دانلود و خرید کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو) اسماعیل شفیعی سروستانی
تصویر جلد کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)

کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)

معرفی کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)

در کتاب «تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد دوم(کاهنان معبد جادو)» اثر اسماعیل شفیعی سروستانی، نحوه ارتباط ابلیس با کارگزارنش با استفاده از متون اساطیری و کتب تاریخی بررسی شده‌است. در کتاب اوّل این مجموعه با عنوان «بن‌مایه‌ی رویگردانی از خدا»، نویسنده با بازبینی آغاز آفرینش و زندگی نخستین انسان‌های پا گذاشته بر زمین، از روش «شبیه‌سازی» ابلیس، پرده برداشت و در کتاب دوم (کاهنان معبد جادو)، با جست‌وجو در عمق اسطوره‌ها و داستان‌های کهن اقوام باستانی (ایران، مصر، هند، یونان و روم) ردّ ابلیس و سپاه شیطانی‌اش را در کتاب‌های معتبر آنان به دست آورده است. در این کتاب، علاوه بر رهگیری و بررسی تأثیر شیاطین در زندگی مردم از زمان باستان تا به امروز، فصلی به وجود موجودات ماورائی (مثبت و منفی) اختصاص یافته و درباره ی امکان ارتباط گیری با آنان از طریق علوم غریبه و کاهنان، از زمان گذشته تا امروز بحث کرده است. اگر کتاب‌های بسیاری درباره ی زندگی ابلیس و شیاطینی همانند او خوانده‌اید، مطمئن باشید که در این کتاب به نکات تازه‌ای دست پیدا خواهید کرد که نگرش شما را نه تنها درباره ی این موجودات آزاردهنده، بلکه درباره ی کلّ جهان و مقصد آن تغییر خواهد داد. در بخشی از این کتاب درباره ی ویژگی‌های مشترک موجودات اساطیری آمده است: آنچه در وقت مطالعه ی باروهای مذهبی (بینش اساطیری) اقوام باستانی، پس از تعدّد و تکثّر خدایان به چشم می‌خورد، آلودگی آن خدایان به صفات مذموم شیطانی و زذایل اخلاقی است. اینان، گاه در نمایش رذایل و پستی، گوی سبقت را از سایر موجودات می‌ربودند. به عبارت دیگر، اینان منزّه از صفات مخلوقات خود نبودند؛ بلکه واجد شیطانی‌ترین صفات نیز بودند، به همین جهت بود که آنان، در گستره ی وسیعی از عرش‌الرّحمان تا فرش‌الشیطان حضور داشتند. ویل دورانت در همین‌باره می‌نویسد: شیوه‌های عبادت یونانی‌ها هم مانند خدایان یونانی بسیار متنوّع بود. یونانیان برای دفع شرّ خدایان زمینی، به عبادت آنان می‌پرداختند؛ ولی خدایان آسمانی را صمیمانه پرستش می‌کردند. ویل دورانت درباره ی خدایان مصری می‌نویسد: خود خدایان نیز برای آزردن یکدیگر، از سحر و افسون مدد می‌گرفتند.
mahdi.ch73
۱۳۹۶/۱۲/۱۳

با سلام این کتاب ها اگرچه به صورت مجموعه ای هست ولی هر کتاب مستقلا مباحث مرتبط با موضوع کتاب را بررسی می کند و در سیر کلی به پیدایش فراماسونری می پردازد.

majid001
۱۳۹۹/۰۲/۰۹

کتابهایی که در چند جلد نوشته میشوند باید بصورت باندل هم ارائه بشه تا بتوان یکجا خرید ،،،

کاربر ۵۶۷۵۴۱۹
۱۴۰۲/۰۱/۲۴

در کل خوب هست اما میشد موجز تر این مطالب رو گفت

امیرحسین
۱۴۰۲/۰۷/۲۷

سلام. خواستم در رابطه با کتاب یه توضیح مفیدی بدم؛ جلد اول کتاب رو کامل خوندم و جلد دوم هم آخراش هستم. متن کتاب روون هست و منابع کتاب رو هم نویسنده خوب بیان کرده. اما نوشتار کتاب به نظر من زیاد

