معرفی و دانلود کتاب کلام تو، عصای معجزه گر توست + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کلام تو، عصای معجزه گر توست

کتاب کلام تو، عصای معجزه گر توست

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب کلام تو، عصای معجزه گر توست

کتاب کلام تو، عصای معجزه‌گر توست نوشته‌ی فلورانس اسکاول شین با ترجمه‌ی محمدصدیق سپهری‌نیا اثری است که بر نقش کلام، ایمان و تصویرسازی ذهنی در شکل‌دادن به واقعیت زندگی تمرکز دارد. نویسنده که آموزگار متافیزیک و از چهره‌های شناخته‌شده‌ی مکتب اندیشه‌ی نو بوده، در این کتاب نشان داده است چگونه واژه‌ها می‌توانند همچون عصایی جادویی مسیر سلامتی، ثروت، روابط و آرامش را دگرگون کنند. انتشارات گیوا این کتاب را در مجموعه‌ی کتب توسعه فردی منتشر کرده است و متن حاضر نسخه‌ای است سرشار از مثال‌ها، دعاها و عبارات تأکیدی برای کار با ذهن نیمه‌هوشیار. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کلام تو، عصای معجزه گر توست

کتاب کلام تو، عصای معجزه‌گر توست بر پایه‌ی نگاه معنوی فلورانس اسکاول شین نوشته شده است؛ نگاهی که کلام را نیرویی آفریننده می‌داند و ذهن نیمه‌هوشیار را صحنه‌ای برای ثبت تصاویر و باورها. نویسنده در آغاز، جایگاه انسان را به‌عنوان خلیفه‌ی خداوند و حامل قدرت الهی توضیح داده است و نشان داده که چگونه واژه‌ها می‌توانند بیماری، فقر، ترس یا برعکس، سلامتی، فراوانی و شادی را به زندگی دعوت کنند. در کتاب کلام تو، عصای معجزه‌گر توست ساختار فصل‌ها حول چند محور اصلی شکل گرفته است: سعادت، آسایش، شادی، عشق، ازدواج، بخشش، ایمان، از دست دادن، قرض و طلب، فروش، هدایت، حمایت، طرح الهی، سلامتی و حتی موضوعات جزئی‌تری مانند چشم، شنوایی، رماتیسم، بیماری‌های قلبی، ترس از حیوانات و رابطه با عناصر طبیعی. در هر بخش، نویسنده ابتدا ریشه‌ی درونی یک وضعیت یا مشکل را توضیح داده است، سپس با روایت تجربه‌های واقعی از شاگردان و مراجعان خود، نشان داده که تغییر کلام و باور چه پیامدی در زندگی آن‌ها داشته است. کتاب کلام تو، عصای معجزه‌گر توست در ادامه، مجموعه‌ای گسترده از «جملات و عبارات تأکیدی» ارائه کرده است؛ جملاتی برای ثروت، شغل، آرامش، رهایی از بدهی، جذب همسر هم‌سطح، رهایی از ترس، تقویت ایمان، هماهنگی با طرح الهی و بازیابی سلامتی. این عبارات در کنار حکمت‌های کوتاه پایانی، شاکله‌ی کتاب را به‌گونه‌ای شکل داده‌اند که خواننده بتواند متناسب با موقعیت خود، جمله‌ای را برگزیند و آن را به‌عنوان ابزار کار روزانه‌ی ذهن و زبان به‌کار بگیرد.

خلاصه کتاب کلام تو، عصای معجزه گر توست

کتاب کلام تو، عصای معجزه‌گر توست بر این ایده استوار است که کلام انسان حامل قدرت الهی است و هر جمله‌ای که گفته می‌شود، تصویری در ذهن نیمه‌هوشیار می‌سازد و دیر یا زود در جهان بیرون نمود پیدا می‌کند. نویسنده نشان داده است که ترس، خشم، حسادت، نفرت و باور به کمبود، ریشه‌ی بسیاری از بیماری‌ها، فقر و ناکامی‌ها هستند و می‌توان با جایگزین‌کردن آن‌ها با ایمان، سپاس‌گزاری، بخشش و عبارات تأکیدی مثبت، مسیر زندگی را تغییر داد. در کتاب کلام تو، عصای معجزه‌گر توست برای هر حوزه‌ی مهم زندگی – از پول و شغل تا روابط عاطفی، ازدواج، سلامتی جسم و آرامش ذهن – نمونه‌هایی از دعا، تصویرسازی و جملات تأکیدی آورده شده است. نویسنده بر «طرح الهی» هر انسان تأکید کرده است؛ طرحی که در آن عشق، ثروت، ابراز وجود و شادی پیش‌بینی شده و با هماهنگ‌کردن کلام و باور با این طرح، فرد می‌تواند به آن نزدیک شود.

