کتاب حذف افکار و احساسات سمی با خاطرهنویسی
خواندن نظراتمعرفی کتاب حذف افکار و احساسات سمی با خاطرهنویسی
«حذف افکار و احساسات سمی با خاطرهنویسی» کتابی ارزشمند به قلم دکتر علی شمیسا است. در این کتاب که ۹ فصل دارد با خاطرهنویسی به منظور حذف افکار منفی از زندگی خود آشنا خواهیدشد.
این دسته نوشتنها جنبهی درمانی دارند و زمینهی تحول و تغییر، روشنگری و بیداری و درک فرد را فراهم میسازند و چون آتشی است که طلای درونتان را صاف، ناب و خالص میسازد. وقتی قطعهای از یاد و خاطراتتان را از تجربهی زندگیتان جدا میسازید و به آن رنگ و بویی مثبت میبخشید، جانی تازه در روح خود میدمید. نوشتن، درواقع نوعی پیروی از قوانین ریاضی طبیعت است. چراکه هر انسان واقعگرا، قوانین زندگی زمینی و آرامش خود را از او میگیرد و هماهنگی با قوانین طبیعت، سبب خوشبختی و آرامش میشود. نوشتن تجربههای گذشته به شکلی هدفمند، روش هنرمندانه تخلیهی ذهن است. با همین یادداشتهای روزانه و هفتگی که از تجربههای شخصی خود مینویسید، ذهنتان را پاکسازی میکنید و دیگر اجازه نمیدهید زبالههای گوناگون در سطل آشغال ذهنتان جا خوش کنند.
در بخشی از کتاب میخوانید:
هر انسانی مجموعهای از احساسات و عواطف منفی و مثبت است و ترکیب این احساسها در ذهن شما، ملغمهای به وجود میآورد که در زندگی فردی شما درصدی از این هیجانات یا سرکوب شده یا مسدود شده یا محدود شدهاند و اکنون که به سن بزرگسالی رسیدهاید، احساس کمبود و کهتری میکنید. احساس میکنید کودک درون شما آزرده و افسرده است، زخمی است و اکنون در پی ارضای آن هیجانات هستید که باید در زمان خودش، ارضا میشد. برای خودشناسی خود، باید با انواع احساسات خود مثل احساس تنهایی، افسردگی، حقارت، ناامیدی، درماندگی، ترس، اضطراب، گناه و دیگر احساسات مشابه و نیز احساسات فرعی خود، مثل احساس طرد، تأیید، طلبکاری و ... آشنا شوید. ابتدا سخت و ناممکن به نظر میرسد ولی وقتی مینویسید و مینویسید، این احساسات شروع به خودنمایی میکنند.
احساس خوب باهم بودن، راز بازسازی روابط تیره
مدیریت خشم به زبان سادهگیل بلاکسهام
ثروتی که با پول نمی شود خریدرابین شارما
همان همیشگیمورگان هاوزل
۲۵,۷۷۰۷۰%
این کتاب دقیقا همون کتاب "خاطره درمانی" دکتر علی شمیسا هست که فقط طرح جلد و عنوان کتاب عوض شده. مطالب هر دو کتاب یکی هست. کتاب "خاطره درمانی" هم در طاقچه موجود هست. این کتاب یک نوع خودکاوی و
دوستان لطف کنید اگه خوندید بگید ارزش تایم گذاشتن داره یا همون حرفای کلیشه و همیشگیه
به نظر من خیلی جالب و کاربردی نبود🤔
کیا این کتابا خوندن؟؟