معرفی و دانلود کتاب اثر مرکب pdf + خلاصه رایگان

دارن هاردی، محمد باقری
انتشارات:
انتشارات راداس

معرفی کتاب اثر مرکب

کتاب اثر مرکب (چندین برابرکردن موفقیت با برداشتن گام‌های ساده در هر مرحله) نوشته دارن هاردی و ترجمه محمد باقری است که انتشارات راداس آن را منتشر کرده است. نویسنده که سال‌ها ناشر و سردبیر مجله‌ی موفقیت بوده است در این کتاب از اصولی سخن گفته که خودش در زندگی شخصی و کاری‌اش آزموده است. تمرکز اصلی کتاب بر این است که موفقیت‌های بزرگ از دل انتخاب‌های کوچک، تکراری و به‌ظاهر بی‌اهمیت روزانه بیرون می‌آیند. اثر مرکب نشان می‌دهد چگونه عادت‌ها، نظم شخصی و پیوستگی در عمل می‌توانند درآمد، سلامتی، روابط و کیفیت زندگی را در طول زمان متحول کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اثر مرکب

کتاب اثر مرکب پرفروش‌ترین اثر دارن هاردی، نویسنده، سخنران و کارآفرین آمریکایی است که اولین بار در سال ۲۰۱۰ منتشر شد. این کتاب بر پایه‌ی یک اصل ساده اما قدرتمند بنا شده است: موفقیت‌های بزرگ نتیجه‌ی اقدامات بزرگ و ناگهانی نیستند، بلکه حاصل «انتخاب‌های کوچک، هوشمندانه و پایدار» در طول زمان هستند. هاردی با الهام از اصل «بهره‌ی مرکب» در علم اقتصاد (همان سودی که سود قبلی نیز سود جدید تولید می‌کند)، استدلال می‌کند که عادات روزانه، تصمیمات لحظه‌ای و رفتارهای به ظاهر ناچیز – مثلاً ۲۰ دقیقه مطالعه در روز، ۱۰۰ کالری کمتر خوردن، یا ۵ دقیقه زودتر بیدار شدن – وقتی در یک بازه‌ی پنج یا ده ساله تجمیع شوند، نتایجی به غایت متفاوت تولید می‌کنند. برخلاف کتاب‌های انگیزشی که بر «تلاش عظیم»، «هدف‌گذاری ده برابری» یا «انقلاب ناگهانی» تأکید دارند، اثر مرکب بر «تکامل تدریجی» و «انضباط خسته‌کننده» تمرکز دارد.

کتاب اثر مرکب ساختاری شش گام دارد و هر فصل با داستان‌های واقعی از زندگی افراد عادی (و گاهی ورزشکاران و کارآفرینان مشهور) آغاز می‌شود. هاردی مفهوم «منحنی نادیده» را معرفی می‌کند: دوره‌ی طولانی و خسته‌کننده‌ای که در آن تلاش شما به نظر می‌رسد نتیجه‌ی قابل مشاهده‌ای ندارد، اما ناگهان نقطه‌ی سراشیبی یا جهش را تجربه می‌کند؛ درست مانند رشد بامبو که سال‌ها زیر زمین ریشه می‌دواند و سپس در چند ماه به ارتفاع ۲۰ متر می‌رسد. او همچنین ابزارهای عملی مانند «ردیابی انتخاب‌های روزانه»، «قانون رهایی از عادات کهنه» و «سنجش روند موفقیت» را ارائه می‌دهد. یکی از مشهورترین آموزه‌های کتاب، تمایز بین «انگیزه» (که زودگذر است) و «انضباط» (که تبدیل به روال می‌شود) و نقد جدی رویکردهای «معجزه‌آسا» و «سریع‌اثر» در صنعت خودیاری است. اثر مرکب برای خواننده‌ای نوشته شده که از کتاب‌های نیمه‌تمام خسته است و حاضر است باور کند که هیچ قرص جادویی، هیچ میان‌بری و هیچ رازی وجود ندارد؛ فقط «اثر کوچک و پایدار روزانه».

