معرفی و دانلود کتاب کمک های اولیه برای عموم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کمک های اولیه برای عموم

کتاب کمک های اولیه برای عموم

۳.۰ امتیاز(از ۱۰ رأی)

معرفی کتاب کمک های اولیه برای عموم

حادثه هیچ‌گاه خبر نمی‌کند، کمک‌های اولیه مجموعه اقدامات و مراقبت‌هایی است که در حین حادثه صورت می‌گیرد و هدف اصلی این اقدامات جلوگیری و یا پیشگیری از مرگ و صدمات وارد شده است. کتاب «کمک‌های اولیه برای عموم» نوشته محمدحسین هندوکلایی است که اطلاعات لازم برای یاری رساندن به دیگران و خانواده خود را در شرایط بحرانی و ناگوار فراهم آورده است. آشنایی با کمک‌های اولیه برای همه افراد مفید و ضروری است با مطالعه این کتاب می‌توان یاد گرفت چگونه با حفظ خونسردی در شرایط ناگوار به همنوعان خود کمک کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کمک های اولیه برای عموم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکمک های اولیه برای عموم

خواندن آن بسیار حیاتی است . حتما مطالعه کنید

1984
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۲/۰۱

حتما بخونید.خیلی مطالب جالب و حیاتی داره.همین ی کتاب هم هست توی اینجا که خوبه برای کمکهای اولیه.سپاس طاقچه