معرفی و دانلود کتاب شازده کوچولو pdf + خلاصه رایگان

کتاب شازده کوچولو

۴.۳(از ۲۷۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شازده کوچولو

«شازده کوچولو» مشهورترین اثر آنتوان دوسنت اگزوپری (۱۹۴۴-۱۹۰۰)، نویسنده فرانسوی است. این کتاب علاوه بر ترجمه فارسی این اثر جاودانه ادبیات داستانی، ترجمه انگلیسی این داستان را نیز در خود دارد. در این کتاب، که از نمادین‌ترین کتاب‌هاست، نویسنده به شیوه‌ای سورئالیستی به بیان فلسفه‌ی خود از دوست‌داشتن، عشق و هستی می‌پردازد. طی این داستان «اگزوپری» از دیدگاه یک کودک - که از سیارکی به نام ب۶۱۲ آمده - پرسشگر مسائل بسیاری از آدم‌ها و کارهایشان است؛ مسائل اساسی و مهمی که جای خالی آن در جوامع امروزی مایه‌ی هلاک، دوری و برخورد ماشینی انسان‌ها با یکدیگر شده است. در واقع پرسش‌هایی که شازده کوچولو مطرح می‌کند باعث می‌شود کودکان مخاطب او، خود را در موقعیتی مشابه موقعیت او قرار داده و خودناآگاه وارد گفتگو و بحثی فلسفی شوند. از طرفی دیگر، پاسخ‌هایی که دریافت می‌کند نیز جواب‌هایی است که بزرگسالان یا «آدم بزرگ‌ها» پیش روی او می نهند. شیوه‌ای که «اگزوپری» در بیان پیام خود به کار می‌برد، روش تربیت و تعلیم از راه غیرمستقیم است، که از دیدگاه روانشناسان، برترین روش برای تأثیر و دریافت نتیجه مطلوب می‌باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شازده کوچولو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شازده کوچولو

۱۳۹۶/۱۰/۲۱

خیلی عالیه پر از جمله های پر معنی

@then@
۱۳۹۷/۰۴/۱۲

پیشنهاد میکنم که انیمیشنش رو هم ببینین مربوط به زمانیه که شازده کوچولو بزرگ شده و...

فاطمه ساعدی
۱۳۹۹/۰۹/۰۸

بنظر من کسانی که دنبال یه کتاب خوب و سرگرم کننده و جذاب هستن این داستان میتونه ساعت ها اونا رو سرگرم کنه من از خواندن این گتاب لذت می برم من چندین بار این کتاب رو خوانده ام و...بیشتر

abbas
۱۳۹۷/۰۱/۰۵

چقد جالب که هر کی به اقتضای سنش این داستانو درک میکنه🤔🤔🤔🤔 منم فکر میکنم مرور داستان تکراری روابط بین آدماس و خیلی کامل و زیباست

۱۳۹۹/۰۱/۱۸

شازده کوچولو یکی از بهترین کتابهایی بود که خواندم و به همه توصیه میکنم ارزش خواندن دارد،حس خیلی خوبی به آدم میده بعد از خواندن.

foroq

۱۳۹۹/۰۹/۳۰

عالی پیش نهاد میکنم دان کنید

آرش
۱۳۹۸/۰۸/۰۵

به نظر من این ترجمه، بهترین و کامل ترین ترجمه ای هست که در طاقچه موجوده. من نمونه همه رو خوندم. درسته pdf هست اما ارزشش رو داره.

Zahra
۱۳۹۹/۱۰/۱۰

عالی بود حتما بخونید میتونید فیلمشم از فیلمو تماشا کنید 😗😗😗😙😙😚😚

|tara|•
۱۳۹۶/۱۰/۱۴

وای بی نظیره کارتونشم دیدم😂😂😂😍

1984
۱۳۹۹/۰۹/۱۲

درباره خود اثر ک سخنی نمیشه گفت از بس شاهکاره؛درود بر تو مترجم گرامی که در کل عالی ترجمه کردی. جمله آدمها در قطارهای تند رو ... رو درست برگردان کردی و مانند دیگران نگفتی چیده می شوند ؛ set out...بیشتر

sohrab
۱۳۹۹/۰۶/۱۶

داستان شازده کوچولو ما رو از زندگی دنیایی دور میکنه و نگاه جدیدی به ما میبخشه خوندنش خالی از لطف نیست من که دوستش داشتم و دو بار خوندمش😊

Hosein Ali
۱۳۹۹/۰۲/۱۴

عالی.مناسب برای هر سنی.ولی فکر نکنم هر کسی بتواند محتوای کتاب را درک کند.چون دارای کلمه ها جملاتی است که می تواند دید ما را از دنیا تغییر دهد.خواندن این کتاب را توصیه می کنم.