کتاب ۳۶۵ آداب رفتاری که بچهها باید بدانند
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ۳۶۵ آداب رفتاری که بچهها باید بدانند
«۳۶۵ آداب رفتاری که بچهها باید بدانند » نام کتابی به قلم شریل ابرلی است.
ابرلی مؤسسهی «تمایزات» در امریکا را اداره میکند؛ مؤسسهای که همایشهای آموزش رفتار مناسب را برای بچهها، نوجوانان و تجار برگزار میکند.
این کتاب، راهنمایی است برای والدین تا آداب معاشرت را به فرزندان خود آموزش دهند.
نویسنده در مقدمه خود بر کتاب، آوردهاست:
عقیده دارم که دانستن نکات ظریف آداب و معاشرت برای بچهها مهم است. قواعد آداب و معاشرت خود فراتر از دانستن قوانین مربوط به استفاده از چنگال و کاسهها و آب معطر در موقعیتهای رسمی هستند آنها شامل شیوههای صحیح ایستادن و نشستن، احترام و ملاحظهی روزمره به دیگران است. اگر میخواهیم فرزندانمان بزرگسالانی با اعتمادبهنفس و متین باشند، لازم است امروز آداب و معاشرت را به آنها یاد دهیم. دانستن رفتار مناسب، بخش اساسی از آمادگی برای زندگی آینده است.
۵۰ روش برای علاقهمند کردن فرزند به مطالعه
کلیدهای رویارویی با پدیدهی خشونت در کودکان و نوجواناندکتر باری ای مک نامارا
تربیت دینی و فرزندان ماحامد اختیاری
۳۶۵ راه برای پرورش فرزندانی فوقالعادهشیلا الیسون
۵۵ نکته تشویقمقصود نعیمیذاکر
انواع کودکان: چگونه بچههایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد دوم)پائول تایگر
تفکر، بازی کودک است؛ راهنمای یادگیری بازیهای آموزشی برای کودکان قبل از دبستاناولین شارپ
کتاب بزرگ بازیدبرا وایز
۵۰ روش علاقه مندکردن فرزند به ورزش و سلامتیجوان لندی
۱۰۱ بازی برای حضور ذهن: به همراه معماهایی برای کودکانآلیسون بارتل
کلیدهای پرورش فرزندان امیدوار و موفقدایان مکدرمت
راهنمای نوجوانشدن برای پسرانکیت گروئنوالد ففر
۱۵۰ بازی و فعالیت عددی برای تقویت ذهنجین کمپ
خواهرها و برادرها؛ کتابی دربارهی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارتهای زندگی جلد بیست و نه)آر. دبلیو الی
کلیدهای پرورش هوش عاطفی در کودکان و نوجوانانجان گاتمن
۲۹,۹۷۰۷۰%
کتابی عالی و ترجمه روان... من بخاطر خودم خوندمش که شیوه تربیت درست رو یادبگیرم! خیلی متأثرم کرد
🖐🏻...) کتاب حول محور روابط و آداب رفتاری در خانواده میچرخه... نویسنده نکات خوبی رو بیان کرده(البته کمی تکراری و سنتی) به همه افرادی که امید به بهتر شدن روابط خانوادگیشون دارن توصیه میشه..🙏🏻 البته کتاب از اضافه گویی نویسنده محترم هم بینصیب نبوده!... ترجمه
این کتاب برای من باز نمیشه چندین بار دارم اعلام می کنم من این کتاب را خریداری کردم اما به آن دسترسی ندارم $$$$
من حتی از قسمت هایی که مربوط به آداب مخصوص کشور نویسنده بود بازهم بسیار یاد گرفتم .حتما خانواده ها مطالعه کنند چون فرزند عزیز و تربیت اش عزیزتر
کتاب خوبیه نکات جالبی داره