کتاب معجزات قرآن کریم
خواندن نظراتمعرفی کتاب معجزات قرآن کریم
مجموعه مستند اعجاز علمی قرآن مجید در موضوعات مختلف از جمله شگفتی کهکشانها، حیوانات، حسّ مادری در موجودات، پیری و جوانی و ...
*****
گذر سالها و قرنها و پیشرفت بشر در کشف لایههای مختلف حیات در آسمان و زمین و دریا پردههای بسیاری را از آیات قرآن برافکنده و اعجاز قرآن را به اثبات نشسته است هرچند این کشفیات تنها و تنها مربوط به لایه و بطن اوّل از این اعجاز ماندگار میشود. پردهبرداری از بطن و ژرفای آیات و سور ـ چنانکه گفتهاند تا هفتاد بطن ـ تنها در عهدهی حضرات معصومین، علیهمالسّلام است. کتاب معجزات قرآن، تنها برخی از علوم نهفته در میان برخی آیات را بیان میکند، علومی که پس از یکهزار و چهارصد سال در اثر تلاش بشر و کندوکاو او در پهنای طبیعت حاصل آمده است. بیشک تنها با ظهور حضرت صاحبالزّمان، علیهالسّلام، بسیاری از رازهای قرآن کشف خواهد شد.
مسلم است که قرآن فقط یک کتاب علمی صرف نیست. اما حقایق علمی بسیاری که به صورت مختصر و عمیق در آیات آن بیان شده به کمک تکنولوژی قرن بیستم کشف شدهاند. چنین حقایقی در زمان نزول قرآن قابل کشف نبودند و این دلیل دیگری بر این است که قرآن سخن خداست.
عالم ذر و عهد خاص و عهد عام براساس آیات و روایات
فردین احمدی
عالم ذرمحمد مصطفائی هرسینی
قدرت متافیزیکاحمد علامه فلسفی
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
تحفه ملکوتواحد پژوهش نشر نور معارف
تاریخ تحلیلی اندلسمحمدرضا شهیدی پاک
تعبیر خواب ابنسیرین و دانیال پیغمبر و امام جعفر صادق(ع)ابوالفضل حبیش بن ابراهیم تفلیسی
امام رضا (ع)جواد نعیمی
امام رضا علیهالسلام و زندگی: گزارشها و داستانهایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیهالسلاممهدی غلامعلی
پرسش ها و پاسخ های تاریخی (جلد سوم)مهدی پیشوایی
حامد الگار
پایتختی یهود، زمینه ساز جولت جهانی یهوداسماعیل شفیعی سروستانی
اتوپیا، دستوپیا و دولت کریمه مهدویاسماعیل شفیعی سروستانی
پروژهی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونینصیر صاحبخلق
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد هفتم، فراماسونری در صحنه حیات سیاسی، اجتماعی ملت ها)اسماعیل شفیعی سروستانی
جهان صفحهی شطرنج سازمانهای سرّیسید شاهپور حسینی
میراث اسطوره هاجورجی کنعان
دانش مسلمانانسهیلا صلاحی اصفهانی
سلام به دوستان خواندن این کتاب توصیه نمی کنم من اولش فکر میکردم کتاب خوبیه بعد از چند صفحه خواندن حس کردم نویسنده بهم داره الهام میکنه که خدایی وجود نداره. و من از خواندن این کتاب صرف نظر کردم
نویسنده کتاب متاسفانه ادعاهای مهدوی داره و اینقدر احمقه که عضو فراماسونها شده تا اونهارو ارشاد کنه لطفا خودتون درباره نویسنده بیشتر تحقیق کنید
این فرد یک فراماسون، خودفروخته، هوسباز و متظاهره که کتاباش رو حتی خودش نمی نویسه . خواهش می کنم بصیرت کافی داشتیم. ما ملت آقایمان مهدی موعود(ع) هستیم ،مبادا گول دشمنان اسلام رو بسادگی بخوریم .
درباره هارون یحیی لینک زیر را مطالعه کنید: http://www.jc313.ir/21811-%DA%A9%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86-%DB%8C%D8%AD%DB%8C%DB%8C.html
وقتی از کتاب ایرادی نمیگیرید یعنی کتاب خوب است ولی وقتی از نویسنده ایراد میگیرید،یعنی از خود کتاب میترسید اگر از کتاب ایرادی دارید،عین مطلب را بیاورید و تطبیق آن و ایراد آن از قرآن را نیز بیاورید و به استناد از
کتاب خوبی هست . کاش pdf نبود و میشد بخش هایی رو که لازم داریم کپی برداری کنیم
بسیار کتاب زیبا و حکمت آمیزی بود . مخصوصا بحث باران و وجود انسان بسیار زیبا بود.
حیف این کتاب ارزشمند کهpdfوگرنه سریع میخریدمش
عالی