کتاب هم بازی تاریکی
معرفی کتاب هم بازی تاریکی
کتاب هم بازی تاریکی نوشتهی فاطمه سادات حسینتبار، اثری در ژانر معمایی و جنایی است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب داستانی پرتعلیق و پرکشش را روایت میکند که در بستر شهرهای اروپایی، بهویژه دوسلدورف و سالزبورگ، رخ میدهد. محوریت داستان بر دو کارآگاه به نامهای فرهاد حوزانی و ماریو اشمیت استوار است که برای حل پروندهای پیچیده و سریالی از قتلهایی با نشانههای عجیب و خشونتبار، به سالزبورگ دعوت میشوند. روایت کتاب با فضاسازی دقیق، شخصیتپردازی چندلایه و پرداختن به موضوعات اجتماعی و روانشناختی، خواننده را به دنیای تاریک و رازآلود قتلهای زنجیرهای میبرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب هم بازی تاریکی
کتاب هم بازی تاریکی با قلم فاطمه سادات حسینتبار، داستانی جنایی و معمایی را در فضایی اروپایی روایت میکند. داستان با ورود دو کارآگاه، یکی ایرانی و دیگری آلمانی، به پروندهای در سالزبورگ آغاز میشود؛ پروندهای که قتلهای سریالی با نشانههایی عجیب و خشونتبار، پلیس محلی را به بنبست کشانده است. نویسنده با انتخاب لوکیشنهایی مانند ایستگاه قطار، اردوگاه پناهجویان و دانشگاه، فضای داستان را از مرزهای جغرافیایی ایران فراتر برده و به مسائل مهاجرت، هویت، عدالت و اخلاق در بستر جامعه اروپایی میپردازد. ساختار کتاب مبتنی بر روایت خطی است و با دیالوگهای زنده و توصیفهای جزئینگر، شخصیتها را بهخوبی به تصویر میکشد. در کنار روند اصلی پرونده، روابط شخصی و گذشتهی کارآگاهان نیز بهتدریج آشکار میشود و لایههای روانشناختی و اجتماعی داستان را پررنگتر میکند. هم بازی تاریکی با ترکیب عناصر معمایی، روانشناسی جنایی و دغدغههای اجتماعی، تصویری چندوجهی از یک پروندهی قتل سریالی ارائه داده است.
خلاصه داستان هم بازی تاریکی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان هم بازی تاریکی با ورود دو کارآگاه، فرهاد حوزانی و ماریو اشمیت، به قطاری در مسیر دوسلدورف به سالزبورگ آغاز میشود. آنها برای حل پروندهای پیچیده از قتلهای سریالی به اتریش دعوت شدهاند. قتلها با نشانههایی عجیب همراه است: مقتولان اغلب کودکآزار یا متجاوز بودهاند و قاتل پس از شکنجه و سوزاندن اعضای بدن، نشانههایی مرموز در صحنهی جرم به جا میگذارد. پلیس محلی و حتی کارآگاهان دیگر از حل پرونده ناتوان ماندهاند و همین باعث شده فرهاد و ماریو با دستمزدی بالا وارد ماجرا شوند. در جریان تحقیقات، کارآگاهان با مهاجران، پناهجویان و خانوادههای قربانیان روبهرو میشوند. ارتباط قتلها با مسائل اجتماعی مانند مهاجرت غیرقانونی، کودکآزاری و فساد اخلاقی بهتدریج آشکار میشود. شخصیت قاتل از منظر روانشناسی، فردی خودشیفته و آسیبدیده معرفی میشود که قتلها را نوعی اجرای عدالت شخصی میداند. در روند داستان، گذشتهی فرهاد و ارتباطش با مهاجرت و هویت ایرانیاش نیز بهتدریج روشن میشود. هر سرنخ جدید، گرههای بیشتری به پرونده اضافه میکند و کارآگاهان را به لایههای پنهان جامعه و روابط انسانی میکشاند. روایت با تعلیق، دیالوگهای پرکشش و پرداختن به جزئیات صحنههای جرم، فضای رازآلود و پرتنشی را حفظ میکند.
چرا باید کتاب هم بازی تاریکی را بخوانیم؟
هم بازی تاریکی با ترکیب فضای جنایی و معمایی، تجربهای متفاوت از داستاننویسی فارسی را ارائه داده است. این کتاب نهتنها به دنبال حل یک معمای قتل است، بلکه به موضوعات عمیقتری مانند مهاجرت، هویت، عدالت و تأثیرات روانی خشونت میپردازد. شخصیتپردازی دقیق و روابط پیچیده میان کارآگاهان، خواننده را با دغدغههای شخصی و حرفهای آنها همراه میکند. روایت داستان با فضاسازی اروپایی و پرداختن به مسائل روز جامعه، زاویهی دید تازهای به داستانهای جنایی فارسی میبخشد. همچنین، روند تدریجی کشف سرنخها و گرهافکنیهای پیدرپی، مخاطب را تا پایان درگیر نگه میدارد.
خواندن این کتاب به علاقهمندان داستانهای جنایی و معمایی، کسانی که به موضوعات مهاجرت، عدالت اجتماعی و روانشناسی جنایی علاقه دارند و همچنین به افرادی که به دنبال تجربهی داستانی پرتعلیق و چندلایه هستند پیشنهاد میشود.
رمان جناییه خوبیه من داستانش رو دوست داشتم و منو تا اخر داستان نگه داشت. کتاب روان خوانی هست و خیلی راحت میشه در عرض ۲،۳روز تمامش کرد. برای علاقهمندان به رمان جنایی توصیه میشه.
متن کتاب روونه و داستان جذابی داره پیشنهاد میکنم حتما
ضعیف و ابتدایی
خیلی باحال بود و روان نوشته شده بود و باعث شد که هنگام خواندنش خسته نشم و ادامه بدم ،در عرض چند روز تموم کردم
چقدر فضا سازیشو دوست داشتم عالیی بود 🌸🤌
کتابی بسیار عالی جذاب-به دوستان توصیه میکنم با توجه به قیمت مناسب کتاب این بخرن و مطالعه کنن هم انگیزع ای برای نویسنده جوان میشه و هم برای اوقات فراغتتون ،بسیار عالیه
عالی❤️❤️
واقعا عالی،شخصیت فرهاد رو دوست داشتم مخصوصا اون قسمت هایی که به گذشته فلش بک میزد👌🏻
خیلی جالب بود از نظرم، ولی یک ذره ترسناک بود برام که نکنه این نظریه هایی که مطرح شده واقعی باشه😂😭