کتاب من تنبل نیستم، می خواهم انرژی ام را ذخیره کنم دنسینگ اسنیل + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من تنبل نیستم، می خواهم انرژی ام را ذخیره کنم

کتاب من تنبل نیستم، می خواهم انرژی ام را ذخیره کنم

معرفی کتاب من تنبل نیستم، می خواهم انرژی ام را ذخیره کنم

کتاب من تنبل نیستم، می خواهم انرژی ام را ذخیره کنم نوشته دنسینگ اسنیل با ترجمه ارمغان عالمی فر مجموعه‌ای تصویری و متنی درباره‌ی خستگی عمیق، افسردگی خفیف، اضطراب و احساس «کم‌انرژی‌بودن» در زندگی روزمره است. نویسنده با ترکیب تصویر، روایت شخصی و توضیح‌های ساده روان‌شناختی از تجربه‌ی چند ساله‌ی خود در دهه‌ی بیست‌سالگی می‌گوید؛ دوره‌ای که در پایین‌ترین سطح انرژی و حال روحی بوده است. انتشارات نارنگی این کتاب را منتشر کرده است و در مقدمه بر دقت در ویرایش و ترجمه و نیز نگاه حمایتی نسبت به خوانندگان خسته و فرسوده تأکید کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من تنبل نیستم، می خواهم انرژی ام را ذخیره کنم

کتاب من تنبل نیستم، می‌خواهم انرژی‌ام را ذخیره کنم روایت تصویری و نوشتاری دنسینگ اسنیل از چند سال زندگی در وضعیت خستگی مزمن، افسردگی خفیف، اضطراب اجتماعی و احساس «درجا زدن» است. نویسنده در مقدمه توضیح داده است که در یکی از تاریک‌ترین دوره‌های زندگی خود حتی خواندن یک خط کتاب برایش سخت بوده و از همین ناتوانی، ایده‌ی ساختن یک دفترچه خاطرات تصویری و بعد جمع‌کردن آن‌ها در قالب کتاب شکل گرفته است. او تأکید کرده است که متخصص نیست و فقط تجربه‌ها و آموخته‌هایش از مشاوران و درمانگران را به زبان خود بازگو کرده است.

در کتاب من تنبل نیستم، می‌خواهم انرژی‌ام را ذخیره کنم متن‌های کوتاه، کمیک‌ها و مثال‌های روزمره در سه فصل اصلی کنار هم قرار گرفته‌اند: «من نمی‌دانم چرا این‌جوری هستم»، «یک روز خسته‌کننده بزرگسالی» و «دلم می‌خواهد هر روز در خانه بمانم». هر فصل به چندین بخش خرد تقسیم شده است؛ از «کودکی که در فضا گم شده است» و «من نمی‌خواهم متفاوت باشم» تا «من امروز بازهم از درون در حال گریه‌کردن هستم»، «چرا نمی‌توانی بگویی نه؟»، «گاهی حس انجام هیچ کاری را ندارم» و «تناقض در غلبه بر افسردگی». در کنار این‌ها، بخش‌هایی با عنوان «توصیه‌های کوچک من برای شارژ مجدد یک قلب خالی» آمده که پیشنهادهای کوچک و قابل‌انجام برای روزهای بی‌انرژی ارائه کرده است.

کتاب من تنبل نیستم، می‌خواهم انرژی‌ام را ذخیره کنم به احساساتی می‌پردازد که بسیاری از بزرگسالان تجربه می‌کنند اما اغلب آن‌ها را پشت «لبخند اجتماعی» پنهان می‌کنند: حس تنهایی در جمع، نشخوار فکری بعد از هر گفت‌وگو، حسادت به کسانی که همه‌چیز برایشان آسان به نظر می‌رسد، ترس از قضاوت، کمال‌گرایی، ناتوانی در گفتن «نه» و فرسودگی از روابطی که عزت‌نفس را می‌بلعند. نویسنده در خلال روایت‌ها از مفاهیمی مثل بدبینی، برچسب‌زدن «سرنوشت»، افسردگی خفیف، اضطراب اجتماعی و خستگی عاطفی حرف زده است و نشان داده است که کمبود انرژی اغلب پاسخی به استرس و اضطراب است نه نشانه‌ی «تنبل‌بودن».

خلاصه کتاب من تنبل نیستم، می خواهم انرژی ام را ذخیره کنم

من تنبل نیستم، می‌خواهم انرژی‌ام را ذخیره کنم مجموعه‌ای از یادداشت‌ها، کمیک‌ها و روایت‌های شخصی است که حول یک محور می‌چرخد: زندگی وقتی انرژی روانی پایین است و همه‌چیز مثل یک کار سخت به نظر می‌رسد. نویسنده از کودکی تا بزرگسالی خود را مرور کرده است؛ از تمرین لبخندزدن جلوی آینه و پنهان‌کردن «لکه‌های سیاه روی قلب» تا سال‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی تشویق می‌شده اما درونش خالی و خسته بوده است. او درباره‌ی برچسب‌زدن «سرنوشت» به بدشانسی‌ها، وسواس در کامل‌بودن، ترس از متفاوت‌بودن، حسادت به آدم‌های «بی‌زحمت موفق»، اضطراب اجتماعی، روابطی که عزت‌نفس را می‌دزدند و دوره‌های افسردگی خفیف نوشته است. در کنار این توصیف‌ها، پیشنهادهایی کوچک برای تغییر تدریجی الگوهای فکری و رفتاری مطرح شده است؛ از تنظیم انتظارات و مهربان‌ترشدن با خود تا ساختن «سرکشی‌های کوچک» روزمره و جست‌وجوی راه‌های شخصی برای شارژ دوباره‌ی قلب خالی.

چرا باید کتاب من تنبل نیستم، می خواهم انرژی ام را ذخیره کنم را بخوانیم؟

این اثر تجربه‌ی زیسته‌ی خستگی، افسردگی خفیف و اضطراب را به زبان روزمره و در قالب تصویر و متن کوتاه نشان داده است و کمک می‌کند خواننده نام و شکل مشخصی برای احساسات مبهم خود پیدا کند. کتاب من تنبل نیستم، می‌خواهم انرژی‌ام را ذخیره کنم در کنار توصیف صادقانه‌ی فرسودگی، پیشنهادهای کوچک و قابل‌انجامی برای تنظیم مرزها، مهربانی با خود و تغییر تدریجی عادت‌های فرساینده ارائه کرده است.

خواندن من تنبل نیستم، می خواهم انرژی ام را ذخیره کنم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که خود را «کم‌انرژی»، «تنبل» یا «بی‌انگیزه» می‌بینند، با افسردگی خفیف، اضطراب اجتماعی، کمال‌گرایی یا احساس درجا زدن دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا در روابط فرسوده‌کننده عزت‌نفسشان آسیب دیده است. همچنین به علاقه‌مندان به روایت‌های شخصی درباره سلامت روان پیشنهاد می‌شود.