معرفی کتاب سایهی پنهان
نمایشنامه «سایه پنهان» اثر «خسرو پوینده» اولین نمایشنامه پوینده، بعد از چند رمان موفق است.خسرو پوینده در سایه پنهان، داستان سرگشتگیها و تناقضهای انسان مدرن، میان هیاهو و تنهایی، میل به تخریب و پیشرفتش را در قالب زندگی یک زوج، به شیوه خود بازگو میکند.
دیالوگی از نمایشنامه: «ناهید: همیشه باید با تو حرف بزنم! باید با تو حرف میزدم! چه زمانی که بودی و چه زمانی که حضور نداشتی! این راهی بود که خود انتخاب کرده بودم! انتخاب؟! نه نه این اجباری بود که از انتخاب خودم ریشه میگرفت! رهایی از آن انگار ممکن نبود، ممکن نیست! اجبار لذتبخشی بود که انتخابش نه از توانم که از تاروپود وجودم مایه میگرفت! لذتی که آمیخته بود در ملالی نفرتانگیز و کشنده!»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سایهی پنهان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | سایهی پنهان |
| حجم فایل کتاب | ۱.۱۶ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۳۷۴۶۹۸۸ |
| تعداد صفحهها | ۷۳ صفحه |
| قیمت کتاب | ۳۶۰۰۰ تومان |
۳۰ روز تا پیروزی (فصل اول)![]()
سید علی میرصادقی
پیشرفت هایی در سنجش از دور زیست محیطی (جلد دوم)کیهائو ونگ
توسعه گردشگری ایرانحسین حاتمی نژاد
ک، کارویژه جریان دانشجویی در چهل سالگی انقلابراضیه ادیبی
تفکر خلاقالن ممفورد
آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا)![]()
نگار مجیری
آیوی اندرسن (جلد سوم، نجات در آتش)نگار مجیری