چرا باید کتاب کلام تو، عصای معجزه گر توست را بخوانیم؟

کتاب کلام تو، عصای معجزه‌گر توست مجموعه‌ای منسجم از مثال‌ها، دعاها و عبارات تأکیدی ارائه کرده است که نشان می‌دهد چگونه زبان روزمره می‌تواند جریان رویدادها را تغییر دهد. این کتاب به‌جای بحث نظری طولانی، رابطه‌ی مستقیم میان احساس، فکر، کلام و نتیجه را در موقعیت‌های متنوع زندگی نشان داده و راهی برای کار مداوم با ذهن نیمه‌هوشیار پیشنهاد کرده است.

خواندن کتاب کلام تو، عصای معجزه‌گر توست به کسانی پیشنهاد می‌شود که به موضوعاتی مانند قانون جذب، اندیشه‌ی نو، دعا و عبارات تأکیدی علاقه‌مند هستند یا درگیر مسائلی مثل اضطراب مالی، مشکلات شغلی، چالش‌های عاطفی و بیماری‌های ناشی از استرس‌اند و می‌خواهند با رویکردی معنوی روی کلام و باورهای خود کار کنند.

بخشی از کتاب کلام تو، عصای معجزه گر توست

«کلام انسان مانند یک عصای جادویی است که به قدرت خداوند مزین شده است. عیسی مسیح نیز دربارهٔ این موضوع مهم گفته است: بر اساس کلامتان مورد لطف خداوند قرار خواهید گرفت و بر اساس همین کلام خشم و غضب او شامل حالتان خواهد شد. در جایی دیگر گفته است: مرگ و زندگی وابسته به زبان شماست. بنابراین، انسان قادر است با استفادهٔ درست از کلام، شرایط به شیوهٔ دلخواه تغییر دهد. با تکیه بر این عصای جادویی، می‌توان بیماری را با سلامتی، غم را با شادی جایگزین کرد و تمام کمبودها را مرتفع کرد. زنی فقیری که فقط دو دلار سرمایه داشت به من مراجعه کرد. به او گفتم: باید به این فکر کنی که کیف جادویی خداوند در اختیار توست. من به پول تو برکت می‌دهم، این کیف هرگز خالی از پول نخواهد شد و به شیوه‌ای جادویی همیشه پر از پول خواهد شد. کیف تو اکنون لبریز از چک و پول است، آن‌قدر پول داری که کیفت متورم شده است. زن با هیجانی زیاد گفت: واقعاً احساس می‌کنم که کیفم سنگین شده و لبریز پول. او آن‌قدر این حرف‌ها را باور کرد که از خوشحالی یک دلار به من هدیه داد. من ناچار بودم که هدیه‌اش را بپذیرم که در ذهن او تصویری از فقر ایجاد نشود. من با کلامم به او ثابت کردم که رحمت خداوند هیچ حد و مرزی ندارد. او حرف‌های مرا با ایمانی محکم پذیرفت و نتیجه‌اش هدیه‌ای شش هزار دلاری بود که به او تعلق گرفت. تأکید و تکرار این تصویر که من کیفی پر از پول دارم، تأثیر زیادی دارد. این تصور در ذهن نیمه‌هوشیار حک می‌شود و چاره‌ای جز محقق شدن ندارد.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کلام تو، عصای معجزه گر توست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکلام تو، عصای معجزه گر توست
عنوان دیگربازی زندگی و راه و رسم این بازی؛ کلام تو، عصای معجزه‌گر توست؛ در مخفی سعادت؛ قدرت نفوذ کلام
عنوان در زبان مبدأYour word is your wand; a sequel to The game of life and how to play it
موضوعموفقیت و خودیاری
نویسندهفلورانس اسکاول شین
مترجممحمدصدیق سپهری نیا
انتشاراتانتشارات گیوا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۴/۰۷
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه کتب توسعه فردی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.