دانلود و خرید کتاب تکنیک رهایی عاطفی به زبان آدمیزاد هلنا فون ترجمه بتول حسین‌زاده
تصویر جلد کتاب تکنیک رهایی عاطفی به زبان آدمیزاد

کتاب تکنیک رهایی عاطفی به زبان آدمیزاد

معرفی کتاب تکنیک رهایی عاطفی به زبان آدمیزاد

«تکنیک رهایی عاطفی به زبان آدمیزاد» تألیف هلنا فون و ترجمه‌ی بتول حسین‌زاده است. هلنا فون یکی از پزشکان، مجریان، مربیان سطح سه و سرپرست استاد راهنمای تکنیک رهایی عاطفی پیشرفته است. همچنین یکی از درمان‌گران امراض به وسیله‌ی خواب مغناطیسی جامعه پیشرفته است که برنامه‌ریزی عصبی کلامی را آموزش دیده است، درمان‌شناختی رفتاری را مطالعه کرده و کار خصوصی فعال و پرمشغله‌ی «درمان برای من» را در بریتانیای کبیر و جزیره‌ی Gozo اداره می‌کند. هلنا بنیان‌گذار انجمن تکنیک رهایی عاطفی در چشر (cheshire) است. هلنا جلسات آموزش تکنیک رهایی عاطفی را برای طیف گوناگونی از افراد از جمله روان‌شناسان، مشاوران،‌ درمان‌گران، زنان خانه‌دار، معلمان، پرستاران، مدیران فروش برگزار می‌کند. او چندین سخنرانی در مورد تکنیک‌ رهایی عاطفی برای گروه‌های مختلف و شنوندگان بسیار انجام داده است و با ایستگاه رادیویی محلی خود به طور منظم مصاحبه می‌کند. این کتاب نوشته شده تا به شما (هر که هستید) این امکان و اختیار با بدهد که خلق کنید و تغییرات مثبت را برای سلامت عاطفی و جسمی‌تان تسهیل کرده و توسعه دهید. تکنیک‌ رهایی عاطفی به عنوان بهترین روش در این زمینه شناخته شده و به سرعت در حال بدل‌شدن به یکی از انرژی‌درمانی‌های مهمی است که پزشکان و روان‌پزشکان و روان‌شناسان در سطح بالا به کار می‌برند. همچنین مشاوران و معمان و کارکنان سلامت و بهداری و والدین و ورزشکاران و گروه‌های حمایت از بیماران سرطانی و کودکان و معتادان از این تکنیک‌ استفاده می‌کنند.
مهدی تمدن رستگار
۱۳۹۷/۰۱/۱۳