کتاب جان جهان، پژوهشی نو و جامع در عرصه‌ی مهدویّت، به ضمیمه‌ی پایان شب سیه م‍ه‍دی‌ طی‍ب‌ + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب جان جهان، پژوهشی نو و جامع در عرصه‌ی مهدویّت، به ضمیمه‌ی پایان شب سیه

کتاب جان جهان، پژوهشی نو و جامع در عرصه‌ی مهدویّت، به ضمیمه‌ی پایان شب سیه

معرفی کتاب جان جهان، پژوهشی نو و جامع در عرصه‌ی مهدویّت، به ضمیمه‌ی پایان شب سیه

«جان جهان، پژوهشی نو و جامع در عرصه‌ی مهدویّت،به ضمیمه‌ی پایان شب سیه» اثر مهدی طیّب (-۱۳۳۱) است که مباحثی را در زمینه مهدویت مطرح کرده‌است. کتاب هشت فصل دارد که عناوین هر فصل به ترتیب عبارتند از: منجی‌باوری در اقوام، مکاتب و مذاهب دیگر، مهدویّت باور مشترک همه‌ی مذاهب اسلامی، حضرت مهدی ارواحنافداه، غیبت و دیدار، شیعه در عصر غیبت، عصر ظهور، سخنان حضرت مهدی ارواحنافداه. در بخشی از مقدمه کتاب می‌خوانید: سال‌ها قبل کتاب مختصری در حوزه‌ی مهدویت و انتظار به نام «پایان شب سیه» نگاشتم که نخستین بار در سال ۱۳۵۱ به چاپ رسید و از آن تاریخ تا قریب ده سال بعد به کرّات تجدید چاپ شد و شمارگان نشر آن فراتر از پنجاه‌هزار نسخه رفت. کتاب مزبور به زبان انگلیسی نیز ترجمه شد و با نام The End Of Darkness منتشر شد و در داخل و خارج کشور مورد استقبال انگلیسی‌زبان‌ها قرار گرفت. با عنایت به اینکه سال‌هاست کتاب مزبور نایاب شده است و دوستداران مباحث مهدوی به‌کرّات از بنده تقاضای نسخه‌ای از آن را می‌نمایند، بر آن شدم متن کتاب مزبور را عیناً به ضمیمه‌ی این کتاب در دسترس علاقمندان قرار دهم.

Alireza
۱۳۹۹/۰۷/۲۳

سلام نسخه چاپی این کتاب رو خوندم کتابی عالی و کامل ، همراه با نگرشی تازه به مهدویت

Fatima Afzali
۱۳۹۸/۰۱/۲۷

بهترین کتاب و کامل ترین کتاب در زمینه ی مهدویت. عالیست. خدا به نویسنده ی کتاب خیر و برکات بی حد عطا کند.

۱۴۰۰/۰۹/۲۸

سلام مطمئنا کسی که شاگرد حضرت استاد دولابی قدس سره الشریف باشه و اثر با ارزشی ارائه میده قویا توصیه میکنم کتاب های استادو بخونید

