کتاب تکه ای از من
مجموعه شعر
معرفی کتاب تکه ای از من
کتاب تکه ای از من نوشته سارا فریدونی، مجموعهای از غزلها و رباعیهاست که انتشارات نظری آن را منتشر کرده است. متنهای این مجموعه از عشق، دلتنگی، تنهایی، امید، زنبودن، خاطره و جستوجوی خویش شکل گرفتهاند و در کنار شعرهای عاطفی، به مضمونهایی مثل نیایش، وطن و نگاه عرفانی هم میپردازند. مقدمهی کتاب نشان میدهد که شاعر هر شعر را بخشی از تجربهی زیسته و احساسات خود دانسته و همین نگاه، حالوهوای شخصی و نزدیک به متن به آن داده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تکه ای از من
کتاب تکه ای از من اثر سارا فریدونی، مجموعهای از شعرهای کلاسیکمبناست که بیشتر بر غزل تکیه دارد و در کنار آن، رباعی و چند شعر با حالوهوای عرفانی و اجتماعی هم دیده میشود. مقدمهی شاعر مسیر ورود به جهان اثر را روشن میکند: شعرها نه صرفاً بیان یک رابطهی عاشقانه، بلکه ثبت لحظههایی از شناخت خویش، تجربهی رنج، امید، دعا و تأمل در جایگاه زن هستند. همین نکته باعث شده فضای مجموعه میان عاطفهی شخصی و بیان عمومیترِ احساس در رفتوآمد باشد.
کتاب تکه ای از من از نظر مضمون، دامنهی نسبتاً گستردهای دارد. بخش مهمی از شعرها عاشقانهاند؛ شعرهایی که از انتظار، دوری، وصال، دلبستگی و شکست عاطفی حرف میزنند. در کنار آنها، شعرهایی مثل دوست دارم که یک پسر باشم، دخترانگی، نابرابر و زن قوی لایهای اجتماعیتر دارند و تجربهی زنانه را به متن میآورند. چند شعر نیز به سوگ، خانواده و پیوندهای نزدیک پرداختهاند؛ از جمله شعرهایی دربارهی خواهر، فرزندان و رفیقان. این تنوع موضوعی باعث شده مجموعه فقط در یک حالوهوای ثابت نماند و از عشق فردی به اندوه جمعی، از خاطره به اعتراض و از تمنای زمینی به اشارات معنوی حرکت کند.
کتاب تکه ای از من از نظر فرم، بر موسیقی درونی، تکرار واژهها، خطاب مستقیم به معشوق و تصویرهای آشنا از باران، شب، آینه، دریا، زلف، آتش و گل بنا شده است. فهرست کتاب هم این گستردگی را نشان میدهد؛ از شعرهایی مثل دل از من بردی، موج سرگردان و شب دیدار تا بخشی با عنوان هفت قدم برای رسیدن به هفت شهر عشق که به طلب، عشق، معرفت، استغنا، توحید، حیرت و فنا میرسد. در نتیجه، این مجموعه بیشتر از آنکه فقط دفتر عاشقانه باشد، دفتر ثبت فرازونشیبهای احساسی و ذهنی شاعری است که میخواهد بخشی از خود را در شعر باقی بگذارد.
چرا باید کتاب تکه ای از من را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب تکه ای از من را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مجموعهای از غزلها و رباعیها را کنار هم آورده که از عشق، دوری، امید، سوگ و نیایش حرف میزنند.
- شعرها تجربهی زنانه را در چند مسیر مختلف نشان میدهند؛ از دلتنگی عاطفی تا اعتراض به نابرابری.
- فهرست متنوع اثر امکان میدهد مخاطب با حالوهوای عاشقانه، اجتماعی، خانوادگی و عرفانی در یک مجموعه روبهرو شود.
- بخش مقدمه، کلید فهم شعرهاست و نشان میدهد هر متن بهعنوان بخشی از زیست و احساس شاعر شکل گرفته است.
- کسانی که به غزلهای معاصر با تکیه بر تصویرهای کلاسیک علاقه دارند، در این مجموعه نمونههای متعددی پیدا میکنند.
خواندن کتاب تکه ای از من به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به غزل و رباعی فارسی که میخواهند مجموعهای با محور عاطفه و تأمل بخوانند.
- خوانندگانی که به شعرهای عاشقانه با مضمون دوری، انتظار و خاطره علاقه دارند.
- مخاطبانی که میخواهند بازتاب تجربههای زنانه را در شعر ببینند.
- کسانی که از شعرهایی با حالوهوای نیایشی، عرفانی و تأملبرانگیز لذت میبرند.
- علاقهمندانی که دوست دارند در یک مجموعه، شعرهایی دربارهی عشق، خانواده، سوگ و وطن را کنار هم بخوانند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تکه ای از من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تکه ای از من |
| عنوان دیگر | مجموعه شعر |