کتاب تناسخ؛ آری یا نه؟
ملیحه خدابندهبایگیانتشارات:
انتشارات مینوفر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب تناسخ؛ آری یا نه؟
«تناسخ؛ آری یا نه؟» نقد و بررسی دیدگاه استاد غلامرضا فیاضی در مسئله تناسخ با ابتنای بر اصول و مبانی صدرایی، نوشته ملیحه خدابنده بایگی است.
نگارنده در این نوشتار، به بررسی، تحلیل و نقد یک به یک نقدهای اندیشمند معاصر،حجت الاسلام والمسلمین، غلامرضا فیاضی درباره تناسخ پرداخته و تمام آنها را ناتمام دانسته و به تناقضات و مغالطات متعدّدی که در دیدگاه وی موجود است اشاره کرده و در نظریه او را در این باره رد کردهاست.
درتعریف تناسخ در این اثر میخوانید:
تناسخ، مفهوم و معنایی است که مقسم برای اقسام متعدّد و متکثّری قرار گرفته که بعضی از این اقسام در یکدیگر تداخل داشته و بعض دیگر باهم تباین و تغایر دارند. امّا آنچه در ابتدا و آغاز کلام در رابطه با تعریف اجمالی تناسخ میتوان بیان کرد، آن است که تناسخ، تعلّق نفس به غیر است؛ چه آن غیر، بدن باشد، چه غیر بدن.
تناسخ در تقسیمیبه دو قسم مُلکی و ملکوتی، انقسام مییابد که هرکدام از این دو قسم نیز به دو قسم دیگر منقسم میشوند. تناسخ ملکی میتواند نزولی باشد و یا صعودی و گاهی هم میشود نه نزولی باشد و نه صعودی؛ مثل آنکه از بدن انسان به بدن انسان دیگر منتقل شود. تناسخ ملکوتی هم میتواند در باطن انجام گیرد که مبیّن تجسّم اعمال و مصحّح تمثّل صور و ظهور قیامت در دار عقبی است و میتواند در ظاهر انجام گیرد، یعنی در عالم طبیعت و در دار دنیا، ظاهر شود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تناسخ؛ آری یا نه؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | تناسخ؛ آری یا نه؟ |
| حجم فایل کتاب: | ۴.۳۳ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۸۷۰۱۱۰۱ |
| تعداد صفحهها: | ۵۴۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۰۰۰۰ تومان |
فرهنگ بازتاب امثال قرآن بر امثال منظوم فارسی![]()
علی رفیعی جیردهی
عرفان اجتماعیمحمدجواد رودگر
ادبیات فارسیمهدی محبتی
من طبیعی، من انسانی، تکاملعلامه محمدتقی جعفری
روح از منظر قرآنمحمد مهدی جنیدی
آموزش الکترونیکی و آموزش و پرورش اثربخش![]()
پریوش ملکی
اسماعیلیه و زیدیهمحمود سگر