معرفی و دانلود کتاب خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ ماجراهای روزهای فیلمبرداری pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ ماجراهای روزهای فیلمبرداریsubscriptionAvailable

کتاب خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ ماجراهای روزهای فیلمبرداری

۴.۴ امتیاز(از ۶۲ رأی)
جف کینی، فرخ بافنده
انتشارات:
نیکو نشر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ ماجراهای روزهای فیلمبرداری

مجموعه شش جلدی «خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه» به قلم جف کینی، داستان مصور طنز و دنباله‌داری برای نوجوانان است. در این مجموعه یک نوجوان بی‌عرضه خاطراتش را از کارها و تجربیات تازه‌اش می‌نویسد. جف کینی نویسنده، طراح بازی، کارتونیست، بازیگر و کارگردان، مجموعه کمیک‌ استریپی به نام ایگدوف که در نشریه‌ی دانشجویی دایاموندبک منتشر می‌شد را خلق کرد. کینی با نویسندگی و تصویرگری مجموعه کتاب‌های کودک «خاطرات یک بچه بی‌عرضه» به شهرت رسید. کنی شخصیت این اثر را در ۱۹۹۸ طراحی کرد، اما اولین‌بار در آوریل ۲۰۰۷ به شکل کتاب چاپ و منتشر شد. مجله‌ی تایم در آوریل ۲۰۰۹ نام کینی را در زمره‌ی تأثیرگذارترین اشخاص جهان آورده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ ماجراهای روزهای فیلمبرداری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخاطرات یک بچه‌ی بی‌عرضه؛ ماجراهای روزهای فیلمبرداری
موضوعطنز، داستان کودک و نوجوانان
نویسندهجف کینی
مترجمفرخ بافنده
انتشاراتنیکو نشر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۰/۰۸/۰۲
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه خاطرات یک بچه بی‌عرضه، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

mm
۱۳۹۹/۱۱/۲۴

خیلی خوب بود فیلمش هم بامزه است.

R

۱۴۰۱/۰۱/۱۰

کتاب خوبی بود در مورد فیلم خاطرات یک بچه ی بی عرضه توضیح میداد من خوشم امد ♥♥

zeynab
۱۳۹۹/۱۰/۱۰

عالی من همه کتاب های( خاطرات یک بچه بی عرضه )را دارم--فقط اینکه کاش صوتی اش هم بود

hana_n
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۱/۰۷

این کتاب توضیح فیلم یک بچه بی عرضه اس و گفته که چطور فیلم رو درست کردن پیشنهاد میکنم از قبل نمونه رو بخونین

شریفه زاهدی

پویان
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

خوبه

۱۴۰۳/۱۰/۰۵

عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی حرف نداشت بقیه کتاب های خاطرات یک بچه ی چلمن هم عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالی هستند کارتون هایش هم بامزه اند فیلم های بازیگر دارش هم عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی هستند کلأ مجموعه کتاب های خاطرات یک بچه ی چلمن ۱۹ تا هستند بعلاوه ۳...بیشتر

کتاب خون
۱۴۰۳/۰۹/۲۵

لیلا چیت سازها
۱۴۰۳/۰۴/۰۱

داستان خوبیه. آدم رو سرگرم می‌کنه از طاقچه خواهش میکنم همه جلد ها رو بذاره و بی نهایت هم باشه .