٪۷۰
کتاب ۳۶۵ آداب رفتاری که بچهها باید بدانند
انتشارات:
انتشارات نسل نواندیش٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب ۳۶۵ آداب رفتاری که بچهها باید بدانند
«۳۶۵ آداب رفتاری که بچهها باید بدانند » نام کتابی به قلم شریل ابرلی است.
ابرلی مؤسسهی «تمایزات» در امریکا را اداره میکند؛ مؤسسهای که همایشهای آموزش رفتار مناسب را برای بچهها، نوجوانان و تجار برگزار میکند.
این کتاب، راهنمایی است برای والدین تا آداب معاشرت را به فرزندان خود آموزش دهند.
نویسنده در مقدمه خود بر کتاب، آوردهاست:
عقیده دارم که دانستن نکات ظریف آداب و معاشرت برای بچهها مهم است. قواعد آداب و معاشرت خود فراتر از دانستن قوانین مربوط به استفاده از چنگال و کاسهها و آب معطر در موقعیتهای رسمی هستند آنها شامل شیوههای صحیح ایستادن و نشستن، احترام و ملاحظهی روزمره به دیگران است. اگر میخواهیم فرزندانمان بزرگسالانی با اعتمادبهنفس و متین باشند، لازم است امروز آداب و معاشرت را به آنها یاد دهیم. دانستن رفتار مناسب، بخش اساسی از آمادگی برای زندگی آینده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ۳۶۵ آداب رفتاری که بچهها باید بدانند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ۳۶۵ آداب رفتاری که بچهها باید بدانند |
| عنوان انگلیسی | ۳۶۵ manners kids should know : games, activities, and other fun ways to help children and teens learn etiquette |
| موضوع | روانشناسی کودک و نوجوان |
| حجم فایل کتاب | ۱.۴۵ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۲۳۶۵۲۱۰ |
| تعداد صفحهها | ۴۴۶ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۰۰۷۷۰ تومان |
صد و یک بازی مهارتهای زندگی![]()
برنی بید گروبر
کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجواناناشرف راضی
تربیت دینی و فرزندان ماحامد اختیاری
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
تربیت جنسی و فرزندان ماحامد اختیاری
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارتهای زندگی جلد بیستم)مایکلین ماندی
روشهای تقویت توجه و تمرکز در کودکانماندانا سلحشور
دندانهای کودک منسارا اسدالله زاده
لذت مطالعه: چگونه کودک خود را کتابخوان کنیمحسین رحیمی
حرفهایت را به خدا بگو (مهارتهای زندگی جلد بیست و هفتم)مایکلین ماندی
کتاب بزرگ بازیدبرا وایز
چگونه با نوجوانم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که نوجوانم صحبت کندادل فیبر
کمک به کودکان برای بهبود مهارتهای ارتباطی: فعالیتهای درمانی برای معلمان، والدین و درمانگراندبورا پلامر
چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزشهای واقعی در زندگی (مهارتهای زندگی جلد یازدهم)جان مارک فالکنهاین
۲۱ قاعده مولانا![]()
شجاعت عدم محبوبیتایچیرو کیشیمی
منفی اندیشی را حذف کنیددریک هاول
با اعتماد به نفس صحبت کنیدمایک اکر
جامعه شناسی نظم و تغییر اجتماعیفرشاد نجفی پور

کتابی عالی و ترجمه روان... من بخاطر خودم خوندمش که شیوه تربیت درست رو یادبگیرم! خیلی متأثرم کرد
🖐🏻...) کتاب حول محور روابط و آداب رفتاری در خانواده میچرخه... نویسنده نکات خوبی رو بیان کرده(البته کمی تکراری و سنتی) به همه افرادی که امید به بهتر شدن روابط خانوادگیشون دارن توصیه میشه..🙏🏻 البته کتاب از اضافه گویی نویسنده محترم هم بینصیب نبوده!... ترجمه...بیشتر
من حتی از قسمت هایی که مربوط به آداب مخصوص کشور نویسنده بود بازهم بسیار یاد گرفتم .حتما خانواده ها مطالعه کنند چون فرزند عزیز و تربیت اش عزیزتر
کتاب خوبیه نکات جالبی داره