معرفی و دانلود کتاب پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان)

کتاب پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان)

نوع کتاببدون نظر
ریک ریردان، مریم حیدری
انتشارات:
انتشارات بهنام

معرفی کتاب پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان)

کتاب پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان) نوشته ریک ریردان و ترجمه مریم حیدری است؛ جلدی که نبردهای پراکنده‌ی پیشین را به آستانه‌ی رویارویی نهایی می‌رساند. پرسی در آستانه‌ی ۱۶ سالگی با پیش‌گویی‌ای روبه‌رو است که سرنوشت المپ و دنیای انسان‌ها را به انتخاب او گره می‌زند. روایت از همان فصل‌های آغازین با مأموریتی پرخطر، خیانت، فقدان و فشار تصمیم‌گیری پیش می‌رود و فضای ماجراجویی را تیره‌تر و جدی‌تر از قبل می‌کند. این کتاب را انتشارات بهنام منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان)

کتاب پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان) نوشته ریک ریردان نقطه‌ی اوج مجموعه‌ای است که از دل اسطوره‌های یونانی، جهانی پر از خدایان، نیمه‌خدایان، هیولاها و پیش‌گویی‌ها ساخته است. در این جلد، ماجرا دیگر فقط یک سفر پرحادثه یا مأموریتی محدود نیست؛ همه‌چیز به نبردی گسترده نزدیک شده که هم اردوگاه دورگه را تهدید می‌کند و هم المپ را. پرسی در وضعیتی قرار گرفته که هم باید با دشمنان بیرونی روبه‌رو شود و هم با ترس‌های شخصی، تردیدهای اخلاقی و سنگینی نقشی که به او تحمیل شده است. فضای اثر نسبت به جلدهای پیشین فشرده‌تر، تلخ‌تر و پرتنش‌تر است و از همان آغاز، حس آماده‌شدن برای یک درگیری سرنوشت‌ساز را منتقل می‌کند.
کتاب پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان) فقط بر نبرد و تعقیب‌وگریز تکیه ندارد و بخش مهمی از کشش خود را از رابطه‌ها، وفاداری‌ها و شکاف‌های میان شخصیت‌ها می‌گیرد. حضور چهره‌هایی مثل آنابت، راشل، نیکو، تایسون و لوک باعث می‌شود داستان مدام میان دو سطح حرکت کند: از یک‌سو جنگی بزرگ با کرونوس و نیروهایش و از سوی دیگر کشمکش‌هایی که به اعتماد، دوستی، انتخاب و هویت مربوط می‌شود. ریک ریردان در این جلد نشان می‌دهد که اسطوره فقط پس‌زمینه‌ی ماجرا نیست، بلکه نیرویی زنده است که بر تصمیم‌ها و سرنوشت شخصیت‌ها اثر می‌گذارد. نتیجه، روایتی است که هم حال‌وهوای حماسی دارد و هم مدام یادآوری می‌کند قهرمان‌بودن همیشه با پیروزی روشن و بی‌هزینه همراه نیست.

خلاصه داستان پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
پرسی در آستانه‌ی ۱۶ سالگی می‌داند پیش‌گویی بزرگی به‌زودی فعال می‌شود و هم‌زمان کرونوس برای حمله‌ای تعیین‌کننده آماده است. او همراه بکendorf به کشتی شاهزاده آندرومدا نفوذ می‌کند تا پیش از آغاز نبرد، ضربه‌ای جدی به دشمن بزند. این مأموریت با درگیری، فداکاری و از‌دست‌دادنی دردناک همراه می‌شود و پرسی را بیش از پیش با بهای جنگ روبه‌رو می‌کند. بعد از آن، او هم نشانه‌هایی از نقشه‌های گسترده‌تر تیتان‌ها می‌بیند و هم از درون جبهه‌ی خودی با مسئله‌ی جاسوس، بی‌اعتمادی و انتخابی سرنوشت‌ساز مواجه می‌شود. مسیر داستان به‌سمت دفاع از المپ و تصمیمی می‌رود که فقط به قدرت مربوط نیست، بلکه به شناخت درست دشمن و خود نیز گره خورده است.

