معرفی و دانلود کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان + خلاصه رایگان

ریک ریردان، فرزام حبیبی
انتشارات:
انتشارات بهنام

معرفی کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان

کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان (Percy Jackson and the Greek Heroes) نوشته ریک ریردان، به سراغ اسطوره‌های مشهور یونان می‌رود، اما آن‌ها را از زاویه‌ای متفاوت و با صدای پرسی جکسون بازگو می‌کند؛ روایتی که هم شوخ‌طبع است و هم جزئیات ماجراهای قهرمانانی مثل پرسیوس را زنده می‌کند. متن کتاب فقط به تعریف دوباره‌ی افسانه‌ها بسنده نمی‌کند و نشان می‌دهد پیشگویی‌ها، خشم ایزدان و تصمیم‌های عجولانه چگونه سرنوشت آدم‌ها را به‌هم گره می‌زنند. فرزام حبیبی این کتاب را ترجمه و انتشارات بهنام آن را منتشر کرده است.  نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان

کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان نوشته‌ی ریک ریردان مجموعه‌ای از روایت‌های اسطوره‌ای است که با لحن پرسی جکسون بازآفرینی شده‌اند. راوی، قهرمانان یونانی را با زبان امروزی، شوخی‌های گاه تند و توضیح‌هایی همراه می‌کند که فاصله‌ی میان جهان باستان و ذهن امروز را کمتر می‌کند. در این فضا، ایزدان موجوداتی دور و دست‌نیافتنی نیستند، بلکه شخصیت‌هایی پرخطا، خودخواه، پیش‌بینی‌ناپذیر و گاهی دردسرسازند که زندگی آدم‌ها را زیرورو می‌کنند.

کتاب در بخش پرسیوس نشان می‌دهد که یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های آن، توجه به ریشه‌ی دردسرها و زنجیره‌ی پیامدهاست. ماجرا فقط از لحظه‌ی قهرمان‌شدن آغاز نمی‌شود، بلکه از پیشگویی، ترس یک پادشاه، زندانی‌شدن دانائه و دخالت زئوس شکل می‌گیرد. همین نگاه باعث می‌شود قهرمانان نه به‌ عنوان چهره‌هایی شکست‌ناپذیر، بلکه شبیه کسانی دیده شوند که در دل ترس، تحقیر، اجبار و انتخاب‌های سخت پیش می‌روند. متن بارها نشان می‌دهد که در اسطوره‌ها، تلاش برای فرار از سرنوشت گاهی همان چیزی است که سرنوشت را عملی می‌کند.

کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان از نظر حال‌وهوا میان ماجراجویی، طنز و تاریکی در رفت‌وآمد است. یک صحنه می‌تواند درباره‌ی هیولاها، زندان برنزی یا قربانی‌کردن باشد و چند خط بعد، ریک ریردان با یک جمله‌ی کنایه‌آمیز فضای روایت را عوض کند. همین ترکیب، کتاب را به متنی تبدیل کرده که هم برای آشنایی با چهره‌های اصلی اسطوره‌های یونان مناسب است و هم برای دنبال‌کردن قصه‌هایی که پر از نبرد، پیشگویی، خیانت، نجات و دخالت ایزدان هستند. در این میان، شخصیت‌هایی مثل پرسیوس فقط جنگجو نیستند؛ آن‌ها باید بفهمند با قدرت، ترس، غرور و مسئولیت چه کنند.

خلاصه داستان پرسی جکسون و قهرمانان یونان

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان در بخش پرسیوس، از پیشگویی شومی شروع می‌شود که اکریسیوس را از نوه‌ی آینده‌اش می‌ترساند. او برای فرار از این سرنوشت، دخترش دانائه را زندانی می‌کند، اما همین تصمیم راه را برای تولد پرسیوس باز می‌کند. پرسیوس پس از نجات از مرگ و بزرگ‌شدن در تبعید، درگیر نقشه‌ی پادشاهی می‌شود که او را به آوردن سر مدوسا وادار می‌کند.

از این‌جا سفر او آغاز می‌شود؛ سفری پر از یاری ایزدان، روبه‌روشدن با موجودات هولناک و عبور از آزمون‌هایی که فقط به زور بازو ربط ندارند. روایت، مسیر تبدیل‌شدن یک جوان خشمگین و تحقیرشده به قهرمانی نامدار را دنبال می‌کند.

