معرفی و دانلود کتاب ماجراهای مردم شهر عجیب آقا قچ‌قچی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات طلایی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماجراهای مردم شهر عجیب آقا قچ‌قچی

توی این دنیای بزرگ، که در از شهرهای جورواجور است، شهری بود که نه کوچک بود و نه بزرگ. شهری مثل همه‌ی شهرها با خیابان‌های شلوغ، ماشین‌های زیاد و خانه‌های کوتاه و بلند؛ اما توی این شهر، آدم‌های عجیبی زندگی می‌کردند. آدم‌هایی با ماجراهایی شنیدنی. «آقا قچ‌قچی» یکی از آدم‌های این شهر است. داستان‌های این مجموعه توسط «افسانه موسوی گرمارودی» نوشته شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای مردم شهر عجیب آقا قچ‌قچی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ماجراهای مردم شهر عجیب آقا قچ‌قچی
قیمت کتاب:۴۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه ماجراهای مردم شهر عجیب

__mohadeseh.b__
۱۳۹۸/۰۵/۱۳

از مجموعه ماجراهای مردم شهر عجیب ؛اقای قاپ قاپی رو خونده بودم ،گفتم یه نگاهی هم به بقیه مردم عجیب این شهر بندازم😊 --------------------- این مجموعه در این سادگی ،تصاویر با کیفیتو و شادو رنگارنگی داره که حس خوبی به آدم میده💛 (البته...بیشتر

م.اس
۱۳۹۹/۰۵/۰۵

خیلی پر محتوا بود از آن دسته کتاب هایی بو. که ظرفیت بارور کردن تفکر بچه ها را دارد. تصویر ها هم خیلی دلنشین بود

fatima
۱۳۹۸/۰۵/۰۶

جالب و زیبا و ساده. اما مثلا صفت ایرادگیر برای آقا قچ قچی که در آخر قصه اومده خیلی تو ذوق میزنه، دوست دارم بقیه شخصیت های عجیب غریب رو هم بشناسم.

Ava
۱۳۹۹/۰۶/۱۳

خیلی خوب بود. من یاد گرفتم که همیشه مرتب باشم و از دیگران ایراد نگیرم و به ان ها کمک کنم.

♡ atrin ♡ *(ı like miracles)*

بامزه بود با تصویرسازی های زیبا 🌷

کاربر 1820450
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۹/۲۰

با چیزی که در تصور داشتم خیلی فرق داشت فقط در باره آرایشگر بود درحالیکه با توصیفی که شنیده بودم انتظار مطالبی در مورد بقیه شخصیت های کتاب را هم داشتم

مسافر

خیلی عالی

Green Phoenix
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۱۲/۲۹

تصویرگریش شلوغ بود پایان داستان هم مثل اکثر کارهای ایرانی ناتموم بود و فقط میخواستن یه جوری تمومش کرده باشن.

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۰۸/۲۹