کتاب زام بی (جلد هفتم، ماموریت زام‌ بی) دارن شان + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب زام بی (جلد هفتم، ماموریت زام‌ بی)

کتاب زام بی (جلد هفتم، ماموریت زام‌ بی)

نویسنده:دارن شان
انتشارات:نشر ویدا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب زام بی (جلد هفتم، ماموریت زام‌ بی)

کتاب زام بی (جلد هفتم، ماموریت زام‌ بی) نوشته‌ی دارن شان با ترجمه‌ی امیرمهدی عاطفی‌نیا، هفتمین بخش از مجموعه‌ی پرطرفدار زام بی است که نشر ویدا آن را منتشر کرده است. این جلد، ماجراهای بکی اسمیت را در دنیایی پساآخرالزمانی دنبال می‌کند؛ جایی که زامبی‌ها بر شهر سلطه یافته‌اند و گروهی از بازماندگان، هرکدام با گذشته‌ای پر از زخم و راز، برای بقا و کشف حقیقت تلاش می‌کنند. داستان با محوریت بکی، دختری که گذشته‌ای تلخ و پدری نژادپرست داشته، پیش می‌رود و او را در مسیر انتخاب‌های دشوار، مبارزه با نیروهای تاریکی و جست‌وجوی هویت و تعلق قرار می‌دهد. این جلد، علاوه‌بر ادامه‌ی روایت‌های هیجان‌انگیز و پرتعلیق، به روابط میان شخصیت‌ها، چالش‌های اخلاقی و معنای انسانیت در جهانی ویران‌شده می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زام بی (جلد هفتم، ماموریت زام‌ بی)

کتاب زام بی (جلد هفتم، ماموریت زام‌ بی) اثر دارن شان، داستانی تیره و پرکشش را در بستر دنیایی پس از شیوع زامبی‌ها روایت می‌کند. این جلد، ادامه‌ی ماجراهای بکی اسمیت را پس از تبدیل شدنش به یک زامبی بامخ دنبال می‌کند؛ شخصیتی که با وجود گذشته‌ای پر از گناه و احساس شرم، اکنون در جست‌وجوی معنا و هدفی تازه است. روایت کتاب، از دل خاطرات و تجربیات بکی آغاز می‌شود و به تدریج او را در میان گروهی از زامبی‌های هوشیار، معروف به فرشتگان، قرار می‌دهد؛ گروهی که تحت رهبری دکتر اویستین، مأموریت بازگرداندن نظم و امید به دنیای ویران‌شده را برعهده دارند. در این جلد، علاوه‌بر ماجراهای اکشن و پرتنش، لایه‌هایی از روابط انسانی، دوستی، خیانت و جست‌وجوی هویت به چشم می‌خورد. بکی با گذشته‌ی خود، خاطرات تلخ و انتخاب‌های دشوارش روبه‌رو می‌شود و در عین حال باید با تهدیدهای بیرونی، از جمله دلقک مرموز آقای داولینگ و مرد جغدی، دست‌وپنجه نرم کند. ساختار کتاب، ترکیبی از روایت‌های شخصی، گفت‌وگوهای زنده و صحنه‌های پرتعلیق است که فضای تیره و پرابهام دنیای زامبی‌زده را به‌خوبی منتقل می‌کند. دارن شان در این جلد، علاوه‌بر خلق صحنه‌های هیجان‌انگیز، به دغدغه‌های اخلاقی و معنوی شخصیت‌ها نیز پرداخته است.

