معرفی و دانلود کتاب بلادونا pdf + خلاصه رایگان

آدلین گریس ، یکتا حمزه خان
انتشارات:
نشر لی‌لا

معرفی کتاب بلادونا

کتاب بلادونا نوشته‌ آدلین گریس با ترجمه‌ یکتا حمزه‌ خان است و نشر لی‌لا آن را منتشر کرده است. این کتاب داستانی تیره، پرتعلیق و آمیخته با عناصر رمانتیک و ماورایی است که در فضایی اشرافی و رازآلود می‌گذرد. ماجرای آن درباره‌ی دختری جوان است که رابطه‌ای عجیب و ناگسستنی با مرگ دارد و همین پیوند او را در مرکز زنجیره‌ای از مرگ‌های مشکوک، شایعات و سوءظن‌ها قرار می‌دهد. فضای عمارت‌های بزرگ، باغ‌های پررمزوراز و مهمانی‌های اشرافی در کنار حضور دائمی مرگ و ارواح، حال‌وهوایی گوتیک و وهم‌آلود به داستان داده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بلادونا اثر آدلین گریس

کتاب بلادونا داستان سیگنا فارو را روایت می‌کند؛ دختری که از نخستین لحظه‌های زندگی‌اش با مرگ روبه‌رو شده و به‌نوعی از آن در امان مانده است. آدلین گریس در این کتاب جهانی ساخته است که در آن عمارت‌های اشرافی، باغ‌های وسیع، قطارها، کالسکه‌ها و باشگاه‌های مخصوص مردان ثروتمند، پس‌زمینه‌ی ماجرایی پر از زهر، شایعه، بیماری و ارواح سرگردان شده‌اند. این کتاب از همان صفحات آغازین با یک ضیافت باشکوه، مسمومیت جمعی و حضور عینی مرگ، لحن تیره و پرتنش خود را تثبیت کرده است.

خواننده در ادامه‌ی کتاب بلادونا، با زندگی پر فرازونشیب سیگنا همراه می‌شود؛ یتیمی که سرپرستانش یکی‌یکی به شکل‌های مشکوک می‌میرند و شایعه‌ی پاقدم نحس و جادوگربودن او همه‌جا می‌پیچد. توانایی سیگنا در دیدن مرگ و ارواح و بعدتر لمس مرگ‌آور او هسته‌ی اصلی تنش داستان است. ساختار کتاب بر فصل‌های پی‌درپی استوار است که هر کدام بخشی از گذشته‌ی سیگنا، رابطه‌اش با مرگ و ورودش به اقامتگاه اشرافی تورن‌گروو را پیش می‌برد.

در این مسیر شخصیت‌هایی مانند عمه ماگدا، سیلاس تورلی، خانواده‌ی هاوئورن و ارواح خشمگین یا درمانده، لایه‌های تازه‌ای از راز و تعلیق به داستان اضافه می‌کنند. کتاب بلادونا در کنار داستان رابطه‌ی عجیب یک دختر با مرگ، به تنهایی، طمع، شایعه، طبقه‌ی اجتماعی و میل به دیده‌شدن و دوست‌داشته‌شدن نیز پرداخته است و فضای گوتیک، صحنه‌های مسمومیت، بیماری‌های ناشناخته و باغ‌های متروک، این مضامین را پررنگ‌تر کرده است.

خلاصه داستان بلادونا

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان بلادونا ماجرای زندگی سیگنا فارو است؛ دختری که از نوزادی در یک مهمانی اشرافی شاهد مرگ دسته‌جمعی مهمانان می‌شود و خود، برخلاف همه، از زهر جان سالم به در می‌برد. او از همان ابتدا حضور مرگ را حس می‌کند، ارواح را می‌بیند و به‌تدریج درمی‌یابد که مرگ نه‌تنها او را نمی‌کشد، بلکه نوعی پیوند عجیب با او دارد. در سال‌های بعد، هر سرپرستی که سیگنا پیدا می‌کند به شکلی ناگهانی می‌میرد و شایعه‌ی نفرین‌شده‌بودن او همه‌جا می‌پیچد.

سیگنا با آزمایش روی بدن خود و گیاه سمی بلادونا کشف می‌کند که می‌تواند مرگ را احضار کند و حتی با لمس‌کردن جان موجودات را بگیرد؛ البته فقط وقتی که خود در مرز میان زندگی و مرگ قرار دارد. پس از مرگ عمه ماگدا و کشف این توانایی هولناک، نامه‌ای از خانواده‌ی هاوئورن می‌رسد و او به اقامتگاه تورن‌گروو دعوت می‌شود؛ عمارتی اشرافی که در آن بیماری مرموز، مرگ مشکوک لیلیان هاوئورن و خطر تکرار همان سرنوشت برای دختر خانواده، فضایی پر از سوءظن و راز ساخته است.

چرا باید کتاب بلادونا را بخوانیم؟

کتاب بلادونا ترکیبی از فضای گوتیک، رمانتیک و معمایی است که در آن مرگ نه‌فقط یک رویداد، بلکه شخصیتی حاضر و اثرگذار است. این کتاب رابطه‌ی پیچیده‌ی یک دختر با مرگ، احساس گناه، تنهایی و میل به زندگی اشرافی را در بستری پر از سم، بیماری و ارواح دنبال کرده است. خواننده در کنار کشف رازهای تورن‌گروو، با پرسش‌هایی درباره‌ی مرگ، اختیار و سرنوشت روبه‌رو می‌شود.

خواندن کتاب بلادونا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب بلادونا به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌های تیره و پرتعلیق با حال‌وهوای اشرافی و گوتیک علاقه دارند، از حضور عناصر ماورایی مثل مرگ و ارواح لذت می‌برند و به‌دنبال روایتی هستند که هم‌زمان به روابط خانوادگی، شایعه، طبقه‌ی اجتماعی و کشف هویت شخصی بپردازد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۶ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بلادونا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببلادونا
موضوعرمان، داستان خارجی