کتاب ۱۱۴ ایدهی کسبوکار میلیونی با کمترین سرمایه اولیه
خواندن نظراتمعرفی کتاب ۱۱۴ ایدهی کسبوکار میلیونی با کمترین سرمایه اولیه
یک تصور اشتباه وجود دارد که خیلیها فکر میکنند راهاندازی کسبوکار فقط با سرمایههای چند میلیون تومانی و هزینههای سنگین امکانپذیر است اما حتی اگر شرایط مالی مناسبی ندارید میتوانید با کمترین سرمایهاولیه و با به کار بردن روشهای این کتاب کسبوکار خودتون رو راهاندازی کنید یا در کسبوکار خودتان خلاقیتهای فوقالعاده انجام دهید.
هدف اصلی مهندس سعید تقدسی در «۱۱۴ ایده کسبوکار میلیونی با کمترین سرمایه اولیه» شکستن ساختار ذهنی شما است چون اگر نحوه فکر کردن و نگاه شما به کسبوکار تغییر کند ایدههای بسیار زیبا و کاربردی به ذهن شما خواهد رسید که میتوانند شما را ثروتمند کنند، پس لطفاً هنگام خواندن این کتاب خوب فکر کنید و زمانی که ایدهای به ذهنتان رسید سریع یادداشت کنید اگر این کار را نکنید چند روز بعد کلاً ایدهها از ذهن شما خواهند رفت و نابود خواهند شد.
با خواندن گام به گام پنج فصل این کتاب می توانید خلاقیت را در کار و زندگی خود بیشتر کنید.
این مورد را مذاکره کنید! (تجارت جهانی ۱۷)
هرب کوهن
تاملی بر افکار استیو جابزلیندر کاهنی
۱۴ قانون برای فروش بیشترتاد دانکن
ساده سازی کسب و کارریچارد کوچ
مهارتهای کاربردی فروش و بازاریابیعلی دنیادیده
اول سود؛ کسب و کار خود را ا ز یک هیولای پولخوار به یک دستگاه پولساز تبدیل کنیدمایک میخالوویچ
افسانه کارآفرینیمایکل گربر
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
همین ایده هارو میشه با سرچ گوگل هم پیدا کرد.پولتونو هدر ندید
کاربردی نبود
من فقط نمونه رو خوندم جالب و روان بود نویسنده انگار کنارت نشسته و راهنماییت میکنه.
خیلی قیمت بالاست