- بیشتر
نون والقلم
۱۳۹۹/۰۲/۲۹

در مجموع میشه گفت چیزهایی که نیاز نداره خیلییییی بهش میپردازه ووقت تلف میکنه، برای کسی که میخواد تفریحی کتاب بخونه اصلا توصیه نمیکنم اما کسی هم تحقیقی می خونه باید بگم خیلی کمتر از صفحات کتاب مطلب بدستش میاد

- بیشتر
mmh
۱۳۹۹/۰۲/۱۶

هر جایی از کتاب دست بذارید، یکی از این ۳ حالته : ۱. عقاید اسلامی که به کرات در منابر مذهبی شنیدید. حالا اگر نشنیده اید و میخواهید بشنوید این کتاب رو بخونید. ۲. بخش های مربوط به آیین اقوام اولیه که

- بیشتر
واژۀ «مَجیک» با حروف فارسی در نوشته‌های کهن «ایران» به چشم می‌خورد. مثلاً «اوستا» کتاب مقدّس زرتشتیان، اشاره به مغ‌ها (روحانیان مهرپرستی) دارد که بعد از آموزش‌های مجیک به سطح قاگی یا «مجیکن» نائل می‌شدند.
محمدجواد
رسول خدا (ص) می‌فرمایند: «کسی که نزد ساحر یا کاهن یا دروغ‌گویی برود؛ در حالی‌که آنچه را که می‌گویند، تصدیق کننده باشد، به تمام کتاب‌های آسمانی که خدا فرستاده، کافر شده است.»
محمدحسین
«وَ لَقَدْ ذَرَأْنا لِجَهَنَّمَ کثیراً مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لایفْقَهُونَ بِها وَ لَهُمْ أَعْینٌ لایبْصِرُونَ بِها؛ به یقین، گروه بسیاری از جنّ و انس را برای جهنّم آفریدیم. آنها دل‌هایی دارند که با آن تفقّه (اندیشه) نمی‌کنند و چشمانی که با آن نمی‌بینند و گوش‌هایی که با آن نمی‌شنوند. آنان همچون چارپایانند؛ بلکه گمراه‌تر.»
محمدحسین
چنانچه شما مردی را مشاهده کنید که گوشی تلفن را وارونه گرفته و دهنی را به گوش خود چسبانده، چه می‌گویید؟ بی‌شک ارتباط‌گیری او را غیرممکن یا سخت می‌شناسید و به او در این‌باره تذکّر می‌دهید. حال باید پرسید وقتی در یک تماس سادۀ تلفنی آداب خاصّی را مراعات می‌کنیم، چگونه است که آداب و مناسک مذهبی را نادیده گرفته و گاه تمسخر می‌کنیم؟ این همه حاکی از بی‌خبری ما از آداب و مناسک ضروری ارتباط‌گیری است.
محمدحسین
در یکی از متون پزشکی مصری آمده است: ماهی ابچو پس از آنکه دهانش با بخور پر می‌شود، پخته می‌شود و قبل از خواب خورده می‌شود و با آن می‌توان شبح‌ها و ارواح را دور کرد.
محمدجواد
نویسندۀ «تاریخ جادوگری» دربارۀ سابقۀ جادوگری در میان یونانیان می‌نویسد: فلاسفۀ مکتب فیثاغورث نه تنها نظریه‌پردازان جادو، بلکه مجریان آن نیز بوده‌اند: مثلاً «ابندتلی» (امپدوکلس قرن پنجم قبل از میلاد) که در میان مردم صاحب‌کرامت بود، باور داشت که می‌تواند مرده را زنده کند، باران بباراند و خشکسالی به وجود آورد. فلاسفه بر اندام اعتقادات کهن جادویی که با زندگی مردم عجین شده بود، جامه‌های زیبا پوشاندند و آنها را عقل و استدلال نامیدند؛ امّا بسیاری از آنان نیز، مانند سایر طبقات مردم، به جادو و خرافات رایج در میان مردم تن دادند.
محمدجواد
مؤمنان هر دو گروه انسی و جنّی، از به خدمت درآوردن دیگری پرهیز می‌کنند و به دلیل پرهیزگاری و تبعیّت از احکام آسمانی و تعالیم انبیا و اولیای الهی، از دست‌یازیدن به علوم غریبه، سحر، جادو و تسخیرات، دوری می‌گزینند؛ از این‌رو، می‌توان اعلام کرد که اساساً در این قبیل اقدامات، یعنی تسخیرات و سحر، نیّات رحمانی و روحانی الهی، جایی ندارد.
محمدحسین
