معرفی و دانلود کتاب قدرت حال pdf + خلاصه رایگان

کتاب قدرت حال

راهکارهای بیداری معنوی و رسیدن به صلح با خود

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب قدرت حال

کتاب قدرت حال نوشته اکهارت تله با ترجمه محمد کشاورز و ناهید محمدی ثابت اثری است که به موضوع بیداری معنوی و آگاهی از لحظه‌ی اکنون می‌پردازد. این کتاب با عنوان فرعی «راهکارهای بیداری معنوی و رسیدن به صلح با خود» توسط انتشارات راداس منتشر شده است و نسخه‌های پیشین آن با عناوین دیگری مانند نیروی حال در ایران شناخته شده‌اند. نویسنده در این اثر تجربه‌ی شخصی خود از افسردگی عمیق، تمایل به خودکشی و سپس یک بیداری ناگهانی را نقطه‌ی آغاز بحث قرار داده است تا از دل آن به مفهوم «بودن»، حضور در لحظه و رهایی از سلطه‌ی ذهن برسد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قدرت حال

کتاب قدرت حال پرفروش‌ترین اثر اکهارت تله، نویسنده و معلم معنوی آلمانی_کانادایی است که اولین بار در سال ۱۹۹۷ منتشر شد و از آن زمان به یکی از تأثیرگذارترین کتاب‌های معنوی در جهان تبدیل گردیده است. تله در این کتاب با زبانی ساده و در عین حال عمیق استدلال می‌کند که ریشه‌ی همه‌ی رنج‌های انسانی، از اضطراب و افسردگی گرفته تا خشم و نارضایتی مزمن، در یک خطای بنیادین نهفته است: زندگی کردن در گذشته یا آینده به‌جای «حال». او می‌گوید ذهن انسان به طور مداوم یا در حال بازپخش وقایع گذشته (با احساس پشیمانی، غم یا خشم) است، یا در حال پیش‌بینی آینده (با احساس ترس، استرس یا امید)؛ و در این میان، «اکنون»، تنها لحظه‌ای که واقعاً وجود دارد، به‌طور کامل نادیده گرفته می‌شود. کتاب قدرت حال برخلاف بسیاری از آثار خودیاری که راهکارهای عملی و گام‌به‌گام ارائه می‌دهند، بیشتر بر «آگاهی بدون فکر» و «حضور ذهنی ناب» تأکید دارد.

کتاب قدرت حال به صورت پرسش و پاسخ طراحی شده است تا خواننده را به تدریج با مفاهیمی مانند «خود فکرکننده»، «بدن درد»، «ساختار نفس (ایگو)» و «بُعد نادیده» آشنا کند. یکی از مشهورترین بخش‌های کتاب، تمرین ساده اما دشوار «توقف فکر کردن» و «نظاره‌گر خاموش افکار بودن» است. تله با مثال‌های ملموس از زندگی روزمره، مانند ایستادن در ترافیک، شنیدن صدای آزاردهنده، یا مواجهه با انتقاد، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان فاصله‌ای بین «اتفاق بیرونی» و «واکنش ذهنی» ایجاد کرد. او مفهوم «وضعیت اضطراری روحی» را به عنوان یک بیماری مزمن بشر مدرن معرفی می‌کند و معتقد است که روشنگری چیزی جز «پایان دادن به توهم جدایی خود از جهان» و «زندگی کامل در لحظه‌ی حال» نیست. قدرت حال بیش از ۵ میلیون نسخه در آمریکای شمالی به فروش رسانده و به ۳۳ زبان ترجمه شده است و اپرا وینفری آن را یکی از تأثیرگذارترین کتاب‌های زندگی خود نامیده است.

خلاصه کتاب قدرت حال

نویسنده ابتدا در مقدمه‌ی شخصی خود از سال‌های طولانی افسردگی، اضطراب، تمایل به خودکشی و سپس یک شب بحرانی در ۲۹ سالگی می‌گوید که در آن با پرسش «این من کیست که نمی‌تواند خودش را تحمل کند؟» روبه‌رو شده و پس از آن نوعی فروپاشی «خود ذهنی» و تجربه‌ی آرامش عمیق را پشت سر گذاشته است. این تجربه بعدها به تدریج برای او روشن شده و به شکل آموزش‌های معنوی و سپس نگارش این کتاب درآمده است. در پیش‌گفتار ناشر به تأثیر گسترده‌ی این کتاب بر خوانندگان مختلف، از زندانیان تا راهبان و درمانگران اشاره شده است و در پیش‌گفتار نویسنده روند انتشار، ترجمه به زبان‌های گوناگون و بازخوردهای فراوان خوانندگان مرور شده است. متن اصلی کتاب قدرت حال در ۱۰ فصل تنظیم شده است: «شما ذهنتان نیستید»، «خودآگاهی راهکار خارج شدن از رنج»، «حرکت عمیق به درون لحظه حال»، «استراتژی‌های ذهن برای فرار از لحظه حال»، «لحظه حضور»، «بدن درون»، «بابی در مورد حقایق کشف نشده»، «روابط روشن‌بینانه»، «فراسوی شادی و غم، آرامش است» و «معنای تسلیم و سازگاری با تو». در هر فصل، تله با زبان پرسش و پاسخ، مفاهیمی مانند «بودن»، «من درونی»، «درد عاطفی»، «بدن درون» و «حضور آگاهانه» را توضیح داده است. نویسنده بارها تأکید کرده است که این اثر را نباید فقط یک‌بار خواند و کنار گذاشت بلکه باید به آن بازگشت، مکث کرد، به نشانه‌های «درنگ» توجه کرد و اجازه داد برخی جملات به‌جای تحلیل ذهنی، در سطح تجربه‌ی درونی درک شوند. کتاب قدرت حال خود را «خوانشی تازه از تعالیم بی‌زمان معنوی» معرفی کرده است که بدون تکیه بر مکتب خاص، به جوهر مشترک آموزه‌های معنوی اشاره کرده است.

