کتاب خرگوش من و مهتاب
معرفی کتاب خرگوش من و مهتاب
کتاب خرگوش من و مهتاب نوشتهی الهه سادات اعظمی اثری کودکانه و خیالانگیز است که با تصویرگری و طراحی خود نویسنده، دنیایی رنگارنگ و سرشار از حیوانات و طبیعت را پیش روی مخاطب میگذارد. این کتاب توسط نشر شاملو منتشر شده است و با زبانی ساده و تصاویری دلنشین، کودکان را به سفری در باغچهها، جنگلها و رویاهای شبانه میبرد. در این مجموعه، حیوانات مختلفی مانند خرگوش، پروانه، گربه، طوطی و نهنگ با ویژگیها و ماجراهای خاص خود معرفی میشوند و هرکدام قصهای کوتاه و شاعرانه دارند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خرگوش من و مهتاب
کتاب خرگوش من و مهتاب اثری از الهه سادات اعظمی است که با نگاهی کودکانه و سرشار از تخیل، به روایت ماجراهای حیوانات و عناصر طبیعت میپردازد. ساختار کتاب بهصورت قطعات کوتاه و شاعرانه است که هرکدام به یک حیوان یا پدیدهی طبیعی اختصاص یافتهاند. در این قطعات، حیوانات با ویژگیهای منحصربهفرد و رفتارهای بامزه توصیف شدهاند و گاهی گفتوگوهایی ساده و صمیمی میان آنها شکل میگیرد. تصاویر و توصیفها، فضای باغچه، جنگل و حتی رویاهای شبانه را زنده میکنند و کودک را به دنیایی پر از رنگ و حرکت میبرند. الهه سادات اعظمی در این کتاب تلاش کرده است تا با زبان و تصویر، ارتباطی نزدیک با دنیای کودکان برقرار کند و آنها را به کشف زیباییهای طبیعت و دوستی با حیوانات دعوت کند.
خلاصه کتاب خرگوش من و مهتاب
در خرگوش من و مهتاب، هر بخش به یک حیوان یا پدیدهی طبیعی اختصاص یافته است. روایتها با توصیف باغچهای پر از درخت و پروانه آغاز میشوند؛ جایی که هر رهگذری از جادوی درخت سخن میگوید. پروانهها از پیله بیرون میآیند و صبحها با نور آفتاب میدرخشند. در ادامه، عروسی جغد با حضور پرندگان مختلف و حیوانات دیگر توصیف میشود. گربهی حنایی با ناز وارد باغچه میشود و پروانهها با او بازی میکنند. صبح با صدای خروس آغاز میشود و حیوانات برای شروع روز آماده میشوند. لاکپشتها بهدنبال بچههای خود میگردند و طوطی ناقلا با شیطنتهایش فضای شاد و دوستانهای ایجاد میکند. ماهی دم اناری با پولکهای براقش در تنگ شیشهای میرقصد و خرگوش دم طلایی آرزو دارد روی مهتاب بنشیند. در بخشهای پایانی، نهنگ دم نقرهای در خواب کودک میدرخشد و آرزوی تبدیلشدن به این موجود شگفتانگیز بیان میشود. هر قطعه با زبانی شاعرانه و تصاویری خیالانگیز، دنیای کودکانه و رؤیاهای شبانه را به تصویر میکشد.
چرا باید کتاب خرگوش من و مهتاب را بخوانیم؟
خرگوش من و مهتاب با زبان ساده و تصاویر خیالانگیز، فرصتی برای آشنایی کودکان با حیوانات و طبیعت فراهم میکند. این کتاب به تقویت تخیل و خلاقیت کودکان کمک میکند و آنها را به دنیای دوستی، همدلی و کشف زیباییهای پیرامون دعوت میکند. روایتهای کوتاه و شاعرانه، برای خواندن پیش از خواب یا در جمع خانوادگی مناسب هستند و میتوانند بهانهای برای گفتوگو درباره طبیعت و حیوانات باشند. همچنین، تصویرگریهای کتاب به جذابیت آن افزوده و ارتباط کودک با متن را عمیقتر میکند.
خواندن خرگوش من و مهتاب به کودکان پیشدبستانی و دبستانی، والدینی که بهدنبال کتابهایی با مضامین طبیعت و حیوانات هستند و مربیان مهدکودک و مدارس ابتدایی پیشنهاد میشود. این کتاب برای کودکانی که به حیوانات علاقه دارند یا دوست دارند با دنیای پیرامون خود بیشتر آشنا شوند، مناسب است.