نویسنده:ادل فبر، الین مازلیش
انتشارات:شادن پژواک
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب چکونه با کودکانمان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش کنیم تا کودکان صحبت کنند
ارتباط برقرار کردن با کودکان یک هنر است و مانند هر هنری نیاز به آموزش و مهارت دارد. اما برخلاف بسیاری از هنرهای دیگر، همه پدرومادرها با تمرین و استقامت میتوانند در آن استاد شوند.
ادل فبر و الین مازیلیش در کتاب «چکونه با کودکانمان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش کنیم تا کودکان صحبت کنند» تکنیکهای جدید و کارآمدی برای رفع مشکلات روزمره والدین در این زمینه، آوردهاند. آنها در این کتاب، بهترین تفکرات روانشناسی را با دانش عملی ترکیب میکنند تا به شما کمک کنند این ایدهها را در خانه خود عملی کنید.
چگونه با کودکان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش دهیم تا کودکان صحبت کنند
فریبا سبز چمنی
کودک، خانواده، انسانادل فیبر
چگونه با نوجوانان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش دهیم تا نوجوانان صحبت کنندادل فبر
کلیدهای گفتن و شنیدن با کودکان و نوجوانانآدل فابر
چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که کودکم صحبت کندادل فیبر
به بچه ها گفتن، از بچه ها شنیدنادل فیبر
چگونه با نوجوانم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که نوجوانم صحبت کندادل فیبر
چگونه به کودکمان گوش کنیم، چگونه با او صحبت کنیمآدل فابر
تربیت کودکان همیشه موفقفریبا سبز چمنی
۵,۱۰۰۷۰%
عالی و فوق العاده بسیار کاربردی و در عوض کم حجم.خیلی خوشحالم که این کتاب رو خوندم.حتما تلاش میکنم برای اجراش
این کتاب شاهکاره💫💫 کلا یه زبان دیگه ای یاد می ده به والدین. برا ارتباط با بچه هاشون.... خانم ادل فابر چهل سال پیش توی نیویورک به مدت چهارسال ،کارگاه های آموزش خانواده رو شرکت می کرده و تمام دست نوشته هاشو
این کتاب خلاصه کتاب چگونه با نوجوانانمان صحبت کنیم هستش دقیقا همون روند و همون مثال ها تنها فرقش اینه که به جای کلمه نوجوان از کلمه کودک استفاده کرد😂😂 البته چند صفحه آخرش مطالب تازه ای داشت
تا الان نصفشو خوندم و خیلی عالی بود چون با مثال توضیح داده بود و رفتار درست و غلط در کنار هم اومده بودن و فهمیدن رو آسون کرده بود و ماندگاری تو ذهن رو بیشتر😍
روان ... گویا .... کاربردی بدون متن اضافی ... دیگه چی میخوایید.... میره سر اصل مطلب ... عالی بود واقعا ...
محتوای کتاب خوب است ولی به نظرم برای کودکان زیر۷سال شاید خیلی کاربردی نباشد !!
کتاب خوبیه خوندنش رو پیشنهاد میکنم به همه مامان باباها حتی پدربزرگ و مادربزرگ ها
کتاب عالی بود که در کل نکته آن این بود که با درک احساسات فرزندانمان ارتباط مان را با آنها بهتر نمود
یه کتاب کم حجم که خوندنش زمان کمی می بره ولی خیلی به اطلاعاتتون اضافه میکنه و مهارتهای رفتاری مناسب با کودکان رو در قالب مثال یاد میده.با مطالعه این کتاب و کتاب های مفید شبیه این ،میتونیم بچه های