چرا باید کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• اسطوره‌های یونانی را در قالبی زنده و پرحادثه بازگو می‌کند.
  • رابطه‌ی میان پیشگویی، ترس و تصمیم‌های فاجعه‌ساز را به‌خوبی نشان می‌دهد.
  • قهرمانان را فقط پیروز و افسانه‌ای تصویر نمی‌کند و ضعف‌ها و تردیدهایشان را هم نشان می‌دهد.
  • حضور پررنگ ایزدان، هیولاها و مأموریت‌های خطرناک، فضای ماجراجویانه‌ی کتاب را پیوسته نگه می‌دارد.
  • برای آشنایی با چهره‌هایی مثل پرسیوس، مدوسا و آندرومدا مسیر روشنی فراهم می‌کند.
  • شوخی‌ها و توضیح‌های راوی، فاصله‌ی اسطوره‌های کهن با ذهن امروز را کمتر می‌کند.

خواندن کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به اسطوره‌های یونان که می‌خواهند روایت قهرمانان مشهور را یک‌جا دنبال کنند.
  • خوانندگانی که از داستان‌های ماجراجویانه با حضور ایزدان و هیولاها لذت می‌برند.
  • کسانی که درباره‌ی سرگذشت شخصیت‌هایی مثل پرسیوس، مدوسا و آندرومدا کنجکاوند.
  • مخاطبانی که دوست دارند افسانه‌های کهن را با بیانی امروزی‌تر بخوانند.
  • خوانندگانی که به روایت‌های پرحادثه با چاشنی طنز و کنایه علاقه دارند.

درباره ریک ریردان

ریک ریردان (Rick Riordan) (متولد ۱۹۶۴) نویسنده و مدرس سابق زبان انگلیسی و تاریخ اهل آمریکا است. او فعالیت حرفه‌ای خود را در حوزه‌ی ادبیات داستانی با نگارش رمان‌های جنایی‌معمایی بزرگسالان از جمله مجموعه‌ی «ترس ناوار» آغاز کرد که جوایز ادبی معتبری همچون ادگار، ادگار و شاموس را برای او به همراه داشت. او بعدتر با الهام از قصه‌نویسی برای فرزندش، به خلق داستان‌هایی بر پایه‌ی بازآفرینی اساطیر باستانی در بستر دنیای مدرن روی آورد.

مشهورترین اثر او، مجموعه‌ی داستانی «پرسی جکسون و خدایان یونان» است که کتاب‌های آن به ده‌ها زبان ترجمه شده و میلیون‌ها جلد از آن‌ها در سراسر جهان به فروش رسیده است. از دیگر مجموعه‌رمان‌های برجسته‌ی وی در حوزه‌ی اساطیر یونانی، رومی، مصری و نورس می‌توان به «قهرمانان اولیمپوس»، «ماجراهای کین» و «مگنوس چیس و خدایان آسبورگ» اشاره کرد.

بخشی از کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان

«مجبورم با این پسر شروع کنم.

هرچه باشد، او همنام من است. ما پدران ایزد متفاوتی داریم، اما مادرم تنها به یک دلیل ساده پرسیوس را دارد: او زنده است! پرسیوس تکه‌تکه نشده. به نفرین مجازات ابدی هم مبتلا نشده. بلکه مانند قهرمانان، سرنوشت او پایان خوشی یافته است.

چیزی را که نباید بر زبان آورد، این که او زندگی مزخرفی دارد و آدم‌های زیادی را کشته. اما چه کاری از دست کسی برمی‌آید؟

بدشانسی پرسیوس، پیش از تولد او آغاز شد.

ابتدا باید این را بدانید که موضوع مربوط به روزهایی می‌شود که یونان هنوز تبدیل به یک کشور نشده بود و قبایل مختلفی بر آن سرزمین حکومت می‌کردند. هیچکس دوست نداشت بگوید: سلام، من یونانیم.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرسی جکسون و قهرمانان یونان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپرسی جکسون و قهرمانان یونان
عنوان در زبان مبدأPercy Jackson and the Greek Heroes
موضوعداستان کودک و نوجوانان، فانتزی
نویسندهریک ریردان
مترجمفرزام حبیبی
انتشاراتانتشارات بهنام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۱۲/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.