کتاب تاریخ ادبیات جهان از کهن‌ترین زمان تا امروز مسعود گلزاری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تاریخ ادبیات جهان از کهن‌ترین زمان تا امروز

کتاب تاریخ ادبیات جهان از کهن‌ترین زمان تا امروز

انتشارات:نشر کتابدار
دسته‌بندی:
امتیاز
۴.۲از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تاریخ ادبیات جهان از کهن‌ترین زمان تا امروز

هدف اصلی «آشنایی با تاریخ ادبیات جهان از کهن‌ترین زمان تا امروز» اثر دکتر مسعود گلزاری و حمیدرضا ناظمی راد، معرفی آثار ادبی جهان، از کهن‌ترین زمان تا حال و تدوین یک متن درسی برای متخصصان ادبیات است. اما نگارش کتاب به‌گونه‌ای است که مطالعه آن برای همه ادب‌دوستان، سودمند خواهدبود. این مجموعه، ادبیات هر دوره را با توجه به سرزمین‌های گوناگون، از ابعاد زیر بررسی کرده‌است: موقعیت جغرافیایی و تاریخی، دگرگونی‌های سیاسی ـ اجتماعی، گرایش‌های مذهبی و فلسفی، جریان‌های فکری و هنری و زبان و ادبیات. نگاهی گذرا بر آثار ادبی گران سنگ و شاهکارهای ادبی، سیمای درخشان شعر و ادب، آثار ادبی گونه‌گون (شعر، نمایشنامه، رمان، داستان‌نویسی کوتاه و بلند، علوم گونه‌گون، آثار انتقادی و...)، محتوا، قالب و شیوۀ پرداخت آثار در دوره‌های مورد بررسی. زندگی‌نامه، آثار و نفوذ شخصیت‌های درخشان هر دوره و بررسی و ارزیابی اندیشه‌ها، زبان، سبک، متن‌های برخی از آثار به قصد آشنایی با حال و هوای آثار این شخصیت‌ها. در پایان کتاب نیز، آثاری که بتواند راه گشای آگاهی بیشتر و پژوهش ساز باشد و همچنین سایت‌های مهم و مرجع برای استفاده بیشتر در تهیه و تنظیم پژوهش‌های علمی دانشجویان و یا نیازمندان این راه، آورده شده‌است.

نظرات کاربران

momenhub
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

کتاب تلاش کرده است در متنی مختصر تاریخ عریض و طویل ادبیات را مکتوب کند هر چند در پاره ای از موارد همین کار باعث لطمه به کیفیت مطلب شده است.

M.M
۱۴۰۳/۰۶/۱۵

نسبت به کتاب آقای رضاسیدحسینی سطح پایین تری داشت و برای شروع می‌تونه کتاب مناسب تری باشه. دو اشکال عمده ای که من باهاش رو به بددم یکی این بود که در بعضی بخش ها روند و سیر تغیرات مشخص

- بیشتر
محب حضرت فاطمه زهرا
۱۴۰۲/۰۸/۰۴

درخصوص تاریخ ادبیات جهان برای بنده که مطالعه غیر تخصصی در این حوزه دارم بسیار خواندنی بود.ممنون از نویسندگان وطاقچه بابت بینهایت گذاشتن

بریده‌هایی از کتاب

آندرهٔ ژید نویسندهٔ نسل جدید را رهبری می‌کند، با این اعتقاد که: هنرمند بزرگ کسی است که از قید نهراسد و مانع برایش وسیله‌ای برای رسیدن به هدف باشد. هنر از اضطرار زاده می‌شود؛ از مبارزه حیات می‌گیرد و از آزادی می‌میرد.
امیر حسن نواب
او هم مثل برگسون معتقد است که "درک بی واسطهٔ واقعیت پایهٔ همهٔ دانشها است و این که بهترین وسیلهٔ ما نه عقل و نه ضمیر خود آگاه، بلکه شهود خود به خود باطنی است".
امیر حسن نواب
شاهنامه پس از شاهنامه: بررسی سیر شاهنامه پس از شاهنامه فردوسی
فرزاد قا‌ئمی
نقد ده داستان کوتاه
نوشین الهی‌پناه
درآمدی بر ادبیات معاصر ایران
محمود عبادیان
افسانه‌های کردی
م. ب. رودنکو
دستان‌نامه پارسی؛ شرح امثال و حکم، کنایات اصطلاحات و داستان‌های امثال فارسی (جلد اول)
محمد رستمی
قصه شناسی
فاطمه معین الدینی
تاریخ ادبیات ایران؛ جلد اول
گروه نویسندگان
مثنوی معنوی مولوی؛ جلد دوم
ناهید عبقری
ادبیات داستانی عامه
حسن ذوالفقاری
حماسه
فروغ اولاد
از زبان‌شناسی به ادبیات؛ جلد اول: نظم
کورش صفوی
چرند پرند
علی اکبر دهخدا
سرچشمه‌های فردوسی‌شناسی
محمدامین ریاحی
آشنایی با تاریخ ادبیات جهان
محمد خاتمی
دمی با خویشتن؛ گذر و نگری بر نهانگرایی و رازآشنایی
میرجلال‌الدین کزازی
آشنایی با‌ آیین نگارش و گزارش‌نویسی در ادب پارسی
اسدالله بقایی‌نائینی
نمادشناسی تطبیقی ۳: گیاهان
حیدر شجاعی
نماد شناسی تطبیقی ۲: جانوران
حیدر شجاعی
نمادشناسی سنگ ‌نگاره های گورستان تاریخی سپید چاه
حیدر شجاعی
بازی های کهن در ایران
علی بلوکباشی

حجم

۵۴۶٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۳۶۳ صفحه

حجم

۵۴۶٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۳۶۳ صفحه

قیمت:
۴۵,۰۰۰
تومان