کتاب روانشناسی زبان
معرفی کتاب روانشناسی زبان
روانشناسیزبان حوزهای میانرشتهای در پژوهش است که از علومی چون روانشناسی، زبانشناسی، علوم رایانه، علوم اعصاب و علوم شناخت به وجود آمده است. کتاب «روانشناسیزبان» در هشت فصل با بررسی پژوهشهای کلاسیک و نوین از حوزههای مختلف بر آن است تا با گشایش دریچهای به حوزهی روانشناسیزبان، مقدمهای جذاب و روشنگر در زمینهی مطالعهی پردازش زبان ارائه کند. با فهم فرآیندهای زیربنایی زبان، میتوانیم به گسترش روشهای کارآمدتر در آموزش زبان و درک تفاوت در تواناییهای خواندن کمک کنیم. این کتاب بیتردید با ارائهی مقدمهای روشن بر پژوهشهای نوین در این حوزه، دانشجویان را مجذوب محتوای خود میکند و مقدمهای بر چگونگی پردازش و ذخیرهی زبان در ذهن و مغز ارائه میدهد. درضمن، کتاب حاضر مطرحکنندهی مفاهیم اصلی در پژوهشهای حوزهی روانشناسیزبان است؛ مفاهیمی مانند تاریخچه روانشناسیزبان، روشهای پژوهش در این رشته، جریان اطلاعات، بازنمود زبانی و زبان اشاره.
برای کسی که مطالعه نداره سنگینه
سلام کتاب فروشی ها بسه هس من چن تا کتاب لازم دارم بتونم pdfشو خرید کنم ممنون میشم عصب روانشناسی زبان دکتر وحید نجاتی فقط گفتم همینو خرید کن چطور و کجا میتونم pdfشو خرید کنم بخونم ممنون میشم راهنمایی