کتاب بازیهای پنج دقیقهای برای بچههای چهارسال به بالا
خواندن نظراتمعرفی کتاب بازیهای پنج دقیقهای برای بچههای چهارسال به بالا
«بازیهای پنج دقیقهای برای بچههای چهارسال به بالا» اثر از آلموت بارتل، از مجموعه کتابهای دانهی صابرین است.
بازی و تحرک موجب سلامتی انسان میشود. این مسئله، به ویژه برای کودکان بسیار مهم است؛ چون برای رشد و پرورش ذهنی و جسمیخود به شادی و تحرک نیاز دارند.
اما شرایط زندگی امروز باعث شدهاست که تنبلی و بیتحرکی، جایگزین بازی و تحرک بچهها شود. شرایطی همانند: زندگی در خانههای آپارتمانی و عدم وجود فضای مناسب برای بازی، تنوع و افزایش بازیها و برنامههای رایانهای و تلویزیونی، کمبود وقت والدین برای اینکه بچهها را به پارک ببرند و مواردی از این قبیل.
اما از آنجا که بخش مهمی از شخصیت کودکان و یادگیری مهارتهای مختلف زندگی در جریان بازی آنها شکل میگیرد، باید به آن اهمیت بیشتری داد.
شما در این کتاب، با بازیها و سرگرمیهای جالبی آشنا خواهیدشد که اوقات شاد و دلپذیری را برای شما و فرزندتان به ارمغان میآورند و انواع گوناگون از بازیهایی را مشاهده میکنید که شامل بازیهای فکری، آموزشی، تخیلی، هیجانی، حرکتی و ... میشوند. همه این بازیها برای فرزند شما مفید خواهندبود. فرقی نمیکند که کدام بازی را برای فرزند خود اجرا کنید. نکته مهم آن است که در همراهی با فرزند خود به او حس شادی و نشاطی هدیه کنید که هرگز آن را فراموش نکند.
بازی «کرم بادکنکی»:
بچهها پشت سر هم روی چمن میایستند. سرگروه بادکنکهای بادشده را میان آنها قرار میدهد؛ یعنی یک کودک، یک بادکنک، یک کودک، یک بادکنک و ... . وقتی بچهها و بادکنکها به ترتیب کنار هم قرار گرفتند، علامتی که نشانۀ شروع مسابقه است، اعلام میشود و کرم بادکنکی در مسیر مشخصی به آرامی حرکت میکند. اما باید مراقب باشید که سرعت حرکت کرم نه تند و نه کُند باشد؛ زیرا بچهها فقط اجازه دارند با پشت و شکم خود بادکنکها را نگه دارند و درصورتیکه حرکت آنان تند یا نامنظم باشد، بادکنکها میافتند.
۳۶۵ راه برای پرورش فرزندانی فوقالعاده
یادگیری شادگروه آموزشی انتشارات مک گراهیل
کلیدهای کشف و پرورش استعداد در کودکاندُن وینهاوس
روشهای تقویت توجه و تمرکز در کودکانماندانا سلحشور
نه تنبیه، نه تشویقالفی کهن
بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارتهای زندگی جلد دوازدهم)کریستین آدامز
کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجواناناشرف راضی
مادر خوب و مادر بدنهاله مشتاق
کلیدهای پرورش کودک تیزهوشسیلویا ریم
آموزش دستشویی رفتن به کودکانمگ زویبک
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
مراقبت از بدن دختران در دوره بلوغکارا ناترسون
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
مثلا برای ۴ سال به بالاست😕😕🤢🤢 به نظرم برا ۴سال به پایینه🤮🤮🤮اخه دستات رو مثل هواپیما باز کنی بعد دور خونه بدوی اسمش بازیه فوقش برا ۳،۴ ساله ها🙎♀️🙎♀️🙎♂️🙎♂️
بنظرتون برای هشتاد صفحه قیمت بالایی در نظر نگرفتید؟بعد میفرمایند مردم ایران اهل کتاب نیستند:-\
قیمت اگه کمتر بود خیلی بهتر میشد. محتویات خوبی داره و من به خاطر محتویات اش بهش ستاره دادم. قیمت بالاست. لطفا براش تخفیف بذارین