کتاب تاریخ ادبیات جهان از کهنترین زمان تا امروز
خواندن نظراتمعرفی کتاب تاریخ ادبیات جهان از کهنترین زمان تا امروز
هدف اصلی «آشنایی با تاریخ ادبیات جهان از کهنترین زمان تا امروز» اثر دکتر مسعود گلزاری و حمیدرضا ناظمی راد، معرفی آثار ادبی جهان، از کهنترین زمان تا حال و تدوین یک متن درسی برای متخصصان ادبیات است. اما نگارش کتاب بهگونهای است که مطالعه آن برای همه ادبدوستان، سودمند خواهدبود.
این مجموعه، ادبیات هر دوره را با توجه به سرزمینهای گوناگون، از ابعاد زیر بررسی کردهاست:
موقعیت جغرافیایی و تاریخی، دگرگونیهای سیاسی ـ اجتماعی، گرایشهای مذهبی و فلسفی، جریانهای فکری و هنری و زبان و ادبیات.
نگاهی گذرا بر آثار ادبی گران سنگ و شاهکارهای ادبی، سیمای درخشان شعر و ادب، آثار ادبی گونهگون (شعر، نمایشنامه، رمان، داستاننویسی کوتاه و بلند، علوم گونهگون، آثار انتقادی و...)، محتوا، قالب و شیوۀ پرداخت آثار در دورههای مورد بررسی.
زندگینامه، آثار و نفوذ شخصیتهای درخشان هر دوره و بررسی و ارزیابی اندیشهها، زبان، سبک، متنهای برخی از آثار به قصد آشنایی با حال و هوای آثار این شخصیتها.
در پایان کتاب نیز، آثاری که بتواند راه گشای آگاهی بیشتر و پژوهش ساز باشد و همچنین سایتهای مهم و مرجع برای استفاده بیشتر در تهیه و تنظیم پژوهشهای علمی دانشجویان و یا نیازمندان این راه، آورده شدهاست.
دستاننامه پارسی؛ شرح امثال و حکم، کنایات اصطلاحات و داستانهای امثال فارسی (جلد اول)
محمد رستمی
کتاب کار دستور زبان فارسیحمید بصیریان
نقالی: جلد ۴ از مجموعه نمایشهای ایرانیصادق عاشورپور
فردوسیزینب یزدانی
زبان بدادوین باتیستلا
میخواهید یا نمیخواهید انتخاب با شماستپل هایدن
حجم سبز: جلد ۷ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
گزینه برتر؛ ریفورم ۳سیدعرفان مرتضوی
«فــرهنــگ عشــــق: فارسی- انگلیسی و انگلیسی – فارسی»کامران فانی
فرهنگ فشرده علوم کتابداری و اطلاع رسانیعبدالحسین آذرنگ
مأخذشناسی کتابهای چاپ سنگی و سربیعلی بوذری
فلسفه و اصول آرشیوداری دیداری _ شنیداریری ادموندسون
ارج نامه علم عاشقیشهرام اقبال زاده(رازآور)
حیف نیست کتاب دانشگاهی را به صورت متنی (ایپاب) میگذارید. فقط به حرف رمانخوانها گوش سپردهاید. نمیدانید برای پژوهشگر خود کتاب یا پی دی اف کتاب اهمیت دارد و پژوهشگر به نسخهٔ متنی اعتماد ندارد. خواهشمندم این نکته را در
کتاب تلاش کرده است در متنی مختصر تاریخ عریض و طویل ادبیات را مکتوب کند هر چند در پاره ای از موارد همین کار باعث لطمه به کیفیت مطلب شده است.
نسبت به کتاب آقای رضاسیدحسینی سطح پایین تری داشت و برای شروع میتونه کتاب مناسب تری باشه. دو اشکال عمده ای که من باهاش رو به بددم یکی این بود که در بعضی بخش ها روند و سیر تغیرات مشخص
درخصوص تاریخ ادبیات جهان برای بنده که مطالعه غیر تخصصی در این حوزه دارم بسیار خواندنی بود.ممنون از نویسندگان وطاقچه بابت بینهایت گذاشتن