معرفی و دانلود کتاب از ما بهترون pdf + خلاصه رایگان

محمدحسین قدیری
انتشارات:
نشر معارف

معرفی کتاب از ما بهترون

کتاب از ما بهترون نوشته محمدحسین قدیری است و نشر معارف آن را منتشر کرده است. این اثر به سراغ موضوعی رفته که معمولاً با ترس، شایعه و روایت‌های پراکنده همراه است: جن، سحر، طلسم، دعانویسی، چشم‌زخم و نسبت آن‌ها با تنش‌های فردی و زناشویی. نویسنده در این کتاب فقط به نقل ادعاها بسنده نمی‌کند، بلکه می‌کوشد میان تجربه‌های رایج، باورهای مذهبی، تحلیل روان‌شناختی و سنجش‌گری فاصله نگذارد و از همین مسیر، مرز میان واقعیت، تلقین و سوءاستفاده را روشن‌تر کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب از ما بهترون

کتاب از ما بهترون نوشته محمدحسین قدیری درباره یکی از پرحاشیه‌ترین حوزه‌های باور عمومی است؛ جایی که ترس از جن، سحر، طلسم و دعانویسی با مشکلات روزمره، بیماری، اضطراب و اختلاف‌های زناشویی گره می‌خورد. نویسنده از همان آغاز نشان می‌دهد که قصد ندارد صرفاً فهرستی از ادعاهای رایج را تکرار کند. او بحث را از ضرورت سنجش‌گری، اعتبارسنجی و پرهیز از پذیرش بی‌دلیل شروع می‌کند و بارها یادآور می‌شود که بسیاری از مدعیان این حوزه یا گرفتار توهم و جهل‌اند یا از اضطراب و تلقین‌پذیری دیگران سود می‌برند.
این کتاب یک مقدمه و ۴ فصل دارد و از عنوان فصل‌ها هم می‌شود مسیر بحث را دید. فصل اول با عنوان فونداسیون و شناژها به زیرساخت‌های فکری کتاب می‌پردازد؛ از اثبات وجود شیاطین و نسبت مسائل ماورایی با روان‌شناسی گرفته تا بحث درباره علوم غریبه، سحر، شیوه‌های استدلال نادرست، اثر تلقین، سوگیری تأیید و تفاوت میان ادعاهای علمی و ادعاهای بی‌پشتوانه. فصل دوم به پرسش‌ها و شبهه‌های مهم نزدیک می‌شود. فصل سوم بر فنون پیشگیرانه و درمانی متمرکز است و از بندگی، توحید، دعا، ذکر، استغفار، قرآن‌درمانی و حرز سخن می‌گوید. فصل چهارم هم چند داستان مشاوره‌ای واقعی را همراه با تحلیل مطرح می‌کند.
این کتاب در فضای میان مشاوره، دین و نقد خرافه حرکت می‌کند. بخش مهمی از آن به این موضوع اختصاص دارد که چرا بعضی افراد خیلی زود مشکلات عاطفی، شغلی یا جسمی را به سحر و چشم‌زخم نسبت می‌دهند و چرا این نسبت‌دادن گاهی از خود مشکل آسیب‌زاتر می‌شود. نویسنده در کنار اشاره به متون دینی، از مفاهیمی مثل اثر دارونما، پیش‌گویی خودآورنده، اضطراب، وسواس، خیال‌پردازی و خطاهای شناختی هم استفاده کرده است. به همین دلیل حال‌وهوای این کتاب فقط هشداردهنده نیست؛ بیشتر تلاشی است برای جداکردن ترس واقعی از ترس ساخته‌شده و بازگرداندن توجه به علت‌های نزدیک‌تر و قابل‌بررسی‌تر.

خلاصه داستان از ما بهترون

از ما بهترون می‌خواهد نشان دهد که در برخورد با موضوعاتی مثل جن، سحر، طلسم و دعانویسی نباید هر ادعایی را بی‌بررسی پذیرفت. نویسنده ابتدا از امکان وجود شیاطین و جایگاه این بحث در منابع دینی حرف می‌زند، اما هم‌زمان توضیح می‌دهد که نسبت‌دادن هر مشکل خانوادگی، روانی یا شغلی به نیروهای ماورایی می‌تواند نتیجه‌ی اضطراب، تلقین، خطای ذهن و سوءاستفاده‌ی مدعیان باشد. کتاب سپس به تفاوت میان علت‌های نزدیک و علت‌های دور می‌پردازد و تأکید می‌کند که بسیاری از بحران‌ها پیش از هر چیز باید از مسیر مشاوره، بررسی روان‌شناختی و اصلاح سبک زندگی فهمیده شوند. در ادامه، نمونه‌هایی از ادعاهای رایج، شیوه‌های فریب، توصیه‌های پیشگیرانه و چند روایت مشاوره‌ای مطرح می‌شود.

چرا باید کتاب از ما بهترون را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب از ما بهترون را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مرز میان باور دینی، تلقین روانی و سوءاستفاده‌ی رمالان را روشن‌تر می‌کند.
  • این کتاب به بررسی نسبت سحر، جن و چشم‌زخم با اضطراب، وسواس و اختلاف‌های زناشویی می‌پردازد.
  • خواننده با چند خطای رایج در استدلال و قضاوت آشنا می‌شود که باعث می‌شوند هر اتفاقی ماورایی به نظر برسد.
  • این اثر فقط به طرح مسئله بسنده نمی‌کند و علت‌های نزدیک‌تر مشکلات را هم پیش چشم می‌گذارد.
  • ساختار ۴ فصلی کتاب کمک می‌کند بحث از مبانی نظری به پرسش‌ها، توصیه‌ها و نمونه‌های واقعی برسد.
  • بخش داستان‌های مشاوره‌ای نشان می‌دهد که ترس و باور نادرست چگونه می‌توانند خودشان به بحران تبدیل شوند.

خواندن کتاب از ما بهترون به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که می‌خواهند درباره جن، سحر، طلسم و دعانویسی تصویری سنجیده‌تر به دست آورند.
  • خوانندگانی که با ترس از چشم‌زخم، طلسم یا دخالت نیروهای پنهان درگیرند.
  • زوج‌ها و خانواده‌هایی که می‌خواهند نسبت میان اختلاف‌های عاطفی و تفسیرهای خرافی را دقیق‌تر بفهمند.
  • علاقه‌مندان به مباحث دینی و روان‌شناختی که به بررسی هم‌زمان این دو حوزه توجه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند شیوه‌های فریب و اثر تلقین در ادعاهای علوم غریبه را بهتر بشناسند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از ما بهترون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز ما بهترون
عنوان دیگرعلوم غریبه و داستان‌های واقعی مشاوره‌ای درباره جن و تسخیر اجنه، سحر و جادو، طلسم، دعانویسی، چشم‌زخم و مسائل زناشویی مرتبط
موضوعداستان کوتاه، تصوف و عرفان، ادبیات مذهبی
نویسندهمحمدحسین قدیری
انتشاراتنشر معارف
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۲/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.