معرفی و دانلود کتاب نسخه شناخت (پژوهشنامه نسخ خطی فارسی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نسخه شناخت (پژوهشنامه نسخ خطی فارسی)subscriptionAvailable

کتاب نسخه شناخت (پژوهشنامه نسخ خطی فارسی)

۴.۵ امتیاز(از ۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نسخه شناخت (پژوهشنامه نسخ خطی فارسی)

با توجّه به نیاز بسیاری از رشته‌های علوم انسانی به پژوهش و بررسی نسخه‌های خطّی، این کاستی همواره وجود داشته که متنی برای آموزش نسخه‌شناسی در دسترس پژوهشگران نهاده شود. مرکز پژوهشی میراث مکتوب با توجّه به این نیاز، نگارش چنین اثری را از دیرباز در برنامه‌های خود داشته است و کتاب کنونی یکی از نوشته‌هایی است که در راه نیل بدان مقصود منتشر می‌شود. در کتاب کنونی کوشش شده است تا مباحث به صورت آسان و کاربردی به خواننده آموزش داده شود. همچنین تلاش شده که تا جای ممکن هرکدام از اجزای نسخه در هنگام معرّفی از دیدگاه سبک‌شناسی تاریخی نیز مورد بررسی قرار گیرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نسخه شناخت (پژوهشنامه نسخ خطی فارسی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنسخه شناخت (پژوهشنامه نسخ خطی فارسی)
موضوعمنابع و مراجع
نویسندهعلی صفری‌آق‌قلعه
انتشاراتمرکز نشر میراث مکتوب
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۰/۰۵/۰۱
فرمت کتابPDF

Soheil
۱۴۰۴/۱۲/۱۶

هنوز کتاب رو کامل نخونده‌م و گمونم اصلاً نشه خوندنش با این وضع. عکس‌های رنگی نسخه‌ها و توضیحات مربوط‌بهشون، اینجا و در نسخه‌ی الکترونیکی هم، تهِ کتاب اومده‌. برای دیدن عکس‌ها هم مدام باید از صفحات ابتدای به صفحه‌های آخر...بیشتر