معرفی و دانلود کتاب با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل + خلاصه رایگان
٪۳۰

کتاب با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل

۳.۷ امتیاز(از ۳ رأی)

معرفی کتاب با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل

کتاب با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل (Best Wishes from the Full Moon Coffee Shop: A Novel) نوشته مای موچیزوکی، ادامه‌ای بر رمان پرفروش کافه ماه کامل است و خواننده را به کافه‌ای سیار و رازآلود می‌برد؛ جایی که سفارش‌ها از روی منو انتخاب نمی‌شوند، بلکه براساس حال درونی آدم‌ها و گره‌های زندگی‌شان پیش رویشان قرار می‌گیرند. در دل این فضا، قصه‌ی چند شخصیت شکل می‌گیرد که میان کار، عشق، خانواده، تنهایی و شناخت خود سرگردان‌اند و هر کدام در برخورد با کافه، نشانه‌ای برای دیدن خواسته‌ی واقعی‌شان پیدا می‌کنند. نشر کتاب کوله پشتی این رمان را با ترجمه هدیه جامعی منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل

کتاب با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل اثر مای موچیزوکی رمانی است با حال‌وهوایی خیال‌انگیز که زندگی روزمره را با نشانه‌های نجومی، گربه‌های مرموز و یک کافه‌ی سیار درهم می‌آمیزد. هسته‌ی اصلی داستان بر آدم‌هایی استوار است که در ظاهر مسیر زندگی‌شان روشن به نظر می‌رسد، اما در عمل میان خواسته‌های متضاد، خستگی، تردید و تصمیم‌های عقب‌افتاده گیر کرده‌اند. کافه‌ ماه کامل در چنین لحظه‌هایی ظاهر می‌شود؛ نه‌فقط به‌ عنوان مکانی برای خوردن نوشیدنی و دسر، بلکه به‌ عنوان فضایی که هر شخصیت را وادار می‌کند کمی دقیق‌تر به خودش، گذشته‌اش و چیزی که واقعاً می‌خواهد نگاه کند.

کتاب با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل فقط بر یک ماجرا تکیه ندارد و با دنبال‌کردن چند شخصیت، تصویری گسترده‌تر از دغدغه‌های انسانی می‌سازد. در بخشی از داستان، زنی میان پیشرفت شغلی و امکان ساختن خانواده‌ای تازه مردد است و دیدار با برادرزاده‌اش لایه‌ای پنهان از احساساتش را آشکار می‌کند. در بخش‌های دیگر نیز شخصیت‌هایی با زخم‌های قدیمی، فشار کار، تنهایی یا ناتوانی در بیان خواسته‌هایشان روبه‌رو می‌شوند. حضور طالع‌بینی، صورت‌های فلکی و تعبیرهای مربوط به ماه و خورشید در این رمان فقط جنبه‌ی تزیینی ندارد، بلکه به ابزاری برای فهم درون شخصیت‌ها تبدیل می‌شود.

مای موچیزوکی از دل گفت‌وگوها، خوراکی‌های نمادین و برخوردهای کوتاه اما اثرگذار، جهانی می‌سازد که در آن آرزو، سرنوشت و انتخاب شخصی مدام کنار هم قرار می‌گیرند. همین ترکیب باعث می‌شود این کتاب هم حس قصه‌ای آرام و دلنشین داشته باشد و هم لایه‌ای تأمل‌برانگیز درباره‌ی شناخت خود و معنای خوشبختی.

خلاصه داستان با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل با معرفی جمعی از شخصیت‌ها پیش می‌رود که هر کدام در نقطه‌ای حساس از زندگی ایستاده‌اند. یکی از مهم‌ترین آن‌ها ساتومی است؛ زنی موفق که میان ماندن در مسیر شغلی‌اش و پذیرفتن تغییری جدی در زندگی عاطفی‌اش مردد مانده است. او پس از همراهی با برادرزاده‌اش و رسیدن به کافه ماه کامل، با نشانه‌هایی روبه‌رو می‌شود که او را به بازنگری در خواسته‌های واقعی‌اش می‌رسانند.

در ادامه، شخصیت‌های دیگری هم وارد داستان می‌شوند و هر کدام در برخورد با این کافه، بخشی از سردرگمی یا اندوه پنهان خود را بهتر می‌بینند. رمان از خلال این دیدارها، به مسئله‌ی انتخاب، دلبستگی، فرسودگی و آرزوهای فراموش‌شده می‌پردازد.

