معرفی و دانلود کتاب ولادت تا نبوت + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات قلم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ولادت تا نبوت

«ولادت تا نبوت» کتابی است که سخن‌رانی‌های مهندس مهدی بازرگان، سیاست‌مدار، استاد دانشگاه، پژوهش‌گر قرآن و نخست‌وزیر دولت موقت ایران پس از پیروزی انقلاب سال ۱۳۵۷ را در سال‌روز ولادت حضرت پیامبر اکرم، محمد مصطفی (ص) را دربر دارد. در این اثر درباره فلسفه ولادت و رسالت پیامبران، دلایل قرآنی آن، پیدایش و پرورش پیامبران، ویژگی های ولادت حضرت رسول و تارو پود رسالت ایشان می‌خوانید. بخشی‌ کوتاه از کتاب: منظور از رابطه اختصاصی انسان و خدا انتخاب یا اجتناء و اسطفای افراد شایسته‌ای است که آفریدگار عزیز حکیم آنان را برای ارشاد بندگان خود در جهت ایمان به خدا و آخرت، از ولادت تا نبوت و در سراسر دوران رسالت، سرپرستی و رهبری می‌نماید. این سرپرستی و رهبری در مراحل قبل از بعثت شامل نظارت، حمایت و دخالت نامحسوس و متعارف بود و در دوران رسالت، علاوه بر نظارت و حمایت و دخالت‌های طبیعی، هم شامل وحی یا القای کلام و پیام می‌شود و هم عملیات تعلیم، دلالت، مدیریت و حفاظت از هرگونه اشتراک و دخالت غیر خدا را در بر می‌گیرد. در اختیارگرفتن انبیاء از طرف خدا، برای درک و تصور ما، در مقایسه با فنون امروزی دنیا، قابل تشبیه به‌کنترل یا هدایت و مدیریت از راه دوری است‌که توسط دستگاه‌ها و ایستگاه‌های مجهز روی هواپیماهای با خلبان یا فضاپیماها اعمال می‌گردد. شخص رسول، با وجود بشرِ مختارِ ممتازِ معصوم بودن و داشتن سرمایه‌ها و خصال و مدیریت بشری، رشد یابنده و گوینده و اجراکنندهٔ برنامه‌های پیش‌ساخته‌ای می‌گردد که خداوند عزیز حکیم، به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم روی او یا به‌وسیله او انجام می‌دهد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ولادت تا نبوت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابولادت تا نبوت
موضوعکلیات اسلام، تاریخ اسلام، حدیث
نویسندهمهدی بازرگان
انتشاراتانتشارات قلم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۸/۰۱/۰۹
فرمت کتابEPUB

بهنام
۱۴۰۲/۰۶/۰۱

خواهشا دیگر آثارمهندس بازرگان را هم قرار دهید و بشود کتاب های صوتی راهم تهیه کنید

بریده‌هایی از کتاب

گفتار و گفتگو در مردم‌سالاری دینی
احمد رهدار
تا ملکوت
علی اوجبی
آموزه های معرفت؛ شرح دعای ابوحمزه ثمالی (جلد دوم)
سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی
عقل و عشق در عرفان و فلسفه؛ جلد اول
سیدهاشم میری‌رستمی
دیپلماسی پیامبر (ص)
محمدحسین جمشیدی
قیام امام حسین (ع) و انقلاب امام خمینی (ره)
عیسی قاسم
خورشید بی‌غروب
علی شریعتی
در تکاپوی آزادی (جلد اول)
حسن یوسفی اشکوری
جلوه‌های مدارا در آثار سخنوران بزرگ فارسی: فردوسی، مولوی، سعدی و حافظ