Farhad Rahmati
۱۴۰۰/۰۱/۰۳

یک کتاب عالی و تاثیرگذار در معارف بالای مهدوی

بریده‌هایی از کتاب

y@ m@hdi
شرط گمراه نشدن در دین شناخت امام زمان‌ارواحنافداه است.
سیّد جواد
تقدیم به آستان امام عشق و عرفان، اسوه‌ی ولایت و ایمان، تمامیّت صبر و رضا، تجسّم تسلیم و تفویض، تبلور توکّل و تدبیر، قُدوه‌ی پایداری و پاکبازی، معلّم دلیری و جانبازی، سیّدالشّهداء و العرفاء، حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السّلام که قیام جهانی حضرت مهدی ارواحنافداه با شعار «یا لثارات الحسین» و به خونخواهی حضرتش آغاز خواهد شد.
سیّد جواد
امام صادق (ع) به مداومت شیعیان بر خواندن دعای معرفت در دوران غیبت تأکید فرموده‌اند و توصیه شده است شیعیان پس از نمازهای واجب، خواندن آن را ترک نکنند. در این دعا معرفتی طلب می‌شود که بدون آن هدایت امکان‌پذیر نیست: اَلْلّٰهُمَّ عَرِّفْنِی نَفْسَک فَاِنَّک اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی نَفْسَک لَمْ اَعْرِفْ رَسُولَک، اَلْلّٰهُمَّ عَرِّفْنِی رَسُولَک فَاِنَّک اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی رَسُولَک لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَک، اَلْلّٰهُمَّ عَرِّفْنِی حُجَّتَک فَاِنَّک اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی حُجَّتَک ضَلَلْتُ عَنْ دِینِی: خداوندا! خودت را به من بشناسان که اگر خودت را به من نشناسانی پیامبرت را نخواهم شناخت؛ خداوندا! پیامبرت را به من بشناسان که اگر پیامبرت را به من نشناسانی حجّت تو را نخواهم شناخت؛ خداوندا! حجّت خود را به من بشناسان که اگر حجّت خود را به من نشناسانی در دین خویش گمراه خواهم شد.
سیّد جواد
چنانکه ملاحظه شد، شرط مسلمان بودن و در زندگی از دین خدا گمراه نشدن و مسلمان از دنیا رفتن و در صحرای محشر در صف امّت رسول‌الله (ص) حاضر شدن معرفت و شناخت امام زمان‌ارواحنافداه است؛ لذا معرفت حجّت‌خدا فریضه و واجبی الهی است. جای سؤال است که ما شیعیان چه مقدار به این امر مهم اهتمام ورزیده و زمان و توان اختصاص داده‌ایم و چه اندازه برای نیل به آن قدم برداشته و اقدام کرده‌ایم؟!
سعید سعادت
حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) فرمودند: اَیهَا النّٰاسُ! اِنَّ اللّٰهَ عَزَّ وَ جَلَّ ذِکرُهُ مٰا خَلَقَ الْعِبٰادَ اِلّٰا لِیعْرِفُوهُ فَاِذٰا عَرَفُوهُ عَبَدُوهُ فَاِذٰا عَبَدُوهُ اسْتَغْنَوْا بِعِبٰادَتِهِ عَنْ عِبٰادَةِ مٰا سِوٰاهُ؛ فَقٰالَ لَهُ رَجُلٌ: یابْنَ رَسُولِ‌اللّٰهِ! بِاَبِی اَنْتَ وَ اُمِّی فَمٰا مَعْرِفَۀ اللّٰهِ؟ قٰالَ: مَعْرِفَۀ اَهْلِ کلِّ زَمٰانٍ اِمٰامَهُمُ الَّذِی یجِبُ عَلَیهِمْ طٰاعَتُهُ: ای مردم! خداوند متعال خلایق را نیافرید مگر برای اینکه او را بشناسند. پس وقتی خدا را شناختند، او را می‌پرستند و وقتی او را پرستیدند و بنده‌ی او شدند، از پرستش دیگران دست می‌کشند.
hashem
هم‌اکنون سه‌چهارم جمعیت کره‌ی زمین در گرسنگی بسیار حاد به سرمی‌برند؛ درحالی‌که درصد اندکی از مردم دنیا از شدّت دارایی و ثروت درحال انفجارند. فقدان معنا و هدف در زندگی، فقر شدید عاطفی و معضل تنهایی، خشونت و جنایت، فساد و فحشا، تزلزل بنیان خانواده و فرار کودکان از خانه، بحران کودکان تک‌والدینی، اعتیاد به موادّ مخدّر و مشروبات الکلی که گریزگاهی برای فرار از هشیاری و توجه به سختی‌هایی است که انسان متمدّن امروزی با آنها دست به گریبان است، نمونه‌ی بحران‌هایی هستند که انسان‌ها در جامعه‌ی فراصنعتی نوین با آن مواجه شده‌اند.
hashem
: در وجود صاحب این امر (حضرت مهدی (عج)) چهار خصوصیت از چهار تن از انبیاء، نمایان است.‌ خصوصیت مشترک او با موسی (ع) غیبت ازمیان امّت است و وجه اشتراکش با عیسی‌بن‌مریم (ع) آن است که ترسان از مراقبت و کنترل یهودیان است و اینکه دیگران از مرگ وی خبر می‌دهند؛ درحالی‌که نمی‌میرد و می‌گویند کشته شده؛ درحالی‌که کشته نمی‌شود؛ و صفت مشترک او با حضرت یوسف (ع) در زیبایی و سخاوتمندی است و شباهت او با حضرت محمّد (ص)‌ در قیام مسلّحانه علیه ظلم و بیداد است.
سید علیرضا موسوی
قوّت قلب و اطمینان خاطر و آرامش و ثبات قدم رسول‌الله (ص) روحیّه‌ی از دست رفته‌ی ما را بازمی‌گرداند و همین که احساس می‌کردیم پیامبر در کنار ما هستند، دوباره نیرو می‌گرفتیم و به مبارزه می‌پرداختیم تا به پیروزی دست یابیم. احساس وجود پیامبراکرم (ص) در میدان نبرد، حتّی برای امیرالمؤمنین (ع) نیز قوّت‌بخش است. احساس حضور و وجود حضرت ولیّ‌عصرارواحنافداه در جمع شیعیان در دوران غیبت نیز به همین صورت است. آن حضرت دربین ما حاضرند و با ما زندگی می‌کنند؛ اگرچه ما ایشان را نمی‌شناسیم؛ ولی می‌دانیم آن حضرت رهبر پیروز نبرد نهایی حق و باطل هستند؛ پس خود را نمی‌بازیم و اگر همه‌ی قدرت‌های دنیا علیه ما بسیج شوند، تسلیم نمی‌شویم؛ چون می‌دانیم این کارزار بالاخره به سود جبهه‌ی ایمان و حق تمام می‌شود و رهبر این کارزار اکنون در صف و جمع ما هستند.
دانشمندان معتقدند الگوها و روش‌های نادرست زندگی و شیوه‌ی غلط تغذیه و تنفّس در هوای ناسالم و آلودگی‌های صوتی و خصلت‌های اخلاقی فرساینده و زیانبار همچون حرص، حسد، غضب و کینه‌توزی و هوسرانی و فشارهای عصبی و روانی ناشی از نگاه غلط به هستی و حیات و معنا و هدف نداشتن زندگی و احساس پوچی و ...، مرگ را به عنوان یک عارضه بر بشر تحمیل کرده است.