کتاب داستان های موشالو
معرفی کتاب داستان های موشالو
کتاب داستان های موشالو نوشتهی صفورا بدیعی با تصویرگری بهاره خوشنیتی مجموعهای از چند قصهی کوتاه دربارهی موشالو و خانوادهاش است که بهوسیلهی به نشر منتشر شده است. این کتاب در قالب ماجراهای روزمرهی یک خانوادهی موشی به موضوعهایی مثل ترس، خجالت، نهگفتن و جرئتداشتن میپردازد و در کنار متن، از تصویرهای رنگی و شاد استفاده کرده است. فضای داستانها شاد و پرهیجان است و شخصیتها در موقعیتهای مختلف، احساسهای گوناگون را تجربه میکنند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب داستان های موشالو
کتاب داستان های موشالو چند قصهی بههمپیوسته دربارهی موشالو، مامان موشی، بابا موشی و آبجی موش ماشی است که صفورا بدیعی نوشته است. در هر قصه، یک موقعیت سادهی روزمره بهانهای میشود تا احساس یا مسئلهای مهم در دنیای بچهها نشان داده شود؛ از ترسیدن در تاریکی و دیدن سایهها روی دیوار تا خجالتکشیدن در پارک و سختبودن گفتن یک «بله» بلند. در کتاب داستان های موشالو هر داستان با یک اتفاق کوچک شروع میشود؛ مثل رفتن برق خانه، بازیکردن در پارک، آمدن بستنیفروش یا آشنایی با زرافهای به نام زازی. موشالو در این موقعیتها اول میترسد، قایم میشود یا نمیتواند حرف دلش را بزند اما کمکم یاد میگیرد احساسش را بیان کند، سؤال بپرسد و چیزهایی را که نمیشناسد بهتر بفهمد. کتاب داستان های موشالو در چند بخش کوتاه و مستقل تنظیم شده است که هرکدام عنوان و ماجرای جداگانه دارند اما شخصیتها ثابت میمانند. در این قصهها به موضوعهایی مثل ترس از تاریکی، سایهها، صداهای ناشناس، خجالت، جرئتداشتن برای جوابدادن، لذت بازیکردن با دیگران و حتی خیالپردازی دربارهی سایهی بلند زرافه پرداخته شده است. متن کتاب با گفتوگوهای زیاد، تکرارهای آهنگین و واژههای کودکانه همراه است و تصویرهای رنگی، فضای شلوغ و بازیگوش خانه و پارک را نشان میدهد.
خلاصه کتاب داستان های موشالو
در کتاب داستان های موشالو محور اصلی قصهها احساسهای موشالو در موقعیتهای مختلف است. در یکی از داستانها موشالو روی میز میپرد و خیال میکند بالای کوه است که ناگهان برق میرود و تاریکی او را میترساند؛ بعد با روشنشدن شمع و برگشتن برق، میفهمد سایهها و صداهای عجیب همان چیزهای آشنای خانه هستند. در قصهای دیگر موشالو در پارک از بازیکردن با بقیه خجالت میکشد و حتی نمیتواند یک «بله» بلند به آقای بستنیفروش بگوید اما کمکم جرئت پیدا میکند و صدایش را بلندتر میکند. در داستانی دیگر هم موشالو آرزو میکند سایهی بلند زرافه را قرض بگیرد تا گربه پنجولی از او بترسد و در این رفتوآمد سایهها، بیشتر خودش و تواناییهایش را میشناسد.
چرا باید کتاب داستان های موشالو را بخوانیم؟
کتاب داستان های موشالو با قصههای کوتاه و پر از گفتوگو، احساسهای آشنا برای بچهها مثل ترس، خجالت و شجاعت را در قالب ماجراهای ساده نشان میدهد. این کتاب کمک میکند کودک احساسهایش را بهتر بشناسد و دربارهی تاریکی، صداهای ناشناس، بازیکردن با دیگران و جرئتداشتن برای حرفزدن، تصویر روشنتری پیدا کند.
خواندن کتاب داستان های موشالو به بچههایی پیشنهاد میشود که با ترس از تاریکی، خجالت در جمع، یا سختی نهگفتن و جوابدادن درگیر هستند. همچنین به والدین و مربیانی پیشنهاد میشود که بهدنبال قصههایی برای گفتوگو دربارهی احساسها با کودکان گروه سنی ب هستند. «موشالو پرید روی صندلی. از روی صندلی پرید روی میز دم پیجپیجیاش را تکان داد و گفت: آخجان! من رسیدم بالای بالای کوه! آبجی موش ماشی تندتند دست زد و گفت: آفرین داداشی! مامان موشی خندید و گفت: قربان گوشهای مخملیات! نیفتی از بالای کوه. موشالو روی میز ورجهوورجه کرد و گفت: مواظبم مامان موشی. من قهرمانم. قهرمان کوهها! یکهو برق خانه رفت. - وای مامان کمک! آی مامان کمک! مامان شمع را روشن کرد و گفت: الان میآیم نجاتت میدهم. از سر جایت تکان نخور. موشالو گفت: آخیش! نجات پیدا کردم. زیر پایش را نگاه کرد خندید و گفت: اما اینکه کوه نیست. همان میز است همان میز قهوهای با صندلیهای گردالی، با رومیزی کلگلی. موشالو و مامان و آبجی موش ماشی ریزریز خندیدند. توی پارک همهی بچهموشها مشغول بازی بودند. اما موشالو دم مامان موشی را گرفته بود و پشت مامان قایم شده بود. تیز موش دوید و دست موشالو را گرفت. - میای بازی؟ یک بلهی کوجولو از دهان موشالو بیرون پرید. بلهی کوجولو آنقدر ریزهمیزه بود که قل خورد و قل خورد و رفت پشت گلهای صورتی.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب داستان های موشالو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | داستان های موشالو |
| موضوع | داستان کودک و نوجوانان |