چرا باید کتاب با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل را بخوانیم؟

دلایل خواندن با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب زندگی روزمره را با فضایی جادویی و نمادهای نجومی پیوند می‌دهد و از این راه، موقعیت‌های آشنا را متفاوت نشان می‌دهد.
  • رمان به مسئله‌ی شناخت خواسته‌ی واقعی می‌پردازد؛ به‌ویژه وقتی آدم میان کار، عشق، خانواده و استقلال گیر می‌افتد.
  • چند شخصیت با دغدغه‌های متفاوت در داستان حضور دارند و همین تنوع، دامنه‌ی تجربه‌ها و احساسات کتاب را گسترده‌تر می‌کند.
  • خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های کافه فقط جزئیات تزئینی نیستند و به فهم حال درونی شخصیت‌ها کمک می‌کنند.

خواندن کتاب با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌هایی که واقعیت روزمره را با عناصر خیال‌انگیز و رازآلود ترکیب می‌کنند.
  • خوانندگانی که به داستان‌های شخصیت‌محور درباره‌ی تردید، انتخاب و شناخت خود علاقه دارند.
  • کسانی که دوست دارند در قالب قصه با موضوع‌هایی مثل فرسودگی شغلی، خانواده، عشق و آرزوهای پنهان روبه‌رو شوند.
  • مخاطبانی که از فضاهای گرم و متفاوتی مثل کافه‌ها، شهر شبانه و دیدارهای سرنوشت‌ساز لذت می‌برند.
  • علاقه‌مندان به داستان‌هایی که نشانه‌های طالع‌بینی و صورت‌های فلکی را در پیشبرد معنا و شخصیت‌پردازی به کار می‌گیرند.

درباره مای موچیزوکی

مای موچیزوکی (Mai Mochizuki) نویسنده‌ای ژاپنی است که در هوکایدو متولد شده است. او در سال ۲۰۱۳ میلادی برنده‌ی جایزه‌ی Everystar E-book Grand Prix شد. ایده‌ی نگارش نخستین رمان او، یعنی «کافه ماه کامل» پس از مشاهده‌ی تصویرسازی‌های هیوری ساکورادا شکل گرفت و الهام‌بخش او در خلق این اثر داستانی شد. این رمان در بدو انتشار در بازار کتاب ژاپن به فروش بیش از ۱۵۰ هزار جلد دست یافت و مسیر حرفه‌ای موچیزوکی را در حوزه‌ی ادبیات داستانی هموار کرد. «کافه ماه کامل» به بیش از ۲۰ زبان دنیا ترجمه شده و شهرت این نویسنده را بین‌المللی کرده است.

بخشی از کتاب با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل

«"وای خدای من..."

درحالی‌که تلفن همراهم را در دست داشتم و گوشه‌ای از دفتر شلوغ و پرهیاهویمان نشسته بودم، آهی از سر خستگی کشیدم. تقویم را نگاه کردم و متوجه شدم که دیگر وارد دسامبر شده‌ایم. باورم نمی‌شد پاییز آن‌قدر زود گذشته باشد.

غرغرکنان زیرلب گفتم: "با این سرعت، کریسمس توی یه چشم‌به‌هم‌زدن از راه می‌رسه." نمی‌دانستم چه باید بکنم.

دختر جوانی که پشت میز کناری من می‌نشست، گردنش را به‌طرفم چرخاند و پرسید: "چی شده؟ دوباره پروژهٔ اعصاب‌خردکن گرفتی؟" نگاهش پر از نگرانی بود.

اسمش کویوکی سوزومیا بود. او کارمند موقتی بود که برای کمک به تیم ما در سال مالی جاری استخدام شده بود. از دقت و توجهش به اطرافیان واقعاً لذت می‌بردم.

گفتم: "ممنونم کویوکی، ولی نه، مسئله کاری نیست. شخصیه."

با شنیدن این حرف لبخند زد، انگار خیالش راحت شده باشد. گفت: "خب کریسمس نزدیکه دیگه. حتماً کلی درخواست برای سر قرار رفتن داری."»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۳ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب با بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببا بهترین آرزوها از طرف کافه ماه کامل
ویراستارنیلوفر رحیم پور انارکی
انتشاراتکتاب کوله پشتی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.