کتاب شبیه کور شدن یک نقاش
مهدی حاجی باقری فروشانیانتشارات:
نشر عطران٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب شبیه کور شدن یک نقاش
«شبیه کورشدن یک نقاش»مجموعه ۹ داستان کوتاه از مهدی حاجیباقری فروشانی است که موضوع تمامی آنها مبارزه و تسلیم نشدن به سختیهای زندگی برای رسیدن به آرزوها است:
لباسش را تکاند و بر روی لبه حوض نشست. چشمش را تنگ کرد و نگاه بیتفاوتش را به در و دیوار کشید. دیوارهای کاه گلی ترک خورده و باغچه کوچکی که درخت انگور خشکیده ای از میان آن تا روی دیوار رفته بود و به کوچه سرک کشیده بود حس ترحم آدم را بر میانگیخت. آن خانه در میان خانههای اطرافش چون کودک یتیم کتک خوردهای حقیر بود. چشمهای چرخانش به مادرش رسید و ثابت شد. مادرش به سرعت چتر مهربان نگاهش را از او برداشت و دست بر چرخ های صندلیش کشید و به سمت باغچه رفت با لبخندی که بی اراده به صورتش نشست گفت:
"ببین تو خونه چیزی پیدا میکنی این زبون بستهها بخورن؟ معلوم نیس چند روزه گرسنن. "
"من از اونا گشنهترم به خدا. دیشب وقتی گفتی یکی از آشناهات مرده اصلا فکر نمیکردم قراره ما تموم کارهای کفن و دفنشو انجام بدیم و بعد گشنه و تشنه بشینیم وسط حیاط خونش. اصلا این خانوم کی بود؟ کس وکارش کجان؟"
"همسایهها سر خاک چیزی بهت نگفتن؟"
"هیچ کس دقیق نمیشناختش. فقط فهمیدم تنها و بی سر و صدا تو این دخمه سر میکرده و هفتهای دوبار واسه فروختن تخم مرغهاش میرفته بازار. چند نفرهم کلی گله کردن که اگه میشناختینش چرا تا الان سراغش نیومدین؟
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب شبیه کور شدن یک نقاش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | شبیه کور شدن یک نقاش |
| حجم فایل کتاب: | ۱.۶۶ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۹۸۴۴۶۲۳ |
| تعداد صفحهها: | ۹۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۵۹۰۰۰ تومان |
جراحی تومورهای کلیه و رتروپریتوئن (2021)![]()
مصطفی هاشمی طالخونچه
بلند پروازی را انتخاب کنآنی میهان
در آغوش امواج![]()
احسان گل زردی
ترانه نامهترانه مکرم
دلنوشته هایی از فراسوی سکوت، در بی زمانی (جلد اول)رضا پورعلی (صابر)
نقش توسعه بندر عسلویه در تغییر و تحولات منطقه ای در بعد اجتماعیعیسی نعمتی نژاد
ایچیموکو در یک نگاهرضا اقلیدی
مدیریت عملکردسهیل حاتمی
در جستجوی آرامشنسیبه کمالی
تاثیر خدمات انگیزشی با توجه به نقش عدم تقارن اطلاعاتی و تعهد سازمانی بر عملکرد کارمندانمیثم کنف چیان
خودسازی ۳۰ روزهسایه مهری چمبلی
یک قاشق برنجحسین یارمرادی