معرفی و دانلود کتاب پریشانه ها + خلاصه رایگان

۴.۳ امتیاز(از ۳ رأی)
پریسا جعفری‌قهفرخی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پریشانه ها

از شعر برای مادرم: ای آنکه غزل ریخته‌ای روی لبانم پروانه‌ی دل نازک دائم نگرانم دریاتراز آنی که به شعرت بسرایم زیباتر از آنی که بگنجی به زبانم هرموی سپیدتومرا شام سیاهی‌ست آه ای گره روسریت بسته به جانم ...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پریشانه ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپریشانه ها
موضوعشعر معاصر
نویسندهپریسا جعفری‌قهفرخی
انتشاراتانتشارات اقلیما
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۵/۰۱
فرمت کتابEPUB

۱۳۹۷/۰۳/۲۹

کتاب دهم برنامه مطالعه از طرح جذاب کتابخانه همگانی تبریک میگم به خانم شاعر و برایشان آرزوی موفقیت دارم ان شاالله از ایشان کتاب های بیشتر و ‌بهتری در طاقچه ببینیم از هر شعر یک بریده به اشتراک گذاشتم حتما مطالعه کنید و لذت...بیشتر

sadeghi
۱۳۹۷/۰۴/۰۵

خوب بود,بعضی ازقطعه هاش هم خیلی دلنشین.

Marzii
۱۳۹۷/۰۴/۰۴

بسیار عالی همشهری جااان

بریده‌هایی از کتاب

اگر که میوه‌ی باغ لبت انار نمی‌شد کسی به وسوسه‌ی چیدنش دچار نمی‌شد
سیّد جواد
بادها روز و شب پریشانند، بین امواج تند گیسویت آتش و آب در کنار هم‌اند، پشت چشمان ماجراجویت
خاک کجارا سر بگیرند عاشقان در شهر شب‌ها که می‌بندی در می خانه‌هایت را
انار ماهی لبهات بسکه شیرین است سکوت تو عسل و خنده‌هات نی شکریست
sadeghi
خوش به حال کسی که در باران زیر چتر تو شعر می‌خواند خوش به حال کسی که در شعرش لذت بودن تو را دارد
سیّد جواد
کنج محراب ابرویت ابلیس بی توقف نماز می‌خواند برق چشمت هنوز می‌داند شیطنت‌های کال چیدن را
Zahra h.Alami
از صفحه‌ی روزگار باید بروم از صفحه‌ی روزگار باید بروم با یک دل بی قرار باید بروم حرفی دیگر نمانده بین من و تو از زندگییت کنار باید بروم