تمامی ادیان، مذاهب و فرق، از اهمّیت وقت و هنگامۀ ارتباط‌گیری آگاهی دارند. همواره اوقاتی از روز و ماه و سال هستند که امکان برقراری ارتباطی سریع و مؤثّر با مخاطبی خاص و عوالم معنوی و نورانی را ممکن می‌سازند. در ادبیات مذهبی مسلمانان، سحرگاهان، هنگام طلوع و غروب خورشید، هنگام بارش باران، شب‌های قدر، هنگام برخاستن بانگ اذان از مأذنۀ مسجد، هنگام سفر و بیماری و... اوقات مناسبی برای ارتباط‌گیری و عرض حاجت به آستان بی‌نیاز حکیم و رحیمند؛
محمدحسین
در لاتین، کلمۀ Magic به معنای جادو است و این از کلمۀ یونانی Magos برگرفته شده است و یونانی‌ها در قدیم، به کاهنان و عارفانی که از «ایران» و سرزمین «ما بین النّهرین» می‌آمدند، Magos می‌گفتند.
محمدجواد
پژوهشگران اسطوره‌شناس غربی، چنان‌که بیان شد، از میثولوژی (اسطوره‌شناسی) به عنوان مرحله‌ای از تاریخ اندیشه و از سیر و سلوک و حضور انسان در دوران کهن، یاد می‌کنند و دریافت‌های اسطوره‌ای آنان را ناظر بر دریافت و برداشت نمادین آنها از هستی می‌شناسند؛ امّا از منشأ اصلی پیدایش این دریافت‌ها، سخن به میان نمی‌آورند. به همین سبب، گاه آن همه (اساطیر) را معطوف به دریافت خرافی انسان در مرحله‌ای از حیات تاریخی‌اش می‌کنند. به عبارت دیگر، این پژوهشگران به دلایلی که پس از این خواهد آمد، از منشأ اصلی پیدایش اساطیر بی‌خبرند و گفتمان اساطیری را صرفاً ناشی از نگاه خرافی و گاه جاهلانۀ انسان در مرحله‌ای از حیاتش در دوران کهن و بر عرصۀ زمین می‌شناسند.
A
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد سوم، بنی اسرائیل و پیامبری)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد چهارم، الیگارشی حاخامی، تلمود و کابالا)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله‌ لعنت (جلد پنجم، ادوار رفته بر مسیحیت)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بن‌مایه رویگردانی از خدا)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد هفتم، فراماسونری در صحنه حیات سیاسی، اجتماعی ملت ها)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله‌ی لعنت، جلد ششم: (شوالیه‌های معبد و بنیان‌های فراماسونری)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله‌ی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)
اسماعیل شفیعی سروستانی
جهان صفحه‌ی شطرنج سازمان‌های سرّی
سید شاهپور حسینی
قبیله رحمت
اسماعیل شفیعی سروستانی
پروژه‌ی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونی
نصیر صاحب‌خلق
سرزمین‌های درگیر در واقعه‌ی شریف ظهور (جلد اول)
اسماعیل شفیعی سروستانی
پیشگویی ها و آخرالزمان
اسماعیل شفیعی سروستانی
آرمگدون
محمود نجیری
نقش‌آفرینی یهودیان مخفی در مسیحیت
یوسف رشاد
زنجیرهای نامرئی (بحران فراگیر در شرق اسلامی و جهان تک‌حکومتی)
اسماعیل شفیعی سروستانی
پایتختی یهود، زمینه ساز جولت جهانی یهود
اسماعیل شفیعی سروستانی
غرب و آخرالزمان
اسماعیل شفیعی سروستانی
مسیحیان صهیونیست و عملکرد آنان در شرق اسلامی
اسماعیل شفیعی سروستانی
شوالیه‌های معبد
هارون یحیی
دجال (۱۰۰ پرسش و پاسخ درباره دجال)
حیدر کامل

حجم

۲۳۷٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۶۴ صفحه

حجم

۲۳۷٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۶۴ صفحه

قیمت:
۱۳,۰۰۰
۶,۵۰۰
۵۰%
تومان