خلاصه داستان زام بی (جلد هفتم، ماموریت زام‌ بی)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! در جلد هفتم مجموعه زام بی، بکی اسمیت پس از پشت‌سر گذاشتن اتفاقات تلخ گذشته، اکنون عضوی از گروه فرشتگان به رهبری دکتر اویستین است. او که زمانی تحت سلطه‌ی پدری نژادپرست و خشن قرار داشت و به‌خاطر یک تصمیم اشتباه، احساس گناهی عمیق را با خود حمل می‌کند، حالا در دنیایی پر از زامبی‌ها، به‌دنبال جبران گذشته و یافتن معنای تازه‌ای برای زندگی است. داستان با بازگشت بکی به گالری تیموتی آغاز می‌شود؛ جایی که خاطرات و احساساتش را مرور می‌کند و با دوستان قدیمی و جدیدش روبه‌رو می‌شود. در ادامه، بکی و گروهش مأموریتی تازه دریافت می‌کنند: همراهی با اِما و دکلن، دو انسان زنده، برای خروج از شهر و رساندن آن‌ها به گروهی از بازماندگان. اما پیش از شروع مأموریت، حادثه‌ای تلخ رخ می‌دهد؛ بیلی برک، معلم سابق بکی، تحت تأثیر دسیسه‌های آقای داولینگ به دکتر اویستین حمله می‌کند و خودش نیز به زامبی تبدیل می‌شود. این اتفاق، گروه را در شوک و اندوه فرو می‌برد و بکی را با چالشی تازه روبه‌رو می‌کند. در ادامه، گروه فرشتگان با وجود غم و تردید، تصمیم می‌گیرند مأموریت را آغاز کنند. آن‌ها با امید به یافتن معنایی تازه و جبران اشتباهات گذشته، راهی سفری خطرناک در دل شهری زامبی‌زده می‌شوند؛ سفری که نه‌تنها بقا، بلکه هویت و انسانیت هریک از اعضا را به چالش می‌کشد.

چرا باید کتاب زام بی (جلد هفتم، ماموریت زام‌ بی) را بخوانیم؟

این جلد از مجموعه زام بی، با تمرکز بر شخصیت‌پردازی عمیق و روایت ماجراهای پرتعلیق، تجربه‌ای متفاوت از داستان‌های زامبی‌محور ارائه می‌دهد. کتاب، علاوه‌بر صحنه‌های اکشن و هیجان‌انگیز، به دغدغه‌های اخلاقی، هویت و معنای تعلق در دنیایی ویران‌شده می‌پردازد. روایت بکی اسمیت، با تمام فرازونشیب‌هایش، فرصتی برای تأمل درباره انتخاب، بخشش و جبران گذشته فراهم می‌کند. همچنین، حضور شخصیت‌هایی با پیشینه‌های متنوع و روابط پیچیده، داستان را از سطح یک ماجرای صرفاً بقا فراتر می‌برد و آن را به روایتی درباره دوستی، اعتماد و امید تبدیل می‌کند. اگر به دنبال داستانی هستید که هم هیجان و هم عمق احساسی داشته باشد، این جلد انتخابی مناسب است.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان داستان‌های آخرالزمانی، دوست‌داران ژانر وحشت و ماجراجویی، نوجوانان و جوانانی که به روایت‌های پرکشش و شخصیت‌محور علاقه دارند، و کسانی که دغدغه‌هایی درباره هویت، بخشش و جبران گذشته دارند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب زام بی (جلد هفتم، ماموریت زام‌ بی)

«در گالری تیموتی در ساختمان کارخانهٔ آبجوسازی ترومن واقع در خیابان بریک لین هستم. کاملاً ساکت و آرام است. نور خورشید از میان شکاف تخته‌چوب‌های کوبیده‌شده روی پنجره‌ها به داخل می‌تابد. آخرین درخواست تیموتی پیش از به‌قتل رسیدن توسط دسته‌ای از زامبی‌ها این بود که از نقاشی‌هایش مراقبت کنم. او فکر می‌کرد از سوی پروردگار برگزیده شده است و این وظیفه را برعهده دارد که سقوط لندن را به‌تصویر بکشد تا نسل‌های بعد بتوانند با مشاهدهٔ نقاشی‌هایش از این دوران وحشتناک درس بگیرند. تیموتی پاک دیوانه بود، اما انسان خوب و مهربانی به‌نظر می‌رسید. احساس می‌کنم به او مدیون هستم، چون من بودم که آن نوزاد ترسناک را آزاد کردم و آن نوزاد هم زامبی‌ها را فراخواند تا به او حمله‌ور شوند؛ بنابراین از زمانی که مرده چندین بار به اینجا آمده‌ام تا ذخیرهٔ غذاهایش را دور بریزم، لکه‌های خون کف زمین را بشویم و مطمئن شوم همه‌چیز مرتب است. صدها تابلوی نقاشی در اتاق‌های گوناگون وجود دارد که همگی به دیوارها تکیه داده شده‌اند. بعضی از آن‌ها از دیوار آویزان هستند. وقتی می‌آیم، تابلوهای روی دیوار را عوض می‌کنم و آثار جدیدی از میان انبوه نقاشی‌هایش آویزان می‌کنم. به‌نظرم تیموتی اگر بود، از چنین کاری خوشش می‌آمد.»

۲۰%