خلاصه کتاب اثر مرکب

نویسنده در مقدمه صریحاً با وعده‌های «موفقیت یک‌شبه» و راه‌حل‌های جادویی مخالفت کرده است و نشان داده است که دستاوردهای بزرگ نتیجه‌ی کار سخت، نظم و تکرار انتخاب‌های کوچک و درست هستند نه ترفندهای سریع و عجیب. کتاب اثر مرکب در چند بخش و فصل تنظیم شده است؛ بعد از «پیامی ویژه از طرف آنتونی رابینز» و مقدمه، فصل‌های اصلی با عناوینی مثل «انتخاب‌ها»، «عادت‌ها»، «نیروی تکانش»، «تأثیرات» و «شتاب‌بخشی» پیش می‌روند. در هر فصل یکی از اجزای سازنده‌ی موفقیت باز شده است؛ از این‌که تصمیم‌های روزمره چگونه سرنوشت را شکل می‌دهند تا این‌که عادت‌های کوچک چه‌طور در طول زمان به نتایج غیرمنتظره می‌رسند. در کتاب اثر مرکب مثال‌های متعددی از زندگی خود نویسنده، مخاطبان مجله‌ی موفقیت و شخصیت‌های شناخته‌شده‌ی حوزه‌ی رشد فردی آمده است. هاردی با داستان‌هایی مثل «سکه‌ی جادویی»، سه دوست با انتخاب‌های متفاوت، و خاطرات سخت‌گیرانه‌ی پدرش نشان داده است که اثر مرکب هم می‌تواند زندگی را به‌تدریج بسازد و هم آرام‌آرام خراب کند. کتاب اثر مرکب در کنار توضیح ایده‌ها، خواننده را به ثبت عادت‌ها، پایش انتخاب‌ها و طراحی برنامه‌ی شخصی برای تغییر دعوت کرده است.

چرا باید کتاب اثر مرکب را بخوانیم؟

کتاب اثر مرکب تصویری روشن از این واقعیت ارائه کرده است که موفقیت نتیجه‌ی کارهای خارق‌العاده نیست بلکه از دل انتخاب‌های کوچک و مداوم بیرون می‌آید. خواننده با منطق اثر مرکب، مثال‌های عددی و داستانی و نیز پیشنهادهایی برای پایش عادت‌ها آشنا می‌شود و می‌تواند به‌جای جست‌وجوی میان‌بر، برای ساختن سیستم شخصی پیشرفت در کار، پول، سلامتی و روابط برنامه‌ریزی کند.

خواندن کتاب اثر مرکب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب اثر مرکب به کسانی پیشنهاد می‌شود که از وعده‌های «موفقیت سریع» خسته شده‌اند و می‌خواهند بفهمند در عمل چگونه می‌توان در کار، درآمد، سلامتی یا روابط پیشرفت پایدار ایجاد کرد. همچنین به علاقه‌مندان مباحث رشد فردی، کارآفرینان و افرادی که می‌خواهند عادت‌های خود را جدی و دقیق تغییر دهند پیشنهاد می‌شود.

درباره دارن هاردی

دارن هاردی (متولد ۱۹۷۱) نویسنده، سخنران انگیزشی، کارآفرین رسانه‌ای و ناشر سابق آمریکایی است که در سن دیگو، کالیفرنیا به دنیا آمد. او حرفه‌ی خود را در سن ۱۲ سالگی با فروش اشتراک مجله آغاز کرد و در ۱۵ سالگی به‌عنوان فروشنده‌ی رتبه‌یک یک شرکت بازاریابی مستقیم شناخته شد. هاردی در ۱۸ سالگی اولین کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کرد و در ۲۰ سالگی میلیونر شد. او پیش از شهرت نویسندگی، به‌عنوان ناشر مجله‌ی «موفقیت» (SUCCESS) از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۵ فعالیت می‌کرد و در آن دوران تیراژ مجله را از ۶۰ هزار به ۵۰۰ هزار نسخه رساند. هاردی همچنین میزبان پادکست و برنامه‌ی تلویزیونی «دارن هاردی شو» بوده و با شخصیت‌های برجسته‌ای مانند تونی رابینز، ریچارد برانسون و استیو ووزنیاک مصاحبه کرده است.

