معرفی و دانلود کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان)

کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان)

نوع کتاببدون نظر
ریک ریردان، مریم حیدری
انتشارات:
انتشارات بهنام

معرفی کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان)

کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان) نوشته ریک ریردان و ترجمه مریم حیدری است که انتشارات بهنام آن را منتشر کرده است. این جلد، ماجرایی را دنبال می‌کند که با یک عملیات نجات در مدرسه‌ای شبانه‌روزی شروع می‌شود و خیلی زود به رویارویی با هیولاها، ناپدیدشدن یکی از همراهان پرسی و ورود شکارچیان آرتمیس می‌رسد. در دل این مسیر، هم خطرهای بیرونی پررنگ می‌شوند و هم تنش میان دوستی، مسئولیت و انتخاب. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان)

کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان) نوشته ریک ریردان ادامه‌ی ماجراهای پرسی جکسون در جهانی است که اسطوره‌های یونانی در آن حضوری زنده و تعیین‌کننده دارند. داستان از یک مأموریت نجات آغاز می‌شود؛ پرسی همراه آنابت، تالیا و گروور به مدرسه‌ای شبانه‌روزی می‌رود تا دو دورگه‌ی تازه را پیدا کنند. اما خیلی زود روشن می‌شود که ماجرا فقط به نجات دو کودک محدود نیست. حضور هیولاها، فضای پرتنش مدرسه و نشانه‌های یک خطر بزرگ‌تر، مسیر روایت را از یک عملیات مخفیانه به بحرانی گسترده‌تر می‌کشاند.
کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان) فقط بر نبردها و تعقیب‌وگریزها تکیه ندارد. بخش مهمی از کشش آن از رابطه‌ی میان شخصیت‌ها می‌آید؛ از رقابت پنهان پرسی و تالیا گرفته تا پیوند عاطفی پرسی با آنابت و سردرگمی بیانکا در برابر انتخابی که پیش رویش قرار می‌گیرد. ورود شکارچیان آرتمیس هم فضای داستان را تغییر می‌دهد و لایه‌ای تازه به آن اضافه می‌کند؛ لایه‌ای که در آن وفاداری، استقلال، قدرت و بهای انتخاب‌کردن کنار هم قرار می‌گیرند. روایت مدام بین شوخی، اضطراب، حس فقدان و لحظه‌های پرتنش جابه‌جا می‌شود و همین جابه‌جایی، حال‌وهوای اثر را زنده نگه می‌دارد.
کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان) در عین حرکت سریع، نشانه‌هایی از یک تهدید بزرگ‌تر را هم پخش می‌کند؛ تهدیدی که فقط به یک هیولا یا یک درگیری محدود نیست و به آینده‌ی المپوس گره می‌خورد. در این جلد، پرسی بیش از قبل با مسئولیت تصمیم‌هایش روبه‌رو می‌شود و ماجراها فقط آزمون قدرت نیستند، بلکه آزمون قضاوت، اعتماد و ایستادگی هم هستند. نتیجه، داستانی پرحادثه است که هم جهان اسطوره‌ای مجموعه را گسترش می‌دهد و هم جایگاه شخصیت‌ها را در آن پیچیده‌تر می‌کند.

خلاصه کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
پرسی، آنابت، تالیا و گروور برای نجات دو دورگه‌ی تازه به مدرسه‌ای شبانه‌روزی می‌روند، اما مأموریت خیلی زود از کنترل خارج می‌شود. هیولایی که در ظاهر معاون مدرسه است، بچه‌ها را غافلگیر می‌کند و در جریان درگیری، آنابت ناپدید می‌شود. هم‌زمان شکارچیان آرتمیس وارد ماجرا می‌شوند و بیانکا و نیکو دی‌آنجلو با حقیقت هویت خود روبه‌رو می‌شوند. از اینجا به بعد، داستان فقط درباره‌ی فرار از خطر نیست؛ مسئله به انتخاب‌های سخت، شکاف میان همراهان و نشانه‌های تهدیدی بزرگ‌تر گره می‌خورد که می‌تواند سرنوشت خدایان و دورگه‌ها را تغییر دهد.

