کتاب جایی حوالی من
معرفی کتاب جایی حوالی من
کتاب جایی حوالی من نوشته فرانک مانی است و نرگس مولوی ویراستاری آن را بر عهده داشته است. این کتاب مجموعهای از دلنوشتهها و متنهای کوتاه احساسی است که در قالب نثر شاعرانه به موضوعاتی مثل عشق، دلتنگی، خدا، سرنوشت، امید، رهایی و تنهایی پرداخته است. نویسنده در مقدمه تأکید کرده است که خود را نویسنده نمیداند و این متنها را حاصل لحظههایی میداند که بیمقدمه از دل و ذهنش گذشتهاند. کتاب جایی حوالی من بیشتر بر تجربههای درونی، گفتوگوهای خاموش با خدا و کشمکشهای قلبی انسان تمرکز دارد. نشر متخصصان این کتاب را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب جایی حوالی من
کتاب جایی حوالی من مجموعهای از متنهای کوتاه و دلنوشتههای فرانک مانی است که در قالب نثر شاعرانه نوشته شدهاند. نویسنده در مقدمه توضیح داده است که این نوشتهها حاصل لحظههایی ناگهانی است که از دل برآمده و بدون طرح قبلی روی کاغذ نشستهاند. این کتاب در چندین متن مستقل اما همراستا پیش میرود؛ متنهایی که هر کدام حول یک تصویر، حس یا مفهوم شکل گرفتهاند. عناوینی مثل صحبت با خدا، دنیای رنگی، صندوقچهی دل، قانون دل، قسمت، رهرو راه عشق، گذر زمان، بازیگر زمان، روابط بینام، پاییز، چرخ روزگار، ظاهر پرفریب، باید کوچ کرد، دنیا و رؤیا، داروی عشق، پناه امن، کودکی، جادهی عشق، قاصدک و بسیاری عنوانهای دیگر، هر کدام پنجرهای به یک حالوهوای عاطفی تازه باز میکنند.
در کتاب جایی حوالی من مضامینی مانند گفتوگو با خدا، نیاز به شنیدهشدن، دلتنگی، دلسپردن و دلکندن، رنج بازیچهشدن در روابط، امید به رهایی و کشف دوبارهی خود در هیاهوی زندگی بارها تکرار شده است. نویسنده با تصویرهایی مثل قفس، قاصدک، برف، پاییز، تقویم، چرخ روزگار و جادهی عشق، احساسات پیچیدهی انسانی را بهصورت تصویرهای ساده و قابل لمس نشان داده است. هر متن بهتنهایی قابل خواندن است، اما در کنار هم، حالوهوای یک سفر درونی از کودکی تا دلزدگیها و امیدهای بزرگسالی را شکل میدهند.
خلاصه کتاب جایی حوالی من
کتاب جایی حوالی من مجموعهای از دلنوشتههاست که در آن فرانک مانی احساسات و تجربههای درونی خود را در قالب نثر شاعرانه بیان کرده است. محور اصلی این متنها دل انسان است؛ دل انسانی که گاهی صندوقچهای پر از مروارید و زنگار، گاهی شهری با قانون و دروازه و گاهی قفسی تنگ در سینه تصویر شده است. نویسنده از گفتوگو با خدا، نیاز به شنیدن پاسخها، دلتنگی برای عزیزان، رنج جدایی و دلزدگی از آدمهای هزاررنگ نوشته است. در کنار این تلخیها، امید به رهایی، رؤیای آغوش امن، مهربانی، عشقِ درمانگر و امکان دوبارهساختن خود نیز حضور پررنگی دارد. کتاب میان واقعیتهای سخت زندگی و دنیای خیال و رؤیا در رفتوآمد است و از این راه، کشمکش همیشگی انسان با سرنوشت، زمان و تنهایی را به تصویر کشیده است.
چرا باید کتاب جایی حوالی من را بخوانیم؟
این کتاب فرصتی برای همراهشدن با دلنوشتههایی است که احساسات آشنا را با تصویرهایی ساده و عاطفی بیان کردهاند. کتاب جایی حوالی من میتواند برای کسی که درگیر دلتنگی، پرسش از سرنوشت یا خستگی از روابط پیچیده است، آینهای از حال درونیاش باشد و امکان همدلی و آرامگرفتن در کلمات را فراهم کند.
خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که به نثر شاعرانه و متنهای کوتاه احساسی علاقهمند هستند، بهدنبال متنی برای همدلی در تنهایی، دلتنگی یا دورههای پر از سؤال در زندگیاند و دوست دارند احساسات خود را در قالب تصویرها و استعارههای عاطفی بازببینند.
از شادی هایت بگویی و شکرگزار رحمتش باشی از هر چه دلت می خواهد با خدا حرف بزنی بدون دلواپسی بدون نگرانی