معرفی و دانلود کتاب اقتصاد در آینه نوآوری pdf + خلاصه رایگان

رمزگشایی مدل‌ها و راهکارهای پیشرو

۵.۰(از ۱ امتیاز)
فرشید قاسمی

معرفی کتاب اقتصاد در آینه نوآوری

کتاب اقتصاد در آینه نوآوری (رمزگشایی مدل‌ها و راهکارهای پیشرو) نوشته‌ فرشید قاسمی توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این کتاب اثری است که به بررسی پیوند میان رشد اقتصادی و نوآوری می‌پردازد. این کتاب با رویکردی تحلیلی و کاربردی مفاهیم کلیدی رشد، توسعه‌ی پایدار، نقش نوآوری در اقتصاد، کارآفرینی، تأمین مالی و مدیریت راهبردی را در بستر اقتصاد ایران و جهان واکاوی می‌کند. ساختار کتاب بر پایه‌ی مدل‌ها و چهارچوب‌های شناخته‌شده‌ای چون ماتریس آنسوف و نظریات اقتصاد رفتاری استوار است و تلاش کرده است تا با مثال‌های متنوع از شرکت‌ها و کشورها مسیرهای مختلف رشد و توسعه را روشن کند. نویسنده با بهره‌گیری از تجربه‌های جهانی و تحلیل روندهای معاصر راهکارهایی برای عبور از چالش‌های اقتصادی و خلق مزیت رقابتی ارائه داده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اقتصاد در آینه نوآوری

کتاب اقتصاد در آینه نوآوری نوشته‌ی فرشید قاسمی اثری تحلیلی درباره‌ی نقش نوآوری در رشد اقتصادی و توسعه‌ی پایدار است. این کتاب در چهار بخش اصلی تدوین شده است و هر بخش به یکی از ابعاد کلیدی رشد می‌پردازد؛ مبانی رشد و توسعه‌ی کسب‌وکار، ذهنیت رشد و اقتصاد رفتاری، کارآفرینی و تأمین مالی و مدیریت راهبردی با تمرکز بر توسعه‌ی پایدار. فرشید قاسمی با تکیه‌ بر مدل‌های استراتژیک مانند ماتریس آنسوف و نظریات اقتصاد رفتاری تلاش کرده است تا هم به جنبه‌های نظری و هم به کاربردهای عملی بپردازد.

در هر فصل مثال‌هایی از شرکت‌ها و کشورها آورده شده است تا نشان دهد چگونه نوآوری و یادگیری مستمر می‌تواند موتور محرک رشد باشد. کتاب اقتصاد در آینه نوآوری با رویکردی چندوجهی هم به مدیران و کارآفرینان و هم به سیاست‌گذاران اقتصادی پیشنهاد می‌کند که برای موفقیت در دنیای متغیر امروز باید همواره در حال یادگیری، فراموش‌کردن الگوهای ناکارآمد و آموختن مدل‌های جدید باشند. فرشید قاسمی با بررسی نمونه‌های موفق جهانی و ایرانی نشان داده است که رشد پایدار نیازمند انعطاف‌پذیری، خلاقیت و سرمایه‌گذاری هوشمندانه است.

خلاصه کتاب اقتصاد در آینه نوآوری

کتاب اقتصاد در آینه نوآوری با تمرکز بر مفهوم رشد از ضرورت آن در دنیای رقابتی امروز آغاز کرده و نشان داده است که رشد نه یک انتخاب لوکس، بلکه ضرورتی برای بقا و پیشرفت سازمان‌ها و کشورهاست. نویسنده با الهام از نظریات آینده‌پژوهانی چون آلوین تافلر چرخه‌ی یادگیری، فراموشی و یادگیری دوباره را به‌عنوان هسته‌ی اصلی رشد پایدار معرفی کرده و با مثال‌هایی از کشورهایی مانند سنگاپور، کره‌جنوبی، امارات و چین نشان داده است که چگونه این کشورها با کنارگذاشتن مدل‌های ناکارآمد و پذیرش نوآوری به جایگاه‌های برتر اقتصادی رسیده‌اند.