چرا باید کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان) را بخوانیم؟

دلایل خواندن پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان) را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب ماجرایی پرشتاب را با عناصر اسطوره‌های یونانی پیوند می‌دهد و جهان مجموعه را گسترده‌تر نشان می‌دهد.
  • روابط میان پرسی، آنابت، تالیا و گروور در این جلد پیچیده‌تر می‌شود و فقط به همکاری در نبرد محدود نمی‌ماند.
  • داستان، مفهوم انتخاب و مسئولیت را در موقعیت‌های خطرناک و احساسی پیش می‌کشد.
  • ورود شکارچیان آرتمیس و شخصیت‌های تازه، مسیر روایت را از تکرار جلدهای قبل دور می‌کند.
  • خواننده در کنار صحنه‌های اکشن، با نشانه‌های یک تهدید بزرگ‌تر روبه‌رو می‌شود که کنجکاوی برای ادامه‌ی مجموعه را بیشتر می‌کند.

خواندن پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان) به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به داستان‌های ماجراجویانه‌ای که اسطوره و دنیای امروز را کنار هم می‌آورند.
  • خوانندگانی که از روایت‌های گروهی با شخصیت‌های هم‌سن‌وسال و تنش‌های دوستی لذت می‌برند.
  • کسانی که دوست دارند در کنار نبرد با هیولاها، با مسئله‌ی انتخاب و پیامدهای آن هم روبه‌رو شوند.
  • علاقه‌مندان به مجموعه پرسی جکسون که می‌خواهند گسترش جهان داستان و ورود شخصیت‌های تازه را دنبال کنند.
  • مخاطبانی که داستان‌های پرحادثه با فضای رازآلود و خطر مداوم را می‌پسندند.

بخشی از کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان)

«جمعهٔ قبل از شروع زمستان، مادرم یک ساک سفر همراه با چند سلاح مرگبار برایم بست و من‌را به یک مدرسهٔ شبانه‌روزی جدید برد. سر راهمان، دوستانم آنابت و تالیا را هم سوار کردیم.
از نیویورک تا بارهاربر، در ایالت ماین هشت ساعت راه بود. برف وباران روی بزرگراه می‌ریخت. من، آنابت و تالیا چند ماه بود که همدیگر را ندیده بودیم، ولی با وجود بوران و فکر اینکه قرار است چه کاری انجام بدهیم، عصبی‌تر از آن بودیم که خیلی با هم حرف بزنیم. به جز مادرم، که وقتی عصبی و نگران است، بیشتر حرف می‌زند. وقتی بالاخره به وست اُوِر هال رسیدیم، هوا داشت تاریک می‌شد و مادرم همهٔ ماجراهای خجالت‌آور دوران بچگی‌ام را برای آنابت و تالیا تعریف کرده بود.
تالیا بخار شیشهٔ ماشین را پاک و به بیرون نگاه کرد: اوه، آره بهمون خوش می‌گذره.
وست اورهال به قلعهٔ یک شوالیهٔ پلید شباهت داشت. سرتاسرش پوشیده از سنگ‌های سیاه بود، با برج‌ها و پنجره‌های باریک و یک در دولنگهٔ چوبی بزرگ. آن روی تپهٔ پوشیده از برفی قرار داشت که یک طرف آن جنگل یخ‌زدهٔ بزرگ بود و طرف دیگرش اقیانوس خروشان خاکستری.
مادرم پرسید: مطمئنی نمی‌خوای منتظر بمونم؟
گفتم: نه مامان، مرسی. نمی‌دونم چقدر طول می‌کشه. اتفاقی برامون نمی‌افته.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپرسی جکسون (کتاب سوم، نفرین تیتان)
عنوان در زبان مبدأThe titan's curse
موضوعداستان کودک و نوجوانان، فانتزی
نویسندهریک ریردان
مترجممریم حیدری
انتشاراتانتشارات بهنام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۲/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.