معرفی کتاب هارمونی با کائنات
کتاب هارمونی با کائنات، نوشته علی اسدی، توسط نشر سنجاق منتشر شده است. این اثر بر ایدهی هماهنگکردن ذهن، احساس، محیط و عادتهای روزانه با چیزی تکیه دارد که نویسنده آن را فرکانس و جریان انرژی مینامد. کتاب حاضر مجموعهای از باورها، توضیحها و تمرینها (از پاکسازی انرژی شخصی و محیطی تا تمرینهای تنفسی، جملات تأکیدی و توجه به زمان حال) را کنار هم قرار داده است تا نشان دهد تغییر بیرونی از ساماندادن به درون آغاز میشود. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب هارمونی با کائنات
کتاب هارمونی با کائنات، نوشتهی علی اسدی، در فضایی میان خودیاری، معنویت و تمرینهای ذهنی حرکت میکند و میکوشد تصویری یکپارچه از رابطهی انسان با انرژی، ارتعاش، نیت و محیط پیرامون ارائه دهد. کتاب حاضر بر این ایده بنا شده است که گرفتگیهای ذهنی، احساسی و حتی مالی فقط مسئلههایی بیرونی نیستند و ریشهی آنها را باید در آشفتگی درون، انباشت ترس، خاطرههای منفی و ناهماهنگی با محیط جستوجو کرد. نویسنده برای توضیح این باور از تعبیرهایی مثل پاکسازی انرژی، همنوازی جسم و ذهن و بازشدن مسیرهای زندگی استفاده کرده است.
فصل نخست با کد پاکسازی انرژی شروع میشود و از پاکسازی ذهن، بدن، روح، محیط، روابط و حتی پول میگوید؛ در ادامه روشهایی مثل دوش نمک، تنفس هارمونیک، نوشتن جملات تأکیدی، نوشیدن آب همراه با نیت، مرتبسازی فضا، استفاده از دود و بخور، بخشش مالی و تمرینهای رهایی از رابطههای فرساینده مطرح میشود. فصل دوم بر مفاهیمی مثل تشدید انرژی، سطوح ارتعاشی، قانون فرکانس عددی و اثر محیط بر حال درونی تمرکز دارد و از عددها، نور، صدا و چیدمان فضا بهعنوان عناصر اثرگذار یاد میکند.
کتاب هارمونی با کائنات در فصلهای بعدی به زمان حال و نفوذ ذهنی میرسد و از حضور در زمان حال، بازنویسی باورهای محدودکننده، تجسم خلاق و پیگیری روزانهی تغییرات ذهنی سخن میگوید. بخش مهمی از اثر به تمرین اختصاص دارد؛ تمرینهایی که قرار است از راه تکرار، توجه و ثبت روزانه، به تغییر عادتهای فکری کمک کنند. حالوهوای اثر آمیخته با زبان انگیزشی، تعبیرهای معنوی و ارجاع به مفاهیمی از حوزهی عرفان، عددشناسی، مدیتیشن و روانشناسی است.
خلاصه کتاب هارمونی با کائنات
کتاب حاضر مجموعهای از ایدهها و تمرینهاست تا توضیح دهد چگونه آشفتگیهای درونی و بیرونی میتوانند بهصورت انرژی منفی، فرکانس پایین یا ناهماهنگی در زندگی ظاهر شوند. نویسنده از پاکسازی ذهن، بدن، روح، محیط، روابط و مسائل مالی آغاز میکند و سپس به موضوعهایی مثل ارتعاش، عددها، حضور در زمان حال، تجسم و تغییر باورها میرسد. مسیر کلی اثر بر این پایه استوار است که انسان با تنظیم نیت، توجه، عادتهای روزانه و فضای اطراف خود میتواند کیفیت تجربهی زندگیاش را تغییر دهد. تمرینهای تنفسی، نوشتاری، مراقبهای و محیطی در سراسر کتاب نقش اصلی را در پیشبرد این ایده دارند.
چرا باید کتاب هارمونی با کائنات را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب هارمونی با کائنات را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مجموعهای از تمرینهای روزانه را کنار شرح مفاهیم قرار داده است.
- خواننده با مطالعهی این کتاب با نگاه نویسنده به پیوند میان ذهن، احساس، محیط، روابط و مسائل مالی آشنا میشود.
- بخشهای مربوط به زمان حال، تنفس، نوشتن جملات تأکیدی و ثبت روزانه برای کسانی که میخواهند عادتهای ذهنی خود را بررسی کنند، مناسب است.
- این اثر نشان میدهد که در جهانبینی مطرحشده در کتاب، تغییر بیرونی بدون توجه به فضای درونی و محیط اطراف کامل نمیشود.
خواندن کتاب هارمونی با کائنات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب هارمونی با کائنات به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کسانی که به موضوعهای مربوط به حوزهی انرژی، ارتعاش، قانون جذب و پیوند میان ذهن و محیط علاقه دارند.
- خوانندگانی که میخواهند مجموعهای از تمرینهای تنفسی، نوشتاری و مراقبهای را در اثری واحد داشته باشند.
- مخاطبانی که درگیر بیانگیزگی، آشفتگی ذهنی یا احساس رکود و بهدنبال چارچوبی برای بازبینی عادتهای روزانه هستند.
- علاقهمندان به کتابهایی که مفاهیم معنوی، عددشناسی، تجسم و توجه به زمان حال را در کنار هم مطرح میکنند.
بخشی از کتاب هارمونی با کائنات
«مطالعات متافیزیکی و نوین نشان میدهد هر تغییری چه یک فکر منفی باشد، چه امواج استرسزا توان آن را دارد که ساختار این سپر هولوگرافیک را دچار اختلال کند. از سوی دیگر، با برنامهریزی صحیح انرژی در این میان همان کاری که یوگیهای باستان به آن پراناتارا میگفتند و در کتاب خرد سوامی راما به تفسیر فلسفه یوگا پرداختهاند میتوانیم واقعیت فیزیکی خود را نیز دگرگون سازیم. در واقع، آنچه درون این هولوگرام رخ میدهد، بسامد و فرکانسهای ما را شکل میدهد و وضعیت سلامتی، شادابی و توانمندی ما را رقم میزند. اگر روزی بیمار شویم، میبینیم دیگر توان تمرکز بر هیچچیز جز درد و خستگی را نداریم، گویی سپر انرژی ما شکسته و توجهمان در یک نقطه تاریک بهدامافتاده است. جالب است بدانیم در بسیاری از بیمارستانها بیش از ۹۹٪ بیماران از اقشار کمدرآمدند گواهی بر آنکه اضطراب اقتصادی و اجتماعی فرکانس سپر انرژی را ضعیف میکند و مسیر بیماری را هموار میسازد. گاهی افراد ناآگاه یا حتی مغرض با القای ترس و تمرکز دائمی بر ضعفهای جسمی، عملاً خیانت به سپر انرژیمان میکنند و ذهنمان را در مدار اضطراب محصور میسازند. اما حقیقت این است که ما میتوانیم در برابر هرگونه ویروس، میکروب، انرژی منفی و استرس مصون شویم، بهشرط آنکه کد سپر سلامتی را بیاموزیم و فعال کنیم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب هارمونی با کائنات و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | هارمونی با کائنات |
| حجم فایل کتاب | ۷.۵۴ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۸۷۳۱۸۷۲ |
| تعداد صفحهها | ۲۴۵ صفحه |
| قیمت کتاب | ۶۰۰۰۰ تومان |
با سلام کتاب بسیار عالی و مفید و کاربردی است.