کتاب جان جهان، پژوهشی نو و جامع در عرصه‌ی مهدویّت، به ضمیمه‌ی پایان شب سیه م‍ه‍دی‌ طی‍ب‌ + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب جان جهان، پژوهشی نو و جامع در عرصه‌ی مهدویّت، به ضمیمه‌ی پایان شب سیه

کتاب جان جهان، پژوهشی نو و جامع در عرصه‌ی مهدویّت، به ضمیمه‌ی پایان شب سیه

معرفی کتاب جان جهان، پژوهشی نو و جامع در عرصه‌ی مهدویّت، به ضمیمه‌ی پایان شب سیه

«جان جهان، پژوهشی نو و جامع در عرصه‌ی مهدویّت،به ضمیمه‌ی پایان شب سیه» اثر مهدی طیّب (-۱۳۳۱) است که مباحثی را در زمینه مهدویت مطرح کرده‌است. کتاب هشت فصل دارد که عناوین هر فصل به ترتیب عبارتند از: منجی‌باوری در اقوام، مکاتب و مذاهب دیگر، مهدویّت باور مشترک همه‌ی مذاهب اسلامی، حضرت مهدی ارواحنافداه، غیبت و دیدار، شیعه در عصر غیبت، عصر ظهور، سخنان حضرت مهدی ارواحنافداه. در بخشی از مقدمه کتاب می‌خوانید: سال‌ها قبل کتاب مختصری در حوزه‌ی مهدویت و انتظار به نام «پایان شب سیه» نگاشتم که نخستین بار در سال ۱۳۵۱ به چاپ رسید و از آن تاریخ تا قریب ده سال بعد به کرّات تجدید چاپ شد و شمارگان نشر آن فراتر از پنجاه‌هزار نسخه رفت. کتاب مزبور به زبان انگلیسی نیز ترجمه شد و با نام The End Of Darkness منتشر شد و در داخل و خارج کشور مورد استقبال انگلیسی‌زبان‌ها قرار گرفت. با عنایت به اینکه سال‌هاست کتاب مزبور نایاب شده است و دوستداران مباحث مهدوی به‌کرّات از بنده تقاضای نسخه‌ای از آن را می‌نمایند، بر آن شدم متن کتاب مزبور را عیناً به ضمیمه‌ی این کتاب در دسترس علاقمندان قرار دهم.