در ادامه کتاب به بررسی مدل‌های استراتژیک رشد می‌پردازد و ماتریس آنسوف را به‌عنوان ابزاری برای انتخاب مسیرهای رشد معرفی می‌کند. چهار استراتژی اصلی رشد شامل رخنه در بازار، توسعه‌ی محصول، توسعه‌ی بازار و تنوع‌سازی به‌تفصیل شرح داده شده‌اند و برای هرکدام مثال‌هایی از شرکت‌های موفق جهانی و ایرانی آورده شده است. نویسنده تأکید کرده است که رشد واقعی زمانی رخ می‌دهد که سازمان بتواند ارزش‌آفرینی خود را به‌شکل پایدار و تکرارپذیر افزایش دهد و از رشدهای کاذب و مقطعی پرهیز کند.

کتاب همچنین به نقش اقتصاد رفتاری و خطاهای شناختی مدیران در تصمیم‌گیری‌های استراتژیک پرداخته و نشان داده است که ابزارهای داده‌محور و هوش مصنوعی می‌توانند به اصلاح این خطاها کمک کنند. در بخش‌های بعدی اهمیت کارآفرینی، تأمین مالی نوین (مانند اوراق مرابحه ارزی)، هدفمندسازی منابع، حمایت از صنایع پیشرو و توسعه‌ی زنجیره‌ی ارزش بررسی شده است. در نهایت کتاب نقشه‌ی راهی جامع برای رشد پایدار ارائه داده و بر اهمیت مدیریت راهبردی، شبکه‌سازی و توسعه‌ی فناوری به‌عنوان اهرم‌های کلیدی موفقیت تأکید کرده است.

چرا باید کتاب اقتصاد در آینه نوآوری را بخوانیم؟

کتاب اقتصاد در آینه نوآوری اثری است که با ترکیب نظریه و تجربه تصویری روشن از مسیرهای رشد اقتصادی و سازمانی ارائه داده است. این کتاب با تکیه‌ بر مدل‌های معتبر و مثال‌های واقعی به خواننده کمک می‌کند تا تفاوت میان رشد واقعی و کاذب را درک کند و استراتژی‌های مناسب برای توسعه‌ی پایدار را شناسایی کند. از ویژگی‌های شاخص این کتاب می‌توان به پرداختن به نقش اقتصاد رفتاری در تصمیم‌گیری، بررسی ابزارهای نوین تأمین مالی و تحلیل نمونه‌های موفق جهانی و ایرانی اشاره کرد. کتاب با زبانی قابل‌ فهم و ساختاری مرحله‌به‌مرحله مفاهیم پیچیده را به‌صورت کاربردی و ملموس بیان کرده است. مطالعه‌ی این اثر می‌تواند دیدگاه تازه‌ای درباره‌ی نوآوری، مدیریت تغییر و خلق مزیت رقابتی ایجاد کند و راهکارهایی برای عبور از چالش‌های اقتصادی امروز ارائه دهد.

خواندن کتاب اقتصاد در آینه نوآوری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به مدیران، کارآفرینان، دانشجویان مدیریت و اقتصاد، سیاست‌گذاران اقتصادی و همه‌ی کسانی که دغدغه‌ی رشد پایدار، نوآوری و توسعه‌ی کسب‌وکار دارند پیشنهاد می‌شود. این کتاب برای افرادی که به‌دنبال شناخت مدل‌های استراتژیک رشد و ابزارهای نوین تأمین مالی هستند، منبعی ارزشمند است.

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اقتصاد در آینه نوآوری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اقتصاد در آینه نوآوری
تعداد صفحه‌ها:۱۹۶ صفحه
قیمت کتاب:۳۹۷۰۰۰ تومان

یوسف قاسمی
۱۴۰۴/۱۲/۲۱

با سلام به همه کار آفرینان . اقتصاددان. دانشجویان و کسانی که در حیطه کسب و کار فعالیت دارند توصیه میکنم از کتاب اقتصاد در آینه نو آوری بهره مند باشند و از زحمات نویسنده کتاب قدردانی می کنم چون واقعا...بیشتر