معرفی و دانلود کتاب خاص بانو (مجموعه‌ی چهارده داستان) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خاص بانو (مجموعه‌ی چهارده داستان)subscriptionAvailable

کتاب خاص بانو (مجموعه‌ی چهارده داستان)

۵.۰ امتیاز(از ۲ رأی)
محمدمسعود کیایی
انتشارات:
نشر روزگار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خاص بانو (مجموعه‌ی چهارده داستان)

«خاص بانو» مجموعه چهارده داستان درباره زندگی از محمدمسعود کیایی است: «چهار جوان ته قهوه‌خانهٔ «اقبال» نشسته بودند و مثل روزهای قبل کبریت بازی می‌کردند و پشت سر هم چای می‌نوشیدند. کبریت در دست مجید بود. آن را بالا انداخت. کبریت به طول روی میز فلزی ساختِ کارخانهٔ ارج نشست و وزیر آورد. دوباره انداخت، باز به طول نشست. جوانی که رو به روی مجید روی صندلی فلزی سبزرنگ نشسته و دست‌هایش را روی میز گذاشته بود با شادی گفت: «تو از وزارت بالاتر نمی‌ری. بِدِش به من.» خودش را روی صندلی جا به جا کرد. به کبریت دستش دقیق شد و با ژستی که خاص قاپ‌اندازهاست دست‌هایش را به دو سو باز کرد و کبریت را با ارتفاعی کم به هوا انداخت. کبریت روی عرض نشست؛ داد زد: «شاه!» و خندید و گفت: «این جوری می‌اندازن پسر.» مجید گفت: «شاهی پیشکشت. تو ایران کسی که شاه نمیشه. شاه یکیه که داریم. اگه مردی وزیر بشو.» جوان دیگرگفت: «توکه از صبح تا حالا وزیری، وزارتت را دو دستی بچسب پس نیفتی.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خاص بانو (مجموعه‌ی چهارده داستان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخاص بانو (مجموعه‌ی چهارده داستان)
موضوعداستان کوتاه، داستان ایرانی
نویسندهمحمدمسعود کیایی
انتشاراتنشر روزگار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۷/۰۴
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.