چرا باید کتاب پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان) را بخوانیم؟

دلایل خواندن پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان) را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب گره‌های اصلی مجموعه را به نبردی نهایی پیوند می‌دهد و جایگاه پیش‌گویی بزرگ را روشن‌تر می‌کند.
  • خواننده با چهره‌ای جدی‌تر از پرسی روبه‌رو می‌شود؛ شخصیتی که باید میان احساس، مسئولیت و تصمیم اخلاقی تعادل برقرار کند.
  • داستان، اسطوره‌های یونانی را در دل صحنه‌های نبرد، سفر و کشمکش‌های شخصی به‌کار می‌گیرد و جهان مجموعه را کامل‌تر نشان می‌دهد.
  • روابط میان شخصیت‌ها فقط حاشیه‌ی ماجرا نیست و در پیشبرد بحران‌ها نقش مستقیم دارد.
  • کتاب تصویری روشن از هزینه‌ی جنگ، خیانت، فداکاری و فشار انتخاب در لحظه‌های بحرانی ارائه می‌دهد.
  • برای کسانی که جلدهای قبلی مجموعه را خوانده‌اند، این اثر پاسخ بسیاری از تعلیق‌ها و تنش‌های انباشته‌شده را در خود دارد.

خواندن پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان) به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به فانتزی اسطوره‌ای که دوست دارند خدایان و هیولاهای یونانی را در قالب ماجرایی پرتنش دنبال کنند.
  • خوانندگانی که از داستان‌های قهرمان‌محور با نبردهای بزرگ و انتخاب‌های دشوار لذت می‌برند.
  • کسانی که جلدهای پیشین پنج‌گانه پرسی جکسون را خوانده‌اند و می‌خواهند سرانجام رویارویی با کرونوس را ببینند.
  • مخاطبانی که به داستان‌هایی درباره‌ی وفاداری، خیانت، دوستی و بهای مسئولیت علاقه دارند.
  • خوانندگانی که از روایت‌های ماجراجویانه با ریتم تند و صحنه‌های پیاپی درگیری استقبال می‌کنند.

بخشی از کتاب پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان)

«آخر دنيا وقتی شروع شد كه يك پگاسوس روی كاپوت ماشينم فرود آمد.
تا آنموقع بعدازظهر خيلی خوبی داشتم. از نظر قانونی نبايد رانندگی می‌كردم چون تا هفته‌ی ديگر شانزده سالم تمام نمی‌شد. ولی مادرم و پل ناپدريم، من و دوستم راشل را به اين قسمت خصوصی ساحل در كرانه‌ی جنوبی برده بودند و پل به ما اجازه داد تا پريوس او را قرض بگيريم و دور كوچكی با آن بزنيم.
می‌دانم الان می‌گوييد، وای، اون خيلی آدم بی‌مسئوليته و از اين حرف‌ها، ولی پل من را خيلی خوب می‌شناسد. او ديده كه من شيطان‌ها را تكه‌تكه كردم و از ساختمان در حال انفجار مدرسه بيرون پريدم. برای همين احتمالاً به اين نتيجه رسيده كه چند كيلومتر ماشين‌سواری، خطرناك‌ترين كاری نيست كه من تا حالا انجام دادم.
به هرحال من و راشل داشتيم ماشين‌سواری می‌كرديم. روز گرم و سوزانی از ماه آگوست بود.
او گفت: همونجا نگه دار!
ما روی لبه‌ای كه رو به آتلانتيك قرار داشت توقف كرديم. دريا هميشه يكی از جاهای مورد علاقه‌ی من است، ولی امروز زيبايی خاصی داشت؛ سبز براق و صاف مثل شيشه، انگار پدرم آن را فقط به خاطر ما آرام نگه داشته بود.
راستی پدر من پوسايدون خدای درياست. او می‌تواند چنين كارهايی بكند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپرسی جکسون (کتاب پنجم، آخرین المپیان)
عنوان در زبان مبدأThe last Olympian
موضوعرمان، داستان کودک و نوجوانان، فانتزی
نویسندهریک ریردان
مترجممریم حیدری
انتشاراتانتشارات بهنام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.