دانلود و خرید کتاب شیوه‌های هنرگردانی هانس اولریش اوبریست ترجمه کتایون یوسفی
تصویر جلد کتاب شیوه‌های هنرگردانی

کتاب شیوه‌های هنرگردانی

معرفی کتاب شیوه‌های هنرگردانی

«شیوه‌های هنرگردانی» نوشته هانس اولریش اوبریست (-۱۹۶۸)، هنرگردان سوئیسی است. او در طی ۲ دهه گذشته در زمینه یافتن قالب‌های عرضه هنری تلاش کرده و این کتاب روایت و تحلیل او از این موضوع در سال‌های کار و تجربه هنری اوست.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

حال به اولین مواجهه‌ی من با یک هنرمند می‌رسیم. در دوران کودکی، خارج شهر زندگی می‌کردیم و زوریخ تنها شهر بزرگِ اطراف ما بود. ماهی یک‌بار همراه والدینم به زوریخ می‌رفتم. خاطره روشنی دارم از مردی که در خیابان بَنهوفشتراس، خیابان اعیانی شهر با فروشگاه‌های مجلل، گُل و کار هنری می‌فروخت؛ حدود یازده سال داشتم. نامش هانس کروسی بود. او هم اهل سنت‌گالن بود و از آنجا که هنوز موزه‌ها و گالری‌ها کشفش نکرده بودند، با برنامه‌ای مرتب به زوریخ رفت و آمد می‌کرد. او در هیچ شرایطی قلم را زمین نمی‌گذاشت؛ بر کاغذ، دفتر یادداشت، بوم و هر چه به دستش می‌رسید بی‌وقفه طرح می‌زد. در سن بسیار کم والدینش را از دست داده و بیشتر عمرش را تنها سپری کرده بود. در مزرعه‌ای متعلق به والدین ناتنی‌اش بزرگ شده و بعد در حومه سنت‌گالن و جاهای دیگر زندگی کرده بود.

از راه‌های عجیب و غریبی روزگار گذرانده و بالاخره شروع کرده بود به رفت و آمد به زوریخ و گل‌فروشی میان بانک‌ها و مغازه‌های بنهوفشتراس. در میانه دهه ۱۹۷۰ در کنار گل، کارهای کوچک در اندازه کارت‌پستال هم می‌فروخت که نقاشی‌های خودش از زندگی روستایی و حیوانات بودند. مدتی بعد از نمایشگاه‌های خیابانی‌اش، گالری‌ها به مرور متوجه‌اش شدند. من در دوران نوجوانی بعضی از نمایشگاه‌هایش را دیدم و می‌خواستم از شیوه کار کردن غیرعادی او سر درآوردم. پیدا کردنش آسان نبود اما بالاخره توانستم استودیواش را بیابم.

tabassom
۱۳۹۷/۰۷/۲۳

کتاب بی نظیر با ترجمه روان و مناسب است ... من خرید کتاب رو به صورت غیر الکترونیکی پیشنهاد میدم. متاسفانه در نسخه الکترونیک اشتباهات تایپی و سرهم نویسی زیاد داره. از صفحه 113 تا صفحه140 تکرار فصل پیشگامان کتاب و به

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است