معرفی و دانلود کتاب جزیره گمشده من pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب جزیره گمشده من

کتاب جزیره گمشده من

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب جزیره گمشده من

کتاب جزیره گمشده من نوشته مظفر سالاری است و انتشارات بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا علیه السلام آن را منتشر کرده است. این رمان از همان صفحه‌های آغازین، زندگی زهره را در نقطه‌ای حساس قرار می‌دهد؛ جایی که امید، دل‌بستگی، کار و گذشته‌ی پنهان او ناگهان به هم گره می‌خورند. ماجرا فقط یک شکست عاطفی نیست، بلکه با پرسش‌هایی درباره هویت، تعلق، خانواده و دوباره‌ساختن زندگی پیش می‌رود. فضای داستان با جزئیات ملموس از شهر، خانه، کارگاه و روابط میان شخصیت‌ها شکل گرفته است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب جزیره گمشده من

کتاب جزیره گمشده من رمانی از مظفر سالاری است که زندگی زهره را در مرکز روایتی عاطفی و پرتنش قرار می‌دهد. زهره در کارگاه و فروشگاه صنایع دستی یزد قدیم کار می‌کند و سال‌هاست در خانه‌ی خانم سلطان، همراه با حامد، زندگی‌ای آشنا و به‌ظاهر باثبات داشته است. اما ورود ناگهانی کمند، رابطه‌های قدیمی را به‌هم می‌ریزد و چیزی را آشکار می‌کند که زهره مدت‌ها در دل خود نگه داشته بود. داستان از دل همین جابه‌جایی عاطفی شروع می‌شود، اما خیلی زود روشن می‌شود که مسئله فقط حسادت یا ناکامی در عشق نیست؛ گذشته‌ی زهره، جایگاه او در این خانواده و تصویری که از آینده برای خود ساخته بود، همگی زیر سؤال می‌روند.
کتاب جزیره گمشده من فقط بر یک ماجرای عاشقانه تکیه ندارد و لایه‌ی مهمی از آن به حس بی‌پناهی، جست‌وجوی ریشه‌ها و ترس از ازدست‌دادن تعلق مربوط است. روایت در فضایی شکل می‌گیرد که جزئیاتش از دل زندگی روزمره بیرون آمده‌اند؛ از مغازه و کارگاه چوب و فلز گرفته تا خانه‌ای قدیمی، زیرزمینی پر از اشیای به‌جای‌مانده و گفت‌وگوهایی که هرکدام بخشی از گذشته و حال شخصیت‌ها را روشن می‌کنند. نویسنده تنش‌ها را بیشتر از راه برخورد آدم‌ها، سکوت‌ها، دلخوری‌ها و سوءتفاهم‌ها پیش می‌برد و به‌تدریج نشان می‌دهد که هر شخصیت چه چیزی را پنهان کرده و از چه چیزی می‌ترسد.
کتاب جزیره گمشده من حال‌وهوایی احساسی و درعین‌حال اجتماعی دارد. در این رمان، عشق با مسئله‌ی انتخاب گره خورده است و انتخاب هم همیشه روشن و بی‌هزینه نیست. زهره باید هم‌زمان با رنج شخصی‌اش، درباره‌ی کار، استقلال، گذشته و نسبتش با کسانی که خانواده‌ی او شده‌اند تصمیم بگیرد. در کنار این خط اصلی، حضور صنایع دستی، اشیای قدیمی و فضاهای شهری و خانگی به داستان رنگی مشخص داده است؛ رنگی که هم به حافظه و گذشته وصل می‌شود و هم به تلاشی برای ساختن آینده‌ای تازه.

خلاصه داستان جزیره گمشده من

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
زهره که در فروشگاه و کارگاه صنایع دستی حامد کار می‌کند، گمان دارد رابطه‌ی قدیمی و صمیمی آن‌ها به‌سمت ازدواج پیش می‌رود. یک صبح معمولی، دیدن حامد در گلفروشی این تصور را در او پررنگ‌تر می‌کند، اما کمی بعد روشن می‌شود که دسته‌گل برای کمند خریده شده است؛ دختری که زهره از گذشته او را می‌شناسد و از او دل خوشی ندارد. این اتفاق زهره را از نظر عاطفی به‌هم می‌ریزد و باعث می‌شود از کارگاه فاصله بگیرد و به فکر راهی جداگانه بیفتد. هم‌زمان، گفت‌وگو با خانم سلطان و یادآوری گذشته، زخم قدیمی‌تری را باز می‌کند: زهره از کودکی با مسئله‌ی هویت و تعلق روبه‌رو بوده و حالا باید میان ماندن، کنارکشیدن و دوباره‌ساختن زندگی‌اش تصمیم بگیرد.

چرا باید کتاب جزیره گمشده من را بخوانیم؟

دلایل خواندن جزیره گمشده من را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• رمان، هم‌زمان یک گره عاطفی و یک بحران هویتی را پیش می‌برد و داستان را به یک مسیر ساده‌ی عاشقانه محدود نمی‌کند.
  • فضای کارگاه صنایع دستی، خانه‌ی قدیمی و اشیای به‌جای‌مانده، به روایت بافتی ملموس داده‌اند و جهان داستان را زنده کرده‌اند.
  • کتاب نشان می‌دهد که شکست عاطفی چگونه می‌تواند مسئله‌های عمیق‌تری مثل تعلق، استقلال و گذشته را بیدار کند.
  • شخصیت زهره در موقعیتی قرار می‌گیرد که باید میان احساس، عزت‌نفس و آینده‌ی کاری خود تعادل برقرار کند.
  • گفت‌وگوهای میان شخصیت‌ها، بخش مهمی از تنش داستان را می‌سازند و لایه‌های پنهان رابطه‌ها را آشکار می‌کنند.
  • رمان برای کسانی که به داستان‌های شخصیت‌محور با زمینه‌ی خانوادگی و اجتماعی علاقه دارند، مناسب است.

خواندن جزیره گمشده من به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های اجتماعی و عاطفی که بر تصمیم‌های دشوار و پیامدهای آن‌ها تمرکز دارند.
  • خوانندگانی که از داستان‌های شخصیت‌محور با قهرمانی زن و درگیری‌های درونی پررنگ استقبال می‌کنند.
  • کسانی که به روایت‌هایی درباره‌ی هویت، تعلق، خانواده و گذشته‌ی پنهان علاقه دارند.
  • مخاطبانی که دوست دارند فضای کار، خانه و اشیای قدیمی در شکل‌گیری حال‌وهوای داستان نقش داشته باشد.
  • خوانندگانی که به رابطه‌های پیچیده، سوءتفاهم‌های عاطفی و کشمکش میان عشق و عزت‌نفس توجه دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۷ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جزیره گمشده من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجزیره گمشده من
موضوعرمان، داستان تاریخی، عاشقانه، ادبیات مذهبی، داستان ایرانی
نویسندهمظفر سالاری
انتشاراتانتشارات بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا علیه السلام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.