کتاب دخترانی شبیه ما
معرفی کتاب دخترانی شبیه ما
کتاب دخترانی شبیه ما نوشته کریستینا الجر و ترجمه فائزه مهاجری است که انتشارات جمهوری این کتاب را منتشر کرده است. این رمان معمایی با بازگشت مأمور ویژه افبیآی، نل فلین، به زادگاهش آغاز میشود؛ جایی که مرگ ناگهانی پدر کارآگاهش او را با رازهایی تاریک از پروندههای قتل زنجیرهای دختران جوان و پیوندهای پنهان گذشته روبهرو میسازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دخترانی شبیه ما
کتاب دخترانی شبیه ما اثری جنایی و تعلیقآمیز از کریستینا الجر است که در بستری واقعگرایانه، تضادهای طبقاتی و فساد را در حاشیه جامعه آمریکا به تصویر میکشد. داستان از زبان نل فلین، مأمور بخش تحلیل رفتار اداره فدرال، روایت میشود که پس از سالها دوری و پشت سر گذاشتن مأموریتی دشوار، برای پراکندن خاکستر پدرش، مارتین فلین، به شهرستان سافاک بازمیگردد. پدر او که پلیسی سختگیر و باتجربه بوده، در حادثهای با موتورسیکلت جان باخته است؛ اما این بازگشت همزمان با کشف بقایای جسد دختری جوان در منطقه همراه میشود. کتاب دخترانی شبیه ما در بطن فضایی سرد، مهآلود و پاییزی در لانگ آیلند، خواننده را به عمق تضادهای میان ساکنان بومی فقیرنشین و صاحبان ثروتمند عمارتهای اعیانی هدایت میکند.
نویسنده کتاب دخترانی شبیه ما با اتکا بر دانش حقوقی خود، ساختار تحقیقات جنایی و پیچیدگیهای ذهنی شخصیتها را پیش میبرد. داستان در فصلهای متعدد جریان دارد و روابط خانوادگی آسیبدیده، خاطرات حلنشده قتل مادر قهرمان داستان در دوران کودکی و وفاداریهای مشکوک میان مأموران پلیس قدیمی را واکاوی میکند. کشف جسد جدید، ارتباط معناداری با یکی از آخرین پروندههای ناتمام پدر نل پیدا میکند؛ پرونده قتلی بیرحمانه که در آن دختران آسیبپذیر به قتل رسیدهاند. نل در این میان ناچار میشود تا با کارآگاهان محلی، پروندههای بایگانیشده و مظنونهای قدیمی رودررو شود و به حقیقت شکاف میان قانون و عدالت نگاهی تازه بیندازد.
خلاصه داستان دخترانی شبیه ما
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
نل فلین پس از مرگ پدر کارآگاهش به خانه قدیمیشان در سافاک بازمیگردد تا کارهای باقیمانده و فروش خانه را پیگیری کند. درست در همین زمان، همکار جوان پدرش، لی، از او میخواهد تا در بررسی صحنه جرم یک دختر جوان به قتل رسیده به پلیس محلی کمک کند. نل با ورود به ماجرا متوجه شباهت تکاندهنده این قتل با پرونده دیگری میشود که پیشتر پدرش روی آن کار میکرده است. با جستوجو در مدارک محرمانه پدر، او با احتمالی هولناک مواجه میشود؛ اینکه شاید پدر مورد احترامش حقیقتهایی را درباره ناپدید شدن این دختران پنهان کرده باشد.
چرا باید کتاب دخترانی شبیه ما را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب دخترانی شبیه ما را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب فضایی پرتعلیق همراه با رازگشایی از قتلهای سریالی و روابط پیچیده پلیسی را به تصویر میکشد.
- خواننده با مطالعهی این کتاب میتواند مناسبات نابرابر اجتماعی و چگونگی به حاشیه رانده شدن قربانیان ضعیف در جوامع غربی را دقیقتر دریابد.
- این کتاب به خواننده کمک میکند با چالشهای روانشناختی مأموران قانون پس از بحرانهای شغلی و روحی از نمایی نزدیک آشنا شود.
- خواندن این کتاب برای کسانی مناسب است که به دنبال یک ماجرای کارآگاهی دقیق با تمرکز بر روانشناسی شخصیت و تحقیقات جنایی هستند.
خواندن کتاب دخترانی شبیه ما به افراد زیر پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای جنایی، پلیسی و معمایی پر از گرهافکنی
- خوانندگانی که به تریلرهای روانشناختی با تمرکز بر رازهای تاریک خانوادگی علاقه دارند
- کسانی که میخواهند دربارهی روال تحقیقات مأموران افبیآی و تحلیلگران رفتاری اطلاعات داستانی کسب کنند
- خوانندگانی که از روایتهای پرتنش، رازآلود و بررسی لایههای پنهان پروندههای قتل زنجیرهای لذت میبرند
بخشی از کتاب دخترانی شبیه ما
«روزِ آرام و بیسروصدایی است. مردم میگویند طوفان در راه است اما در حال حاضر آسمان صاف و بیابر است. دورسی بیش از حد معمول ساکت است. دستانش را مقابل خود قفل کرده و لبانش تکان میخورند، انگار که در حال دعاخواندن است. مردم دستپاچه میشوند. وینس صدایش را صاف میکند. ران پایش را که روی پای دیگرش انداخته، عوض میکند. وقتِ آن است که دیگر زندگی را اینگونه سر کرد. دورسی نگاه مختصری به من انداخته و ظرف محتوی خاکستر را به من میدهد. دَرَش را باز میکنم و مردم پراکندهشدن خاکستر پدرم را در نسیم تماشا میکنند. من مطمئنم خاکسپاری مختصر و مفید، بدون تشریفات و ایستادن در مراسم ترحیم، چیزی بود که پدرم میخواست. پدر در آب است، تنها جایی که به نظر میرسد او برای همیشه در آرامش است. او همیشه در طول مراسم عشای ربانی، مانند یک بچهمدرسهای، بیقراری میکرد. ما پشت کلیسا مینشستیم تا قبل از شروعشدن مراسم، از کلیسا دربرویم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دخترانی شبیه ما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| نام کتاب | دخترانی شبیه ما |