هاردی کتاب اثر مرکب را بر اساس تجربیات خود و صدها کارآفرین دیگر نوشت و این کتاب به یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های کسب‌وکار در آمازون و نیویورک تایمز تبدیل شد. او بعدها کتاب‌های دیگری مانند شکاف انگیزشی، بازی مقاومت و کارمندان شاغل در خانه منتشر کرد. برخلاف بسیاری از نویسندگان خودیاری که بر مفاهیم انتزاعی تأکید دارند، سبک هاردی بسیار عملی، مبتنی بر عادات و رفتارهای روزانه و عاری از اصطلاحات پیچیده است. او آشکارا مخالف ایده‌ی «تعادل کار و زندگی» است و می‌گوید «تعادل واقعی در ادغام هوشمندانه‌ی کار و زندگی اتفاق می‌افتد، نه در تقسیم پنجاه_پنجاه». هاردی در حال حاضر در کالیفرنیا زندگی می‌کند و از طریق وبسایت، پادکست و دوره‌های آنلاین خود به آموزش عادات موفقیت ادامه می‌دهد. او در مصاحبه‌هایش گفته است که هدفش «جایگزین کردن صنعت وعده‌های سریع با صنعت تغییرات تدریجی واقعی» است.

بخشی از کتاب اثر مرکب

«موضوع این کتاب عبارت است از موفقیت و آن چه به واقع برای دستیابی بدان لازم است. وقت آن رسیده که کسی در این مورد مستقیماً با شما صحبت کند. خیلی وقت است که شما را فریب داده‌اند. هیچ عامل جادویی، فرمول محرمانه یا راه‌حل سریعی در این مورد وجود ندارد. شما نمی‌توانید با صرف روزانه دو ساعت از وقت خود در اینترنت به درآمد سالیانه ۲۰۰ هزار دلار دست یابید، نمی‌توانید در یک هفته سی پوند وزن کم کنید، نمی‌توانید با استعمال یک کرم چین و چروک‌های بیست سال را از چهره‌ی خود بزدایید، نمی‌توانید با یک قرص زندگی زناشویی خود را بهبود ببخشید و نمی‌توانید با استفاده از هر نقشه‌ای که برای واقعی بودن زیادی خوب به نظر می‌رسد به موفقیت پایدار دست یابید. ما دائماً توسط ادعاهای تبلیغاتی اغراق‌شده‌ای بمباران می‌شویم که می‌گویند می‌توان یک‌شبه، با صرف کمترین تلاش و تنها با سه بار پرداخت مبلغ ۳۹/۹۵ دلار به ثروت زیاد دست یافت، به اندام دلخواه رسید، جوان‌تر شد و جذابیت جنسی خود را ارتقا داد. این پیام‌های تبلیغاتی تکراری ذهن ما را منحرف کرده‌اند و دیگر نمی‌دانیم برای موفق شدن واقعاً چه چیزی مورد نیاز است. ما اصول ساده اما بنیادی مربوط به الزامات موفق شدن را فراموش کرده‌ایم. من از این وضعیت خسته شده‌ام. نمی‌خواهم کنار بکشم و ببینم که این پیام‌ها که از سر بی‌ملاحظگی ارسال می‌شوند بیش از این افراد را گمراه کنند. من این کتاب را نوشتم تا شما را به اصول پایه برگردانم. می‌خواهم کمک کنم تا حواشی را کنار بگذارید و بر اصولی متمرکز شوید که واجد اهمیت هستند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اثر مرکب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباثر مرکب
عنوان دیگرچندین برابر کردن موفقیت با برداشتن گام‌های ساده در هر مرحله؛ مجموعه‌ای ارزشمند از ایده‌ها برای کسب موفقیتی که تاکنون دستیابی به آن را غیرممکن می‌دانستید
عنوان در زبان مبدأThe compound effect: jumpstart your income, your life, your success
موضوعموفقیت و خودیاری
نویسندهدارن هاردی
مترجممحمد باقری
انتشاراتانتشارات راداس
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۲/۲۹
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.