کتاب از صفر شروع کن
معرفی کتاب از صفر شروع کن
کتاب از صفر شروع کن نوشتهی جو ویتالی و ایهالیاکالا هیو لن با ترجمهی معصومه عدالتی تجربهی شخصی نویسندگان از آشنایی با روش هاوایی هو اوپونوپونو و بهکارگیری آن در زندگی روزمره را روایت کرده است. این کتاب که نشر نسیم کوثر آن را منتشر کرده است بر ایدهی پاکسازی ذهن ناخودآگاه، رهاشدن از خاطرات محدودکننده و رسیدن به حالتی که نویسندگان آن را «محدودیت صفر» مینامند تمرکز دارد. ساختار اثر ترکیبی از روایت، گفتوگو، توضیح نظری و ضمیمههای آموزشی است و خواننده را قدمبهقدم با این روش آشنا میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب از صفر شروع کن
کتاب از صفر شروع کن با روایت جو ویتالی آغاز میشود که چطور از طریق یک مقالهی اینترنتی و کنجکاوی شخصی به سراغ دکتر ایهالیاکالا هیو لن میرود؛ روانشناسی هاوایی که ادعا شده بدون دیدن بیماران، بخش مجرمان روانی یک بیمارستان را متحول کرده است. در این کتاب جو ویتالی مسیر جستوجوی خود، مکاتبات ایمیلی، اولین گفتوگوها و حضورش در سمینارهای هیو لن را بازگو کرده است تا نشان دهد این روش چگونه از سطح یک «داستان عجیب» به تجربهای زیسته در زندگی او تبدیل شده است. کتاب از صفر شروع کن در فصلهای ابتدایی به معرفی نویسندگان، پیشگفتار مترجم و ماجرای آشنایی ویتالی با مفهوم هو اوپونوپونو میپردازد. سپس در فصلهایی مانند «راز جهان»، «ماجرا آغاز میشود»، «یافتن عجیبترین درمانگر جهان»، «اولین گفتگوی ما» و «حقیقت تکاندهنده در مورد قصد» بهتدریج چارچوب فکری این روش را توضیح داده است. در ادامه، فصلهایی مانند «از صفر شروع کن»، «شما مقصر نیستید، بلکه مسئول هستید»، «سه مرحلهی بیدار کردن» و پیوستهایی با عناوینی مثل «اصول اساسی محدودیت صفر» و «چگونه خود (یا هر کس دیگری) را شفا دهید» جنبهی آموزشی و کاربردی بیشتری پیدا میکند. کتاب از صفر شروع کن بر دو محور اصلی استوار است: پذیرش مسئولیت صد درصدی برای هر آنچه در تجربهی فرد رخ میدهد و پاکسازی مداوم خاطرات ناخودآگاه از طریق تکرار جملاتی ساده مانند «متأسفم»، «لطفاً مرا ببخش»، «متشکرم» و «دوستت دارم». نویسندگان در خلال مثالها، مکالمات و نقلقولها نشان دادهاند که از نگاه آنها «مشکلات» بازپخش خاطرات گذشتهاند و هدف، بازگشت به حالت «صفر» است؛ جایی که ذهن از برنامههای قدیمی خالی است و الهام میتواند وارد شود.
خلاصه کتاب از صفر شروع کن
کتاب از صفر شروع کن بر پایهی تجربهی جو ویتالی از آشنایی با روش هاوایی هو اوپونوپونو شکل گرفته است. او در متن کتاب توضیح داده است که چگونه داستان «عجیبترین درمانگر جهان» او را به دکتر ایهالیاکالا هیو لن رسانده و این آشنایی نگاهش به مسئولیت، قصد و تغییر را دگرگون کرده است. محور اصلی کتاب این است که هر تجربهی ناخوشایند بیرونی بازتاب خاطرات و برنامههای ذخیرهشده در ضمیر ناخودآگاه است و فرد اگر مسئولیت صد درصدی آن را بپذیرد میتواند با پاکسازی درونی، وضعیت بیرونی را نیز تغییر دهد. در کتاب از صفر شروع کن مفهوم «محدودیت صفر» بهعنوان حالتی معرفی شده که در آن ذهن از خاطرات و باورهای انباشته خالی است و تنها الهام حضور دارد. نویسندگان با مثالهایی از زندگی شخصی، مسیر شغلی، روابط و حتی موضوعاتی مانند کاهش وزن نشان دادهاند که چگونه تکرار جملات سادهی هو اوپونوپونو و «رهاکردن کنترل ذهنی» به تجربهی نوع دیگری از موفقیت و آرامش منجر شده است.
چرا باید کتاب از صفر شروع کن را بخوانیم؟
کتاب از صفر شروع کن روایتی نسبتاً مفصل از برخورد یک نویسندهی پرکار با روشی غیرمعمول برای تغییر درونی ارائه کرده است. این اثر برای کسانی که میان «قانون جذب»، نقش ناخودآگاه و مفهوم مسئولیت شخصی پرسش دارند نمونهای عینی از تلاقی این ایدههاست. خواننده با دنبالکردن گفتوگوها، تردیدها و تجربههای نویسنده میتواند این روش را در بستر یک زندگی واقعی ببیند و نه صرفاً در قالب دستورالعملهای کوتاه.
خواندن کتاب از صفر شروع کن به کسانی پیشنهاد میشود که به موضوعاتی مانند رشد فردی، معنویت شخصی، کار با ناخودآگاه و روشهای درونی برای مواجهه با مشکلات علاقه دارند. همچنین به افرادی که با قانون جذب، نرسیدن به اهداف یا تکرار الگوهای محدودکننده درگیر هستند و میخواهند نگاه متفاوتی به مسئولیت و تغییر تجربه کنند پیشنهاد میشود. «با مطالعه این کتاب، در سفری شگفتانگیز به اعماق وجود، با روش باستانی هاوایی هو اوپونوپونو همراه میشوید؛ روشی که هدفش پاکسازی ذهنی و دستیابی به پتانسیل کامل خود است. کتاب محدودیت صفر ما را به دنیایی میبرد که در آن هر آنچه تصور میکنیم ممکن است. هنگامی که این کتاب را در دست گرفتم، گویی به دنیایی جدید قدم گذاشتم؛ دنیایی که در آن محدودیتها تنها توهمی بیش نیستند. روش باستانی هاوایی که در این کتاب تشریح شده فراتر از یک تکنیک ساده برای رسیدن به موفقیت است و در حقیقت دعوت به شروعی دوباره از صفر است؛ در راه پاکسازی ذهن برای کشف قدرت نامحدود خود واقعی انسان، لذا عنوان کتاب را هم از صفر شروع کن گذاشتم. روشهای ارائه شده در کتاب نه تنها نظریهای جذاب، بلکه ابزارهایی عملی برای رهایی از بند افکار منفی و الگوهای محدودکننده است. این روشها کمک میکند تا ذهن را از خاطرات و باورهای بازدارنده پاک کنید، ارتباطی عمیقتر با خویشتن برقرار کنید و به خواستههای قلبی خود دست پیدا کنید. امیدوارم این کتاب به شما کمک کند تا زندگی رویایی خود را خلق کنید. امیدوارم این کتاب بتواند الهامبخش شما باشد تا به نسخهی برتر خود تبدیل شوید و به جهانی دست یابید که فراتر از رؤیاهایتان است. پس همراه من شوید تا با هم به سفری درونی و تحولآفرین آغاز کنیم.»