چرا باید کتاب قدرت حال را بخوانیم؟

کتاب قدرت حال به‌جای ارائه‌ی نظریه‌های پیچیده، مستقیماً به تجربه‌ی درونی رنج، اضطراب، ترس و نارضایتی پرداخته است و نشان داده است که چگونه ذهن با گذشته و آینده زندگی را از لحظه‌ی اکنون جدا می‌کند. خواندن این کتاب می‌تواند برای کسی که درگیر پرسش از معنای زندگی، احساس پوچی یا فشار ذهنی مداوم است، راهی برای شناخت سازوکار ذهن و آشنایی با امکان حضور آرام و آگاه در لحظه‌ی حال فراهم کند.

خواندن کتاب قدرت حال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب قدرت حال به کسانی پیشنهاد می‌شود که با اضطراب، افسردگی، افکار وسواسی یا احساس نارضایتی دائمی از زندگی درگیر هستند و به‌دنبال درکی عمیق‌تر از خود و معنویت شخصی‌اند. همچنین به علاقه‌مندان مراقبه، خودشناسی و کسانی که می‌خواهند رابطه‌ی خود را با ذهن، احساسات و لحظه‌ی اکنون بازنگری کنند توصیه می‌شود.

درباره اکهارت تله

اکهارت تله (متولد ۱۷ فوریه ۱۹۴۸) نویسنده و معلم معنوی آلمانی_کانادایی است که در لونن، آلمان به دنیا آمد. نام تولد او «اولریش تله» بود و «اکهارت» نام یک عارف آلمانی قرون وسطی (مایستر اکهارت) است که بعداً الهام‌بخش او شد. تله در دوران جوانی تحصیلات آکادمیک را در دانشگاه لندن و دانشگاه کمبریج در رشته‌های فلسفه، ادبیات و روانشناسی دنبال کرد. او در بیست و نه سالگی دچار یک افسردگی شدید و طولانی شد و به گفته خودش، در اوج ناامیدی و در آستانه‌ی خودکشی، ناگهان «دگرگونی عمیق آگاهی» را تجربه کرد. او می‌گوید که یک شب با این سؤال از خواب بیدار شد: «آیا می‌توانم با خودم زندگی کنم؟» و ناگهان متوجه شد که «خود» (من) و «زندگی» دو چیز جدا نیستند. پس از این تجربه، تله برای چندین سال بی‌خانمان شد، در پارک‌ها و خانه‌های دوستان زندگی کرد و بیشتر وقت خود را به مراقبه و تفکر سپری کرد.

تله در سال ۱۹۹۳ به ونکوور، کانادا نقل مکان کرد و در آن‌جا به‌عنوان مشاور و مربی معنوی شروع به کار کرد. کتاب قدرت حال در ابتدا با تیراژ کم و توسط یک ناشر کوچک منتشر شد، اما پس از تأیید اپرا وینفری در سال ۲۰۰۰ (که بعداً مصاحبه‌ای ده قسمتی با او در برنامه‌اش انجام داد)، به پرفروش‌ترین کتاب بین‌المللی تبدیل شد. تله بعدها کتاب زمین نو: بیداری برای هدف زندگی خود (۲۰۰۵) را منتشر کرد که مجدداً با تأیید اپرا وینفری به موفقیتی عظیم دست یافت و بیش از ۵ میلیون نسخه فروخت. تله به سبک آرام، شمرده و آهنگین خود معروف است که بسیاری از شنوندگان آن را «خودش یک تمرین مراقبه» توصیف می‌کنند. او هیچ وابستگی به دین خاصی ندارد و آموزه‌هایش تلفیقی از بودیسم، عرفان مسیحی، هندوئیسم (ودانتا) و رواقیگری است. تله در حال حاضر در ونکوور، کانادا زندگی می‌کند و با همسرش کیم انگر (یکی از شاگردان قدیمی‌اش) به برگزاری سمینارها و جلسات پرسش و پاسخ در سراسر جهان ادامه می‌دهد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قدرت حال و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقدرت حال
مترجممحمد کشاورز، ناهید محمدی ثابت
انتشاراتانتشارات راداس
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۲/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.