است
گروه «ببرهای سفید» از هفت افسر کارکشته و حرفهای تشکیلشده و یکی از موفقترین گروههای رنجری بلژیک است. اعضای این گروه در هفته، سه روز تمرین ۴ ساعتی دارند. آن روز هم میشل و ویکتور در حال تمرین بودند که فرمانده، همه اعضای گروه را فراخواند و آنها را از یک ماموریت خطرناک آگاه کرد:
«بشینید پسرا! یه مأموریت جدید به ما دادن که خیلی مشکل و خطرناکه، ولی من میدونم که شماها از پسش برمیآیید، یه دانشمند روسی که ساکن بروکسله به نام پتروویچ، قراره ما ازش محافظت کنیم، پتروویچ برنده جایزه نوبل فیزیکه، رقیب پتروویچ یک فیزیکدان به نام ویلیام نیکسون است، این دو نفر برای کسب جایزه نوبل با هم رقابت داشتند، بعدازاینکه پتروویچ جایزه نوبل فیزیک را برد، چند بار به جانش سوءقصد شد، اف بی آی با تحقیقاتی که به عمل آورد، متوجه شد که همهی سوءقصدها زیر سر نیکسون بوده، به همین دلیل آزمایشگاه نیکسون را محاصره کرد، توی درگیری با پلیس نیکسون کشته شد، اما قضیه به اینجا ختم نشد، با بررسی کامپیوتر و یادداشتهای نیکسون معلوم شد، نیکسون رباتی به نام اختاپوس ساخته و برنامه ریزیش کرده که پتروویچ را بکشه....»
اگر به رمانهای پلیسی آنهم از نوع جدال با رباتهای آدمکش علاقه دارید، از این داستان لذت ببرید.
آموزش الکترونیکی و آموزش و پرورش اثربخش
معابد یونان؛ تاریخچه، هنر و معماریشایان تیمورپور
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
خیلی خوب نیس تخیلیه بیشتر تا معمایی
تقریبا تکراری و قابل حدس.سپاس
برای کودک و نوجوان میتونه جالب باشه ولی خب چیزی نیست که توی ذهن بمونه یا خاص باشه نه شخصیت ها نه دیالوگ ها و نه چیز دیگه. ریتم خیلی تندی داره انگار دارید قسمت اخر سریال کارتونی رو میبینید