دانلود و خرید کتاب رستا سارا فریدونی

انتشارات:انتشارات نظری
امتیاز:
۵.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب رستا

کتاب رستا نوشتهٔ سارا فریدونی است. انتشارات نظری این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب رستا

کتاب رستا یک رمان عمیق و احساسی است که به بررسی ابعاد پیچیده زندگی، عشق و غم می‌پردازد. این اثر داستان زنی را روایت می‌کند که در میان زخم‌های ناشی از فقدان و غم، تلاش می‌کند تا به زندگی ادامه دهد. راوی این داستان، زنی است که هرشب با مرگ دست و پنجه نرم می‌کند، اما به طرز عجیبی نقاب زندگی را بر چهره خود می‌زند. او در حیاط بیمارستان و در سایه مرگ، عذاب وجدان و زخم‌های عاطفی خود را به تصویر می‌کشد. او حس می‌کند که زندگی‌اش پر از یادآوری‌های تلخ و پیام‌های بیات شده از عشق از دست رفته‌اش است.کتاب به بررسی عمیق احساسات ناشی از دست دادن عشق می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه فقدان می‌تواند زندگی فرد را تحت تأثیر قرار دهد. راوی در تلاش است تا به عنوان یک مادر خوب عمل کند، اما غم و اندوهش او را از این هدف بازمی‌دارد. او به تضاد میان شادی و درد در نقش مادری خود اشاره می‌کند.

خواندن کتاب رستا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

۱۴۰۳/۱۱/۱۰

داستانی واقعی،درکنار غم و رنج پیام خیلی خوبی به ما می‌رسونه ..رسالت انسان ..رسالت ما شاید گاهی عشق باشد .گاهی یک لبخند و گاهی امید یک مادر

۱۴۰۳/۱۱/۱۰

به نظر من این کتاب فوق العاده بود چون واقعیت زیر قلم اومده بود وبا زبانی ساده تعریف شده با اینکه خیلی سرگذشت رستا ناراحت کننده بود اما قلم نویسنده خانم فریدونی عالی بود 👌🏻❤️